https://i.hizliresim.com/aG46gR.jpg
Cinsel ilişkide anal temizlik nasıl yapılır?
https://i.hizliresim.com/aG46gR.jpg
anal yapmak büyük günahtır haramdır , kanama yapar, ağrı yapar, acı, ızdırap, kaşıntı, tiskinti, içeride uğultu gaz mantar oluşur büyüğü tutamamak , ömür boyu pişmanlık , pislik, vardır karar senin
Eczaneye gidiyorsun, diyorsun ki ben lavman istiyorum. Sonra onu alıp eve dönüp yanında gelen talimatları gösteren şeyleri okuyup aynen uyguluyorsun. Temiz.
Tehlikelimi peki
Bu lavman ne oluyo çok cahil kalmışm
Barsaklarını harekete geçirip dışkılamanı hızlandıracak bir sıvının anal yolla barsaklara iletilmesi işlemi. Bu sıvı da değişir, istersen duş başlığını çıkarıp kullan ama işkence olur. Eczanede özel lavman sıvıları satılıyor kolay kullanımlı. Genelde barsak ameliyatları veya kolonoskopi gibi uygulamalar öncesi tıbbi kullanımı var. Ama insanlar anal seks için de sıkça kullanıyor. Kedisi zararlı değil, ama barsaklarını sürekli temiz tutman zararlı. İçerdeki ortamın dengesini bozmamaya özen göstermen gerek. Bildiğim kadarıyla haftada 3 kereden fazla kullanmak iyi değil.
Nasıl bağırsakların içini temizliyorki
İçerde olanların dışarı atılmasını sağlıyor işte 😄 müshil gibi, ama tüm barsak yolunu değil anal çıkışa yakın bölgeyi temizliyor.
Bunla uğraşmak yerine daha sağlıklı yoldan ilişkiye girmeden yaklaşık 3 saat önce dışkılamayı başarabilirsen bu da işe yarıyor. 3 saat içinde anal çıkış sıkıntıya girmeden ilişkiye girilebilecek şekilde temizliyor kendini. Yine de sakat durumlar oluşabilir. Çok kasma yahu, karşındaki senin kadar endişe etmez bunu rahat ol.
Korkuyorn ilk cinsl birleşme m olck 😒
Peki bu lavman nekadar çok pahalı bişeymi
Içine boşalmasn diyosun yani
Przvtf almaya utanıyor dedim ama
Almam. diyo çok ısrar ettim 😔 çok kasıldım ya
Gülesim gelir demene bende güldüm 😄
Cevap
18Cevap
Lavman yapabilirsin seks öncesi yemek yeme ve 1 2 saat öncesi büyük tuvaletinizi yapın anal yapmak zorunda değilseniz kesinlikle yapmayın
Lavman nekadar kulanlmalı ölçü olarak
normal yolla yapın seks i, anal hoş değil. ama ille yapacaz diyorsanız, lavman yapmalısınız. ama hiç bir şekilde sağlıklı değil.
Bakireyimm ama anal dışında olmazki
mesele kızlık zarı mı, anal olunca teknik olarak bakireliğin gitmez ama ruhen gider. bakire isen hiç bişey yapma, yaptırma.
Sence bakirelik önemlimi
benim için çok önemi yok, insanlar hata yapabilir. insanlar sever aşık olur şeytana uyar. tabi bu durumu ilişkinin başında söylemeli. ama önüne gelenle yatmış birisini de istemem, sadakat problemi çıkar.
Yani diyısunki bakire olamsına gerek yok
evet, ille bakire olsun demem. öncelikle insan kendine bakmalı.
Haklısın
Hak yolu varken neden b. k yolu sorusunu akıllara yöneltir.
Pokkk bulaşır yapmazsan zaten iğrenç iyice iğrenç olur 😂
Tutamayabilirsin lavman öneririm
Tecrübeli biri olarak anal seks ile ilgili etkili bir iki taktik verebilirim istersen
Anal yapmaya ne gerek var. Hem hasta olma riski var hem günah..
Duş başlığını sök deliğine tut hortumu aç suyu içine bayağı girsin kendiliğinden çıkar YouTube'da travesti var detaylı anlatıyor
banyoda temizlerken biraz parmaklarsin sabunla olur biter :))... ter temiz olur :))
yika canim yeterlidir killarin varsa da al yane
Zaten anal başlı başına tiksinç bir şey mk
Yapmadan önce muhakkak büyük ihtiyacını gideder
Neden peki
anal ilişkiye girilir mi be iğrençlik ya
Ben temizlerim lavman a gerek yok ağzım duruyorken
Nasıl ağzınla temizlicen
Anladınız siz
Gtüne hortumu sok temizle suyla
iyi temizlenmeli. tiksindirir
Lavman yöntemi ile oda biraz tehlikeli
lavman ile