Yaşım 22, ailemle yaşıyorum. Cinsel isteğim aşırı fazla ama muhafazakar bir sülalem var. Sevgilim olmasını dahi istemiyorlar. Biriyle cinsel ilişkiye girmem durumunda evlenemez miyim?

Yaşım 22, ailemle yaşıyorum. Cinsel isteğim aşırı fazla ama muhafazakar bir sülalem var. Sevgilim olmasını dahi istemiyorlar. Biriyle cinsel ilişkiye girmem durumunda evlenemez miyim?
Muhafazakar ailelerin kızları zaten baskıdan dolayı kendine yasak olan şeyleri arzular. Yasak cezbedicidir..
İnsan güdüsünü yok sayan bir kuralları kendine yontan islamcılık anlayışı , inancıda zedeliyor.. Muhafazakar ailelerin çocukları artık gizliden gizliye inançsız ve ateistlik çizgisinde.
Sana gelince, normalsin.. güdün aç ve doymak istiyor. Kadınlığını tatmak ve Dünyadaki zevkleri merak ediyor. Seçim senin, özgür yaşam formusun. Ailen ezber kalıplar içinde kendi çocukluğunda onlara yaşatılan yasakları öğrenip, sana uyguluyorlar.
Şimdi bazı evlilikte kizligini kocan bozmak ister kizlikzarin başkası tarafından patlAtilir ise eşin ikide bor başına kadar onu düşün mastürbasyon yapabilirsin bunun metotları ver istersen bu konuda bilgide veririm veya biriyle sevişip içe girmeden sürünerek bosalirsin ya da sextig abilir karşılıklı yazisarak resimlerke olur
Evlenip evlenememek bir kenara, muhafazakar bir aile bireyi olarak evlenmeden ilişkiye girmen daha büyük sorunları karşına çıkarır ki bence bu riske girmene değmez.
Diğer yandan sırf ilişki ihtiyacı hissederek ölçüp biçmeden evlenmeni de tavsiye etmem.
Cevap
33Cevap
Üzüldüm sana cok masumca bi soru sormuşsun net olacağım sana. İliski yaşasan elbet seni Kabul edecek biri çıkar ama kendini evleneceğin adama saklamak en mantıklısı. Biraz empati yaparsan ben dediğimi daha iyi anlarsın
Kontrol mü edecekler? Nerden bilebilirler ki ya da neden evde kalasın sülaleden biriyle mi evleneceksin.
muhafazakar bir erkekle zor. mesela tam evlenirken sevişme kayıtlarını düğünde herkesin barkovizyonda görmesi nasıl rahatsız edecekse öyle.
Belki seni boyle kabul eden biri ni bulursun ama cinsellik yaşadığın için pişmanlık olabilir sonra icjnde daha önce yaşadıkların dan dolayı
Gir ya. Erkek girince sorun yok kadın girince mi sıkıntı? Bu karşındaki insanın sana güven duyması ile alakalı.
Sen de mi kapalisin? Ayrıca bir erkeğe kendini sakliyorsun da o sana kendini saklıyor mu
Arkadan ver evlenesiye kadar sonra evlenirsin zaten bakiresin ne de olsa kakalarsın kendini
Seks ihtiyacını gidermek için cinsel ilişkiye girmene gerek yok ki bunun için oral seks var emdirirsin şelaleyi açarsin 😉
Ah bu muhafazakar ailerin yaptigi baskilar. Ve bastirilmis duygularin
hayır canım bu dönemlerini boşa geçirme sakın git bul birilerini
İlişkini bordrolara bastırmayacaksan veya filme konu etmeyeceksen neden evlenemeyesin
Bu resmen ben, sabrımın son sınırlarındayım.
Ailem kız arkadaşım bile olsa didik didik eder.
Bu olaya biz yorum yapamayız seni bile Eğin bir durum q tavsiye desen kendi kendine derim basın agrimaz
Evlenirsin niye evlenemeyesin kaçıncı yüzyıldayız
Daha önce başka biriyle birlikte olan bir kadına hangi erkek saygı duyar. Akrabalarım namus için birbirini öldürüyor
erkek her haltı yedikten sonra sana karışamaz biraz kendi değerini bil. sen ne yapmak istiyorsan onu yaparsın seni öyle kabul eden eder etmeyende yallah. akrabalarınada laf düşmez.
Evlenirsin. Fakat şimdilerde sanal ile devam et.
En sevdiğim şey evde kalmak 🤣
Büyük ihtimalle evet evlenemezsin başına bela olur
Neden kalasın ki biri mutlaka denk gelir
Evlenirsin, ama bakir biriyle evlenemezsin.
Çünkü temiz kadınlar temiz erkeklerle, bakire olmayan kadınlar da bakir olmayan erkeklerle evlenir.
Yani bu dediğiniz bu kadar basit bir konu değil...
Yok erkekler vurdurmuş kız sevmiyor
😂
Anal oral yap bişey olmaz
Hem girelim hem evlenelim ileride.
Bakirelik artık eskisi kadar önemli değil
Yaşadığın yere bağlı o
Oldu mu sevgili n
mastürbasyon yap
Evlenirsin.
az sabırlı olsan
Kalırsın
Evlenirsin