Cinsel Yaşam 3 ay Aşırı cinsel istek duyuyorum ve bu geçmiyor tavsiyede bulunur musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 015 Mastürbasyon yapsam da geçmiyor bi doyumsuzluk söz konusu. Aşırı cinsel istek duyuyorum ve bu geçmiyor tavsiyede bulunur musunuz? Cevapla Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 3 ay Kızım aynı şey bende de geçerli.. ne yapsam geçmiyor şaka gibi 6 3 Yorumla öylesinebiri1001 3 ay sexting denedin mi hiç Yorumla Soran 3 ay Benim de öyle zina yapmak istemediğim için ilişkiye yaklaşmıyorum ama böyle de çok zor oluyor gerçekten. Yorumla öylesinebiri1001 3 ay sexting denedin mi Yorumla
Jasonbey Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 3 ay Saatlerce doyuma ihtiyacın var. Tecrübeli ve iyi yapan biri ile doyarsın 0 4 Yorumla Soran 3 ay Çok yatak görmüş birini istemem ben Yorumla Jasonbey 3 ay Tecrübeli biri doyurur seniYaşıtın ve tecrübesiz değil. Erken gelmeyecek 40-45 dakika sert sert yapacak biri Yorumla Soran 3 ay Beraber tecrübelenmeyi yeğlerim. Yorumla Jasonbey 3 ay Anladım. Yorumla
furkanmıoo Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 3 ay Zor belki güvendiğin ileri gitmeyecek bir partner olabilir 0 5 Yorumla Soran 3 ay İleri niye gitmeyecek Yorumla furkanmıoo 3 ay Hamilelik kaygısı Yorumla Soran 3 ay Zina yapmak istemediğim için karşılıklı yapmıyorum zaten ama böyle de zor dayanılıyor Yorumla furkanmıoo 3 ay Sadece sevişirsin o zaman ama pişmanlık olur içinde Yorumla furkanmıoo 3 ay ya da sexting dene Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 ay Peki bizim erkeklerin kanmasi saka midir? Ahhahshahs cok zavallisiniz 4 0 Yorumla
yalnızzaadamm Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% 3 ay taktıklerı var onlarıun gecmesı ıcın kanka önereyım mı? 0 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Seni kucakta gezdirmek lazım anca doyarsın 😍 0 0 Yorumla
tugrul3461 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 3 ay O zaman seni doyurmak istiyorum şu an saatlerce günlerce aylarca yıllarca 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 ay Aynı durumdan muzdaripim ne haIt yicem bilmiom 2 6 Yorumla öylesinebiri1001 3 ay sexting denedin mi hiç Yorumla Cevap sahibi 3 ay @öylesinebiri1001 sevmem öyle ayrıca o da mastürbasyon oluyor ne fark edecek yine doyumsuzluk Yorumla öylesinebiri1001 3 ay farklı bi tad farklı bi deneyim Yorumla Cevap sahibi 3 ay @öylesinebiri1001 istemez Yorumla öylesinebiri1001 3 ay ister misin diye sormadım ki knk yaptın mı diye merak ettim Yorumla Cevap sahibi 3 ay @öylesinebiri1001 ok Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Mastı kontrollü yapman gerekli. Yapma sıklığın nedir? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 3 ay İstekli olmak iyidirSadece kontrol altında tutmalısınİş vs yerlerde aklına getirme 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 3 ay O zaman ilişki yaşayacaksın. ya da daha etkileyici mastlar yapacaksın... 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Enerjini başka şeylerde değerlendir spora başlamak gibi mesela 0 0 Yorumla
öylesinebiri1001 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 3 ay bıçak kemiğe dayanmıs sexting yapabilirsin değişiklik ya da değişik fanteziler uygulayabilirsin 0 0 Yorumla
Candrk34 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 3 ay Bendede var hocam o yüzyüze yapmak lazım onun açlığı o elle geçecek bir şey değil 0 0 Yorumla
Meraklixxx35 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 3 ay mastürbasyon neyinize yetmiyor 1 3 Yorumla Soran 3 ay Anlık doygunluk veriyor 15 dakika sonrası yine aynı terane Yorumla Meraklixxx35 3 ay Bir daha yap Yorumla Azul1999 3 ay Her an aklımda Yorumla
Maykılevdeoturuyor Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı. Bakire değilsen vibratör al 0 1 Yorumla Soran 3 ay Onunla ne ilgisi var Yorumla
SukehiroYami Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 3 ay Hayatına giricek kişi çok şanslı 0 2 Yorumla Soran 3 ay Kendi adıma şanslı değilim gibi Yorumla SukehiroYami 3 ay Yani seni doyurması lazım Yorumla
mavilibalina Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı. çünkü zihnin doymuyor önce zihnini doyurmalısın 0 2 Yorumla Soran 3 ay Olabilir aslında çünkü anlık olup bitiyor her şey karşılıklı duygu yüklü olsa böyle olmazdı belki de Yorumla mavilibalina 3 ay aynen öyle bu yüzden çok basite indirgeniyor ama sexting uyumlu kişiyle duygulu olduğunda kişinin zihnini doyuruyor Yorumla
maksatmuhabbet13 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 59% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 425 cevap paylaştı. Of sanal mastürbasyon yapsak sürekli devamlı 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Partnerin olmalı ya da oyuncak al 0 0 Yorumla
AtakanTunç Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 3 ay Monoton ve stresli bi yaşantın mı var? 0 0 Yorumla
birhosumagittin Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aynı aynı 3 attım bugün 0 0 Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çok güzel bir tavsiyem var kesin çözüm 0 0 Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Okşamak artık yetmiyor demekki 0 0 Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Geçmeyecek zaten böyle devam edecek 0 0 Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Uğraşacak bir meşgale bul kendine 0 0 Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Özel gününden önce misin yoksa bitti mi yeni 0 0 Yorumla
DiplomalıHavuç Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 984 cevap paylaştı. Sakin ol kelebeğim 0 2 Yorumla Soran 3 ay Bak oldum şu an😄 Yorumla DiplomalıHavuç 3 ay Heee taam Yorumla
Kayacem3501 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Doyumsuz 0 0 Yorumla
Byteknisyen Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sexting yap 0 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aşırı nasıl oluyor 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sonu seks le bitecek 0 0 Yorumla
jack_sparrow30 Takip Et Bilge Yaş: 32 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. Yaz halledelim 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Seviş. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Kızım aynı şey bende de geçerli.. ne yapsam geçmiyor şaka gibi
sexting denedin mi hiç
Benim de öyle zina yapmak istemediğim için ilişkiye yaklaşmıyorum ama böyle de çok zor oluyor gerçekten.
sexting denedin mi
Saatlerce doyuma ihtiyacın var. Tecrübeli ve iyi yapan biri ile doyarsın
Çok yatak görmüş birini istemem ben
Tecrübeli biri doyurur seni
Yaşıtın ve tecrübesiz değil. Erken gelmeyecek 40-45 dakika sert sert yapacak biri
Beraber tecrübelenmeyi yeğlerim.
Anladım.
Zor belki güvendiğin ileri gitmeyecek bir partner olabilir
İleri niye gitmeyecek
Hamilelik kaygısı
Zina yapmak istemediğim için karşılıklı yapmıyorum zaten ama böyle de zor dayanılıyor
Sadece sevişirsin o zaman ama pişmanlık olur içinde
ya da sexting dene
Peki bizim erkeklerin kanmasi saka midir? Ahhahshahs cok zavallisiniz
taktıklerı var onlarıun gecmesı ıcın kanka önereyım mı?
Seni kucakta gezdirmek lazım anca doyarsın 😍
O zaman seni doyurmak istiyorum şu an saatlerce günlerce aylarca yıllarca
Aynı durumdan muzdaripim ne haIt yicem bilmiom
sexting denedin mi hiç
@öylesinebiri1001 sevmem öyle ayrıca o da mastürbasyon oluyor ne fark edecek yine doyumsuzluk
farklı bi tad farklı bi deneyim
@öylesinebiri1001 istemez
ister misin diye sormadım ki knk yaptın mı diye merak ettim
@öylesinebiri1001 ok
Mastı kontrollü yapman gerekli. Yapma sıklığın nedir?
Soru sorunca rahatlarsın ama kimseye cevap verme yoksa haz vermez
İstekli olmak iyidir
Sadece kontrol altında tutmalısın
İş vs yerlerde aklına getirme
O zaman ilişki yaşayacaksın. ya da daha etkileyici mastlar yapacaksın...
Enerjini başka şeylerde değerlendir spora başlamak gibi mesela
bıçak kemiğe dayanmıs sexting yapabilirsin değişiklik ya da değişik fanteziler uygulayabilirsin
Bendede var hocam o yüzyüze yapmak lazım onun açlığı o elle geçecek bir şey değil
mastürbasyon neyinize yetmiyor
Anlık doygunluk veriyor 15 dakika sonrası yine aynı terane
Bir daha yap
Her an aklımda
Bakire değilsen vibratör al
Onunla ne ilgisi var
Hayatına giricek kişi çok şanslı
Kendi adıma şanslı değilim gibi
Yani seni doyurması lazım
çünkü zihnin doymuyor önce zihnini doyurmalısın
Olabilir aslında çünkü anlık olup bitiyor her şey karşılıklı duygu yüklü olsa böyle olmazdı belki de
aynen öyle bu yüzden çok basite indirgeniyor ama sexting uyumlu kişiyle duygulu olduğunda kişinin zihnini doyuruyor
Eril bir erkek bul ve evlen
Of sanal mastürbasyon yapsak sürekli devamlı
Partnerin olmalı ya da oyuncak al
Monoton ve stresli bi yaşantın mı var?
Aynı aynı 3 attım bugün
Ç diyet yap spor yap azalır bu durum.
Çok güzel bir tavsiyem var kesin çözüm
Okşamak artık yetmiyor demekki
Strapon kullanmayı denedin mi
Geçmeyecek zaten böyle devam edecek
Uğraşacak bir meşgale bul kendine
Surekli islaklik oluyomu