Erkek arkadaşım anal seks istiyor kabul edeceğim ama benim bu konuda tecrübem ve bilgim yok. Anal temizlik nasıl yapılır, lavman olmadan temizlenir mi evde başka bir yöntem ile illa ki lavman mı şart? Ayrıca lavman nasıl yapılır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSağlıklı ve haz veren temiz bir anal ilişki için özellikle kadın ya da kadın rolündeki erkeğin yapması gerekenleri kısaca anlatacağım. Anal ilişkiye, vajinal ya da oral ilişki gibi direkt başlanmaz. Öncesinde alıcı kişinin yani kadın ya da erkek pasif roldeki kişinin anal ilişki öncesinde kesinlikle büyük tuvaletini ilişki öncesinde en fazla 1 saat içinde yapmış olması ve ilişki öncesi son 15 dk içinde de anal içine su vererek içini temizlemesi gerekir. Bunu enema kitleri ya da duş başlığını sökerek hortumunu kullanabilirsiniz. Ve bunu bir kaç kez tekrarlayarak makata verdiğiniz suyu boşaltırken temiz olarak çıkana kadar tekrarlarsanız kendinizi daha iyi hissedersiniz. Zaten 2. ya da 3. tekrarda anal içi tertemiz olur.
11 Yorumla
Soran+1 yılDetaylı olarak bilgilendiğiniz için teşekkür ederim sağ olun
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılLavman ilk yapacaklar için gerekli bence çünkü ilişki sırasında istenmedik şeyler olabilir ayrıca kendini alıştır derim yoksa çok acı çekersin ilişkide
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl alıştırma yani?
Cevap sahibi+1 yılBurdan anlatırsam hesabıma pek güzel şeyler olmaz 😂
Soran+1 yılAnladım yine de teşekkür ederim sağ olun
Cevap sahibi+1 yılAma istersen anlatırım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
15Cevap
1-2 gün önceden yediklerine dikkat et domates et acı tarzı şeyler yeme iyice temizlen yeterli lavman şart değil
01 Yorumla
Soran+1 yılİlaçsız olur mu yani?
+1 yılHortumu açacaksın tazyikli olacak suyu. Dötune sokacaksın kanka o tüm pisliği dışarı atar
02 Yorumla
Soran+1 yılHmm kesin işe yarar mı peki?
- +1 yıl
Yaa hayir minik saka yaptim bagirsaklarini patlatirsin sonra kiyamam ya inandi 😊
+1 yılSuam açıklarsam ihlal yerim ama cok da kasma onu ısteyen sonucuna katlanır
06 Yorumla
Soran+1 yılErkek arkadaşıma hayır diyemiyorum 😔 çok istiyor ne yapayım kusursuz olsun istiyorum
- +1 yıl
Sen gibi kız arkadasım hıv olmadı
Soran+1 yılOlur umarım...
- +1 yıl
Sem varsın
Soran+1 yılBenim erkek arkadaşım var sorununun detayını okumadınız mı?
- +1 yıl
Tamam o zaman tek rakıbım var kfkg bende deme guzel olursa onla denersin kckc
Gizli Üye(25-29)+1 yılkatı yemek yeme 1 - 2 gün sıvı tüket, ince bir hortum yardımıyla analdan içine su doldurarak ıkın, bunu 20dk tekrarla iyice temizlenir
04 Yorumla
Soran+1 yılHmm kesin işe yarar ama dimi istenmeyen bir durum yaşanacak diye korkuyorum. Erkek arkadaşım da çok istiyor ona da hayır diyemiyorum 😔
Cevap sahibi+1 yılİstenmeyen bir durum yaşanırsa senin utanmana çekinmene gerek yok, çocuk bunun farkında ve öyle bir durum olursa sesini çıkartmaya hakkı yok, sonuçta bunu istiyorsa olacakları göze almış demektir, mesela bende çok istemiştim ve kız temizliğini yaptı bu şekilde, ilk seferinde istenmeyen bir durum oluştu hatta fazlasıyla oluştu yani dışkı bildiğin aktı içinden, ama duşa girdik konuştuk hallettik biz aramızda, daha sonrasında tekrar ikna ettim bir sorun yaşamadık ufak tefek şeyler dışında oldukça güzeldi, ıslak mendil bulundurun yanınızda
Soran+1 yılAyy öyle bir şey yaşanır ise ben yüzüne bakamam onun benim kesin bir temizlik yöntemi bulmam lazım yaa
Cevap sahibi+1 yılkesin bir temizlik yöntemi dediklerim dışında yok :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapma, yaparsan önüne giremediğinden sürekli arkadan ister hale gelir
Bunu göze alıyo msn?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bunun için temizleyiciler de var ama yani yapar mısın bilinmez Her şeyden önce sıvı tüket derim
04 Yorumla
Soran+1 yılTemizleyici dediğin nedir acısız bir şey ise yaparım
Soran+1 yılAnladım teşekkürler. Önümüzdeki hafta için planımız var
Eczane de satılan lavmanı alıp içine boşaltacaksın 5 10 dakika sonra çıkart tertemiz olur tuvaletin yakınlarında bulun ilaç içindeyken
03 Yorumla
Soran+1 yılİşte bununla alakalı tam açıklayıcı bir video bulamadım. İçine boşalt derken analdan dimi?
+1 yılÖnceden hiç olmadı mi
02 Yorumla
Soran+1 yılOlsaydı sorar mıydım? 🙄
- +1 yıl
Yalnız konuşsak
+1 yıliski çağır o halleder
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok komik bir yıl aralıksız güleriz şimdi!
- +1 yıl
Ajsjsnwksmsnjffi
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılLavman en iyi temizlik olur herşeyin temizler
08 Yorumla
Soran+1 yılPeki o nasıl kullanıyor? Beklemem gerekir mi hemen yapılan bir işlem mi? Hiç bilmediğim için soruyorum 😐
- +1 yıl
10 dakikada temiz olur sonra zarar vermeden sus tut
Soran+1 yılTeşekkür ederim sağ olun
- +1 yıl
Rica ederim ama krem kullanmayı unıtma
Soran+1 yılNasıl ya krem olanı da mı var lavman ilacının
- +1 yıl
Yok ilişki esnasında
Soran+1 yılO kısmı ile erkek arkadaşım ilgilenir. Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederimm
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖylece git uğraşma bence
00 Yorumla
+1 yılUmarım ilerdee pişman olmazsın n
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe zm yapcanizmi yaş kaç iyice lavman yap ilişkide bok jel sürsün
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Gerek yok bence
00 Yorumla
+1 yılrimming yapacak mısın
00 YorumlaKondomsuz girmeyin
01 Yorumla- +1 yıl
eğer kıza hastaneden rapor aldırtıp temiz çıktıysa girebilir miyiz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri