benden cok etkilenmiş belli aşırı azuluyor sürekli böyle el teması istemesinden anlıyorum bana dokunamayacago için olur olmadık merhaba veya günaydına gelip elini veriyor cok istiyor hep bakıyor aşıır bakıp aşırı merak ediyor kıskanıyor ama ben bekarım istemiyorum zaten oda anlıyor bu durumu hiç bir şey yapmıyor ama yinede istiyor bunuda hani kendi duygularına engel olamıyor farkındayım ama amaçını öğtenmek istedim neden olur bu ki cinsel hayatıda gayet aktif birisi belli dedigim gibi hayatında birisi var yani yaşadıgı şeyler hissler var ama neden illa benide istiyor? Benim olamayacagımı bildigi halde?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Senin olmayacağını bilmiyor değil. Şansını deniyor. Olma ihtimali veriyor.
İşte bunu diyorum neden buladsr ısrarcı yani pes etmiyor her koşulda fırsatan yararlanıyor diyim ki dedigim gibi cinsel anlamında aç değil ama sanki kafasında beni cok takmış cok istiyor bu dürtü neden oluşur?
Seni arzuluyor. Tepkilerini ölçüyor. Belki sen de istiyorsun duruma bakayım diyor. Arzularsa niye fırsatları değerlendirmesin belki sen de elektrik alırsın diye düşünüyor. Erkekler kızları yoklar şansını dener
Bi denemek istemiş belki fikrini değiştirirse diye
bazen o cinsel dürtü oluşur erkekte. yapamayacağını bildiği için daha fazla istek oluşur
Yani tek nedeni bu iyide o dürtüyü giderebilir istedigi an başka kız var zaten
yok dedim ya bazı kızların olması o enerjiyi vermesi yanında olman senin parfümün bakışın giyimin etkiliyor bir süre sonra
Asıl soru bunu sen neden önemsiyorsun
Cünkü bana bunu her fırstaa gösteriyor bak ben bundan hoşlanıyodum duygusal anlamında hoşlanıyodum kalp anlamında ama onunkisi farklı ve hayatında birisi var tabikide ben içimde yaşadım her hissi herşeyi o benim hoşlandıgımı biliyor ve bu durumu kullanmak istedi bence yani bilmiyorum (kullanma konusunda) ben kendşme baya geldim önceleri deliler gibi heyecanlıydım işte fark ediyordu öylr söylim sonra dedimki kızım napıyorsun kafayumı yedin geri cekildim o gün bugündür buseferde o geldi pes etmemeksizin bana hani o hisslefi unutmama derler ya gözden ırak olan dilden ırak olurmuş adam üstüne oynuyor bilerek izin vermiyor sürekli iyilik yapıyor sürekli ilgi sürekli var oldugunu gösteriypr buda bende artık piskolojikmen hep düşünüyorum öyle bişey yaratı kendi kendime önemsiyorum ama onunda neden vazgectigini anlamıyorum yani ben bukadar caba gösteriyorum anlataldimi ama adam bilerek hani kız uzak durdu işte aramızda asla bişey olmaz demiyor anladınmı
Bu arada aramda bir şey olmadı ne bir buluşma ne bir mesajlaşma hiç bir şey ilişki vs hiç bir şey dediğim gibi böyle birden uzaktan oluşan bir enerji bir hissiyat
İşte bende onu diyorum hayatında sevgilisi var iken sana yanaşmasi tam bir saçmalık. Senin içten içe sevip hareket etmemen olabilir anlaşılabilir bir durum. Ama burds önemli olan Nokta, boş ver onu değer mi? Bunu düşünup kendini yormaya değer mi?
Senin yaşadığın duygu normal onun sonradan bile olsa karışık vermesi hayatında biri varken anormal. İnsan platonik sevebilir
İmkansızı istiyor ve arzuluyor
Ama neden? O hissi p duyguyu yaşıyorki zaten başka kızla benden ne isyor neden illa ben neden hep fırsat kolluyor bukadar caba gösteriyor?
Şimdi sana bir şey derdim de yeri değil
Ne derdin? Bu bildigin şey gibi adam benim daha cok geri cekilmeme izin vermiyor hep işgi cekilecek gareketler setgiliyor ben bukadar caba gösterdikce böyle gözüme sokuyor bilerek hareketleri tavırları herşeyi sinir oldugum beçeriyorda
Anlıyorum ama cidden burada söyleyemiyorum site izin vermiyor
Sınırları zorlamak denir buna
Aynen öyle bunu neden yapıyor yani deneyiyim belki olur gelir ister gibisinden mi?
Evet tabi
Ama nerdeyse 1 yıl oluçak kendisinden zamanında etkilemdim biliyor ama bu mada beraberlik takide istemedim bunu hisseti farkında açaba ondan mı? Ama yani o tarzda bir şey kesinlikle ben yokum istemiyorum her nekadar kendi içimde sevsemde
Hayatında başkası var gibi yap