Cinsel Yaşam Sizce sabah mı, akşam mı daha keyifli seks oluyor? Asiyye Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Sizce sabah mı, akşam mı daha keyifli seks oluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bence rahat bir ortamda bu seksi yaparsak sabahı akşamı yoktur bir birinizi bulduğumuzda her saat uçuş için uygun saattir 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Duruma bağlı ya. Akşamları seks yapıp sarılarak uyumak harika oluyor. Ama sabahları da erekte uyandığımda yine tutkulu seks isterim 0 0 Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Zaman sorunu yoksa sabah uyku sorunu olmadan daha keyifli oluyor bence, duşlar alınır kahvaltı yapılır peşinden bir daha 0 0 Yorumla
Aishalover Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl İkiside ama sabah ereksiyonu ile yapılan seks hepsinden iyi oluyor 0 0 Yorumla
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl isteğin ne zaman geldiğine bağlı bir durum. ben gündüz daha çok severim... 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. En uzun vakti yakaladığın andır en keyifli seks 0 0 Yorumla
NoShow Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Sabah favorim ama zaman dilimlerinin bile kendine göre güzelliği var. 0 0 Yorumla
cptprice15 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı. Ben sabah dinçken seks yapmaktan keyif alıyorum. akşam yorgunluktan ölüyoruz... 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. günün her saati güzelama geceden sabaha daha güzel 0 0 Yorumla
Qarismaa34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 47% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Evet sabah libidosu yüksek oluyor ama gecenin tadını vermez uyku sersemi seks 0 0 Yorumla
Elite_joys Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 465 cevap paylaştı. Açıkçası sabah 9-12 arası olan en ideal Libido saati diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
AArtisMühendis Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 91% +1 yıl Sabah uyku sersemi değilsen harika oluyor. Ama akşamın tadı yenmez. Heleki hafif sarhoş isen 0 0 Yorumla
Aşkın_Sonu Takip Et Master Yaş: 41 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Ben sabahları daha iyi hissediyorum. Uyanmış ve dinlenmiş olarak. 0 0 Yorumla
UmutUzaylı Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 78% +1 yıl Sabah bi farklı oluyor ya gözünü sexle açmak iyi oluyor bence 0 0 Yorumla
Sert38 Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. her saat... sabah ogle ıs arasında kacamak aksam karanlıkta 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl sabaha karşı.. ama bağırtmamak şartıyla, ağzını kapatarak, o saatte ses heryere ulaşır. 0 0 Yorumla
renas63 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. benim için zaman ve mekan fark etmiyor nerede ne zaman kalkarsa orada yaparım 0 0 Yorumla
askerahmetbey Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Sabah keyifli şimdi oranda güzel bi dil istemez miydin 0 0 Yorumla
Aşkainanankadın Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Gecenin sehveti başka 3 1 Yorumla BayyBilen +1 yıl sabah da harika olmuyor mu? Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Benim için her saati aynı keyifli 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gece daha bi güzel oluyor sanki. 0 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. En güzeli gece tabiki 0 0 Yorumla
NangaParbat Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. sabahın da akşamında tadı başka... 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. :) şu seks i saatlere bi zaman sıkıştırmayın ya:) 0 0 Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Aşk ile olanın yerini hiç bir şey tutmaz. 0 0 Yorumla
sineren Takip Et Yoda Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Sabah saatlerinde kahvaltıdan sonra 0 0 Yorumla
BayyBilen Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 488 cevap paylaştı. şu anda tam zirve. gelsen 0 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. fark etmez ekmeksiz götürürüm her zaman :') 0 0 Yorumla
Orcnnn Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sabah enerjik enerjik daha güzel oluyor. 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. İkisinin de zevki ayrı tatlı 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. sabah ayrı zevkli akşam ayrı zevkli 0 0 Yorumla
özgür1022 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Bana fark etmiyor 0 0 Yorumla
anothernightout Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. Akşam 0 0 Yorumla
kurt18 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı. 7🔥24 seks time 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. İkiside 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Sabah 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Sabah 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Bence rahat bir ortamda bu seksi yaparsak sabahı akşamı yoktur bir birinizi bulduğumuzda her saat uçuş için uygun saattir
Duruma bağlı ya. Akşamları seks yapıp sarılarak uyumak harika oluyor. Ama sabahları da erekte uyandığımda yine tutkulu seks isterim
Zaman sorunu yoksa sabah uyku sorunu olmadan daha keyifli oluyor bence, duşlar alınır kahvaltı yapılır peşinden bir daha
İkiside ama sabah ereksiyonu ile yapılan seks hepsinden iyi oluyor
isteğin ne zaman geldiğine bağlı bir durum. ben gündüz daha çok severim...
En uzun vakti yakaladığın andır en keyifli seks
Sabah favorim ama zaman dilimlerinin bile kendine göre güzelliği var.
Ben sabah dinçken seks yapmaktan keyif alıyorum. akşam yorgunluktan ölüyoruz...
günün her saati güzel
ama geceden sabaha daha güzel
Evet sabah libidosu yüksek oluyor ama gecenin tadını vermez uyku sersemi seks
Açıkçası sabah 9-12 arası olan en ideal Libido saati diye düşünüyorum
Sabah uyku sersemi değilsen harika oluyor. Ama akşamın tadı yenmez. Heleki hafif sarhoş isen
Ben sabahları daha iyi hissediyorum. Uyanmış ve dinlenmiş olarak.
Sabah bi farklı oluyor ya gözünü sexle açmak iyi oluyor bence
her saat... sabah ogle ıs arasında kacamak aksam karanlıkta
Saati olmaz...
bazan sabah bzan öğlen bzan gece
sabaha karşı.. ama bağırtmamak şartıyla, ağzını kapatarak, o saatte ses heryere ulaşır.
benim için zaman ve mekan fark etmiyor nerede ne zaman kalkarsa orada yaparım
Sabah keyifli şimdi oranda güzel bi dil istemez miydin
Gecenin sehveti başka
sabah da harika olmuyor mu?
Her saatin tadı başka
Benim için her saati aynı keyifli
Gece daha bi güzel oluyor sanki.
oglen vakti is arasinda hizlica, yakalanma korkusuyla
Gece sabaha kadar olanı efsane
En güzeli gece tabiki
sabahın da akşamında tadı başka...
:) şu seks i saatlere bi zaman sıkıştırmayın ya:)
Aşk ile olanın yerini hiç bir şey tutmaz.
Sabah saatlerinde kahvaltıdan sonra
şu anda tam zirve. gelsen
fark etmez ekmeksiz götürürüm her zaman :')
İnsan üstü ırk mıydın sen
Zaman hangisinde genişse onda
Sexsin saati olmaz ve 7/24 seks olur.
Sabah enerjik enerjik daha güzel oluyor.
Sabah sabah fenayımm yine
Gün ortası daha iyidir
İkisinin de zevki ayrı tatlı
sabah ayrı zevkli akşam ayrı zevkli
Bana fark etmiyor
Akşam
İkisinin yeri ayrı
Ikisininde zevki güzel oluyor
7🔥24 seks time
sabah akşam farketmez basar geçerim
İkiside
her an güzel bence