Cinsel Yaşam Reddedildiğim erkek çirkin olduğum için mi sadece cinsellik istedi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 ☹️ Reddedildiğim erkek çirkin olduğum için mi sadece cinsellik istedi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl bence tam tersi fiziginden senden etkilenmis tahrik olmus ki istiyor ama muhtemelen skip aticak😀 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye atcak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bazı erkekler öyle yiyisip bırakır Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Çirkinlik ile ne alkası var. Herkes her şeyi kabul etmek zorunda değil ki. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ay bence ver gitsin 😔 ben olsam verirdimm oooh 2 2 Yorumla AşkınsırrıO +1 yıl Önüne gelene neden versin ama deme öyle 😇 Yorumla Mert1718917 +1 yıl Tam istediğim kadın 😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Basit gördüğü için, neden mi basit gördü? Kız olarak teklif ettiğin için. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teklif edeni basit mi goruyorsunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet, basit görünür, erkeğin teklif etmesi lazım. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Trol soru. Çirkin bulduğu kadını s#kmez erkek 0 1 Yorumla Soran +1 yıl yalan Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Vücudun yüzünden daha güzel olduğu için olabilir ona göre 0 0 Yorumla
FLawyer34 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl FB olmak istemis 0 6 Yorumla Soran +1 yıl niye sevgili olmak varken Yorumla FLawyer34 +1 yıl Neden olsun ki :) Yorumla Soran +1 yıl E neden fb olsun Yorumla FLawyer34 +1 yıl Seks icin Yorumla Soran +1 yıl Seks istemiyorum sevgili olmak istiyorum Yorumla FLawyer34 +1 yıl O zaman yalniz kalirsin seks olmadan iliskimi olur Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. O senı hıc sevmedı kı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bu ne demek Yorumla u kakilakuku +1 yıl Amacı hep cınsellıktı Yorumla Soran +1 yıl niye Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl neyini midesi kabull etmedi 0 30 Yorumla Soran +1 yıl Nasil yani Cevap sahibi +1 yıl red olayı neden dirr Soran +1 yıl 🤦🤦 Cevap sahibi +1 yıl yaş kaç sende Soran +1 yıl 20 uim Cevap sahibi +1 yıl cinsellik sunacak kadar jestin oldu mu Soran +1 yıl Olmadı cinsellik istemedim ki Cevap sahibi +1 yıl ha iyidenk olsabu jesti yapar mıydın Soran +1 yıl Hayır Cevap sahibi +1 yıl bakirelikten mi neden Soran +1 yıl onunla sevgili olmsk istiyorum Cevap sahibi +1 yıl boy nasıl sende Soran +1 yıl Kısa Cevap sahibi +1 yıl kaç yaz yaaaa Soran +1 yıl 1.53 Cevap sahibi +1 yıl kendince güzelsin kidüz memeler !!düz popo, sadelik Soran +1 yıl Düz olduğunu nerden çıkardın Cevap sahibi +1 yıl fikrimi dedim Soran +1 yıl gördün mü beni Cevap sahibi +1 yıl hyr nerden görecemkineden oyle düşündün Soran +1 yıl E niye düz dedin Cevap sahibi +1 yıl boyun fixigine orantılıolarak fikrimi yazdım Soran +1 yıl Kısa kızlar düz vücutlu mu Cevap sahibi +1 yıl gördüklerim düzdü Soran +1 yıl Peki Cevap sahibi +1 yıl kabalık ettiysemozür dilerim Soran +1 yıl Senin görüşün ayrı bir farklo Cevap sahibi +1 yıl ne yonden Soran +1 yıl Genelleme yapmak Cevap sahibi +1 yıl ha orası oyle
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Abaza da olabilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Değil Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl Peki dünyanın en iyi insanı o yüzden 2 dürtüp seni peçete gibi atacak. Hadi koş iyi insana Yorumla
Ebruu675 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hangısı istemıyokı 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çirkin olsa ister mi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ister Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye istesin yok mu güzeli Yorumla Soran +1 yıl Var çok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ee o zaman kim çirkin becermek ister Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
bence tam tersi fiziginden senden etkilenmis tahrik olmus ki istiyor ama muhtemelen skip aticak😀
Niye atcak
bazı erkekler öyle yiyisip bırakır
Çirkinlik ile ne alkası var. Herkes her şeyi kabul etmek zorunda değil ki.
Ay bence ver gitsin 😔 ben olsam verirdimm oooh
Önüne gelene neden versin ama deme öyle 😇
Tam istediğim kadın 😂
Basit gördüğü için, neden mi basit gördü? Kız olarak teklif ettiğin için.
Teklif edeni basit mi goruyorsunuz
Evet, basit görünür, erkeğin teklif etmesi lazım.
Trol soru. Çirkin bulduğu kadını s#kmez erkek
yalan
Vücudun yüzünden daha güzel olduğu için olabilir ona göre
Pç olduğu için bebiş
FB olmak istemis
niye sevgili olmak varken
Neden olsun ki :)
E neden fb olsun
Seks icin
Seks istemiyorum sevgili olmak istiyorum
O zaman yalniz kalirsin seks olmadan iliskimi olur
O senı hıc sevmedı kı
Bu ne demek
Amacı hep cınsellıktı
niye
neyini midesi kabull etmedi
Nasil yani
red olayı neden dirr
🤦🤦
yaş kaç sende
20 uim
cinsellik sunacak kadar jestin oldu mu
Olmadı cinsellik istemedim ki
ha iyi
denk olsa
bu jesti yapar mıydın
Hayır
bakirelikten mi neden
onunla sevgili olmsk istiyorum
boy nasıl sende
Kısa
kaç yaz yaaaa
1.53
kendince güzelsin ki
düz memeler !!
düz popo, sadelik
Düz olduğunu nerden çıkardın
fikrimi dedim
gördün mü beni
hyr nerden görecemki
neden oyle düşündün
E niye düz dedin
boyun fixigine orantılı
olarak fikrimi yazdım
Kısa kızlar düz vücutlu mu
gördüklerim düzdü
Peki
kabalık ettiysem
ozür dilerim
Senin görüşün ayrı bir farklo
ne yonden
Genelleme yapmak
ha orası oyle
O iğrenç bir karaktersiz olduğu için istemiştir
Şerefsiz olduğu için böyle yapmış
boş ver gel ben senle ilgilenirim;)
Abaza da olabilir
Değil
Peki dünyanın en iyi insanı o yüzden 2 dürtüp seni peçete gibi atacak. Hadi koş iyi insana
Evvet
offfffff
İş görüp gider.
Hangısı istemıyokı
Olabilir
Uzak durman gerek bence
S. KS yaptınız mı
Çirkin olsa ister mi
ister
Niye istesin yok mu güzeli
Var çok
Ee o zaman kim çirkin becermek ister