Bir erkeğin beni sadece yarabandı ve c*nsellik için yaklaştığını kabullendim?

Kalbimin büyüklüğü değilde göğsümün büyüklüğü onların dikkatini çeker veya ne kadar psikolojik olarak ince olduğum değilde fiziğim ilgilerini çeker sevmezler yani. Ya da yarabandı olarak kullanılırlar sadece konuştuğum biri vardı daha ilk haftadan konuyu getirdi c*nsellige. Bazi kızları görüyorum nasıl şanslılar zaten asla o kızlar gibi olamayacagim. Aslinda cidden iyi bir insanım sadakatliyim falan ama maalesef böyle görüyorlar beni ve bu durum yüzünden kendimden de tiksindim. Zaten konuyu hemen c*nsellige getiren kişilerle iletişimi komple kesiyorum.
Umarım kızlar hepiniz gerçekten sevileceginiz tipleri bulursunuz benim gibi hissetmek çok gururuna dokunuyor insanın ve kendinden tiksiniyor insan.
Bazen keşke bir an önce öl*p gitsem dediğim bile oluyor
Güncellemeler
+1 yıl
Zaten konu oraya gelince direk iletişimi kesiyorum benim üzüldügum öyle olmadığım halde o gözle bakmaları midem bulanıyor artık erkek görünce
Güncellemeler
+1 yıl
En çokta üzüldügum nokta küçükken hep birinin beni gerçekten seveceğine inanmıştım ama hayatın gerçekleri yüzüme çarptı tokat gibi benim yerim sevilenleri izlemek onu anladım
Bir erkeğin beni sadece yarabandı ve c*nsellik için yaklaştığını kabullendim?