Günaydın bebekler:) seksde kadın nasıl orgazm olur (boşalır) bunu hiç yaşamadım? eğer bir partneriniz ya da bir yaşanmışlıgınız varsa nasıl oluyorlar ne kadar bir sıvı geliyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılVajinal kaslarının kasıldığını hissedebiliyorsun zaten. Orgazm olma esnasında da devam ediyorum ben o zaman içerde bir şeylerin kasıldığını anlıyorum. Sıvı miktarı o seksin şiddetine göre değişiyor. Bazen çok çıkae bazen hiç çıkmaz.
14 Yorumla
Soran+1 yılYani kadin orgazm olsa bile bazen sivi cikmayabilir oylemi?
- +1 yıl
Tabiki her orgazmda sıvı çıkışı şart değildir.
Soran+1 yılAnladım teşekkürler :) rahatpamis hissediyorm ama bir sivi olmuyor bazen
- +1 yıl
O zaman orgazm olmuşsundur Zevk + rahatlama hissiyatı varsa. Rica ederim :)
En İyi Cevaplar
+1 yılçook önceden partnerimin orgazm olduğunu anlamazdım ve kaç kere oldu dediğimde 2 3 ufak rakamlarla oynardım
bu durumu aşınca orgazm olurken artık sakın bana dokunma diye yalvarmaya başladım şiddetli orgazm etmeye başladım artık kasılıp kendinden geçerken ben saya biliyorum çünkü göğsümü kapınca koparacak sanıyorum
canımı acıtıyor00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNefes alıp verme sıklığı, kalp hızı ve kan basıncı artması sıralanabilir. Ayrıca göz pupilleri büyür, dudaklar koyulaşır, göğüs uçları dikleşir, klitoris ıslanır ve sertleşir. Artan heyecanla beraber deri kızarır ve terleme başlar. Kadında büyük dudaklar, klitoris, vajen ve pelvik organlar penisteki gibi büyür ve genişler.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBacaklarda çok yoğun uyuşma
vücutta çok şiddetli titreme
vajinanın kalp atışı gibi yoğun kasılması
ve geçici bilinç kaybı olması lazım 😊😊
bunun için çok etkili mast teknikleri var, onları kullanmanı tavsiye ederim 😊😊117 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani mast ile bu etkili hayatında ilk kez iliklerine kadar tadarsın. 😊😊
Ayrıca orgazm bir alışkanlıktır ve her bayanın bu alışkanlığı kazanması lazım. 😊 cinsel ilişkilerde orgazm sorunu yaşamamak için. 😊😊
Bu mast teknikeri ile hem hayatında ilk kez iliklerine kadar orgazm olur hemde orgazm olma alışkanlığı kazanıp, ilişkilerde orgazmı garanti edersin 😊
Cevap sahibi+1 yılDediklerimi dikkate almanı tavsiye ederim 😊
Soran+1 yılOlur alirim :) teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 😊😊
Peki orgazm olma alışkanlığını kazandın mı bakalım 😊😊
Soran+1 yılHayir nasil kazanacagim :) ? (Özel deme gizlisin zaten)
Cevap sahibi+1 yılÖzel dediğimi hatırlamıyorum😛😛😛
Cevap sahibi+1 yılŞu an dışardayım, istersen akşama doğru burdan çok etkili bir mast tekniği yazabiliriz, tabii karar senin tabii😊😊
Soran+1 yılOlur, dedin demedin zaten deme dedim sadece :)
Cevap sahibi+1 yılZaten özel demek hiç tarzım değil, Abazalar gibi özel özel ısrar etmem. Muhabbet sırasında sen istersen ancak olur.
Akşama doğru yazarım 😊😊
Soran+1 yılOlur madem :)
Cevap sahibi+1 yılTamam gİzlicik o zaman 😊😊
Cevap sahibi+1 yılMerhaba, ordamısın
Cevap sahibi+1 yılorgazm anına çok yaklaşıyorsun ve orgazm olmak üzereyken Olamayıp sadece ıslanmadan ile yetiniyorsun. istek de doğal olarak artıyor. Şöyle düşün önüne bir adet çok sevdiğin tatlıdan küçük parça koyuyorlar. sen onu yiyince canın daha fazla yemek ister. Yani kendini doyurmak lazım.
Orgazm olmak için kontrolun sende olmaması lazım. Eğer elle yaparsan yani kontrol sende olursa tam orgazm olmak üzere iken beynin elinin vajina dan çekilmesi emreder ve eş çekilir orgazm oldugunu zannedersin.
Peki ne yapman lazım. Kontrol sende olmamalı yani mast da titreşimli bir yatdımcı bir alet kullanman lazım. Neler olabilir
dış fırçası
masaj aleti
epilatör
Şarjlı traş makinası
Pilli traş pıçağı
Hangisi var. Ona göre devamını yazacağım.
Soran+1 yılHe tamam bu gorusu hatirladim teşekkürler :)
Cevap sahibi+1 yılPeki devamını biliyormusun😊😊
Soran+1 yılevet hangisi var sende çekmeden glitorisinde kullan vs :)
Cevap sahibi+1 yılEvet 😊😊 peki tam yapabildin mi? 😛😛
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBacaklarına kadar tir tir titriyorsa, vajinası kalp gibi güm güm atıyorsa o iş olmuştur.
11 Yorumla
Soran+1 yılama akıntı mesela bende bir tatlı kaşıgı kadar beyaz katı sıvı geliyor?
Erkeklerin görüşlerini çok dikkate alma kadınların fake attığını yüzde doksanı anlamıyordur bile.
Mastürbasyon da yapmıyorsun sanırım hm?213 Yorumla- +1 yıl
O konuda haklısı fake atıyolar ve bu işte iyiler😃
Soran+1 yılNadir yapiyotum mast bacaklarm titriyor ama en fzla bir tatli kasigi sivi geliyor, ama istek devm ediyor
- +1 yıl
Evet doğru ama kadında bunu yapmaya devam edince erkek doğru yolda sanıcak kendisini ve aynı şekilde devam edicek
- +1 yıl
1 tatlı kaşığıda iyi geliştirirsin kendini bu yüzeysel orgazm zaten
- +1 yıl
Kadınların mastürbasyon yöntemlerini iyice bir araştırıp, uygulama yap iyisi mi sen. Orgazm olunca anlarsın merak etme. Sonra şu görüşlerde bahsedilen titremeler inlemeler, göz kaymaları, ağız kuruluğu klitoris bölgende aşırı hassasiyet falan vooouv dersin cennet bu ben bunu nasıl ayırt edemem. Benden de bu kadar öhm.
- +1 yıl
Sen baya iyi gibisin bu işte😉😉
Soran+1 yılİslanma degil bence kati beyaz cunku bir tatli kasigi kadar bu bosalma degil mi
Soran+1 yılHaha olur teşekkürler :)
- +1 yıl
@Espenuksa aynen öyle haklısın keske onu erkek milleti düşünse bu kadar hasret kimse kalmaz o duyguya.
- +1 yıl
@Espenuka Himmm
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBosalma ancak vajinal iç kısım tamamem ıslanacak kadar sıvı gelir bol bol boşalma olmaz ne yaparsan yap. bosalan kadinda sekste anca oral seks sonrası olur seks yaparken zaten kendi boşalmadan partner onu yarı yolda birakiyor
13 Yorumla
Soran+1 yılerkek değilmi, prnolarda kadınlarda baya beyaz sıvı akıyor
- +1 yıl
O öyle olmuyor cogu zaten kaydırıcı kullanan sivi
- +1 yıl
p*rno sektörü sahte zevk sektör
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Arkadaş. Önce kadının kendini tanıması gerek. Suç ne kadında ne erkektedir. Partner ile yasa sonra konuş, sonra geliştir sonra dene. Ve dene. Birbirinizi destekler dahada iyi motive ederseniz daha da iyi sonuç alırsınız.
00 YorumlaDeğişir kişiden kişiye mesela ben konusamıyorum bile sadece deli gibi inleyerek titriyorum
45 Yorumla- +1 yıl
Kim engelledi az önce @pelonk1
+1 yılKadın titriyorsa, göğüslerinin ucu şiştiyse, göz bebekleri büyüdüyse zevk almış demektir.
21 Yorumla- +1 yıl
Ani hareketler ile istemsiz şekilde titreme varsa orgazm oluyor vede olmuştur.
Ben sana söyleyeyim nasıl anlaşılır biliyor musun? Kadının cinsel organını gıcık gıcık olur ve o zaman kadın boş almıştır.
00 YorumlaBizim burada ucuzluk pazarında orgazmetre satılıyor
00 Yorumla
+1 yılKadın orgazm rolü yapmayı bırakmalı öncelikle. Erkeğini seviyor saygı duyuyor diye orgazm olma taklidi yapmasın
00 Yorumla
+1 yılOhoo öyle iki satır ile hemen öğrenilecek birşeymi o beybi
00 Yorumla
+1 yılTitriyorsan ve olduktan sonra yürümekte, kendini kontrol etmekte zorlanıyorsan orgazm olmuşsun demektir.
00 Yorumla
+1 yılhareketlerinden belli oluyor titreyip kasılıyor o sıvı olayına çok takılma değişkenlik gösterebilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Her kadin vajinal orgazmi yasayamiyor malesef... ama bunu yasayanin izlemek ayri bir keyif verici
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOrada olsam sana arkadaşlık ederdim. Belki ileride dahada iyi olurdu kimbilir. Havada soğuk.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılArkadaş olduğumuzda öğretirdim. Bu konuda oldukça tecrübem var.
Önce en az 30 dk. sevişeceksin. sonra erkek boşalmadan sen boşalmak üzereyken hadi artık diyeceksin, aynı anda boşalabilirseniz orgam da olursun.
Çığlıklar içinde kendinden geçersin.
Gizli Üye(25-29)+1 yılİcine girince sicacik oluyor partnerin iste hafif kasılıyor icinden ilik ilik seyler geliyor penise temas ediyor ici iyice ısınıyor ohhh be boyle
10 Yorumlagüzelce yalamak gerekiyor bunun için sadece girip çıkmak yetmez, evli olduğum ezberledim artık
00 YorumlaTitriyosun ve akıyor bazılarında fıskırıyo ama nadir
00 Yorumla
+1 yılKarıya göre değişir o mevzu 😁
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. İyi bir erkek bulursa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTitrediğin oldu mu hiç ayakların özellikle
110 Yorumla
Soran+1 yılEvet ondan sonra bir tatli kasigi kadar beyaz sivi geliyor ve bitiyot
Cevap sahibi+1 yılTamam işte olmuşsun
Soran+1 yılAma bir tatli kasigi kadar, ama yorumlarda 2-3 yemek kasigi kadar gelir yazmislar ve cok titrersin gnisinden oylr ciglik aticak kadar titremiyorum, sadece bacaklarm titriyor ici daha iok slaniyor ve snra bacaklarm gevsiyor ama istek gitmiyor devam ediliyor gene
Cevap sahibi+1 yılIstek hiç gitmez zaten doyduğun kadarıyla yetineceksin. O sıvıya bakma sen kişiden kişiye değişir
Soran+1 yılKadinlarda gitmiyor sanirim biraz kesiliyor sadee, ama erkeklerde o an tamamen gidiyor
Cevap sahibi+1 yılYoo erkeklerden de gitmiyor en azından ben öyleyim kolay kolay doymam
Soran+1 yılİlk 10-15 dk en azindan gidiyor
Cevap sahibi+1 yılEnerji patlaması oluyo 10 15 dk sigara su falan içiyorum iste nefeste mi almayalım 😄
Soran+1 yılTamam işte aa ama kadin bosalsada devam edebiliyorz ama erkegin iniyor dogal olarakta olmuyor birlesme. d
Cevap sahibi+1 yılÖzelden yazsana bir sen 😄
+1 yıltitrersin zevkten kudurusun bagiririsin
00 Yorumla
+1 yılTitrer oh mis gibi
00 YorumlaUğraşması gerek baya
00 Yorumla
+1 yılÜç kaşık felan
08 Yorumla
Soran+1 yıltatlımı yemek kaşıgı kadar mı?
- +1 yıl
Yemek kaşığı bebeğim, sonra iki yumurta kiriyorsun 😂
Soran+1 yılkomik seni ozman ben boşalmış olmuyormuyum, bende en fazla 1 yemek kaşıgı kadar geliyor? katı bir beyaz
- +1 yıl
Kati olmas ayçiçek gelmesi lazım 😂
Soran+1 yılof bir git ya uyuz :D
- +1 yıl
Hadi ya sabah oldu poğaça yapicaktik onunla 🥺
Soran+1 yılküstüm :'(
- +1 yıl
Bebeğim ya
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKasıla titreye olur.
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım