Eski nesil genelde çok önem veriyor kadınlarda bakirelige aynı şey anı yaşamayı seven z kuşağı içinde önemli mi bana kalsa insanların geçmişiyle yargılanmamali siz ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHala middle east'teyiz ve ülkemiz gittikçe daha da yobazlaşıyor. Benim yaşadığım çevrede hiçbir zaman bu özel konular başkasının meselesi olmadı. Çok şanslıyım şükürler olsun ailem avrupa görmüş okumuş aydın insanlar. Çoğu imsana acısamda arap ülkelerinden bir tık daha iyi olduğunuzu düşünüp avunabilirsiniz. Çünkü ben içimde bu kimliği daha fazla taşımak ve düzeltmek gibi bir his taşımaz oldum.
210 Yorumla
Soran+1 yılErkekler her önüne gelenle birlikte olur ama evlenecekleri zaman bakire kız isterler bana göre tamamen geri kafalılık öyle düşünen bi insanla zaten sevgili olmayı bırak muhattap bile olmam ben
- +1 yıl
Ben türk erkekleriyle çıkmıyorum. Çok düzgün olanları var ama onlar şu an sadece arkadaşım çünkü sevgilileri var. Düzgün erkeği zaten bırakmıyorlar. Mesela bir tane çocuk düzgündü ve ablam hızlı hamle yapamadı. Sadece iki ay sonra çocuk evlendi. Çok iğrenç zihniyetleri var midem bulanıyor. Bana babam asla karışmadı çünkü beni iyi yetiştirdi ve bana seçimlerime güveniyor. Genellikle yunan erkekleriyle çıkıyordum. Onlar daha yakışıklı ve mütevazi. Şu an erkek arkadaşımda belçikalı. İğrenç zihniyetli erkekler olduğu gibi kızlarda var. Bu ülkede kızlarda kızlara düşman. Çok iğrenç. Orta doğulu olduğunu kabullenemiyorsan zihniyetini değiştir yani..
Soran+1 yılSize katılıyorum bende şu an dilimi geliştirmeye çalışıyorum yurt dışına gittikten sonra da tekrar dönmeyi de düşünmüyorum insanların zihniyeti özellikle erkeklerin Arap ozentiligi beni tiskindiriyor
Soran+1 yılGenelde eski nesil Şu an çok önemsiyor z kuşağı eski nesil kadar değil bu durum sayesinde gelecekte düzeleceğini düşünüyorum umarım öyle olur
- +1 yıl
Aynen arap erkeklerinden farkı kalmadı. Türk erkeği diye öveceğimiz dünyaya işte bu bizim erkekler diyeceğimiz gurur duyacağımız hiçbir özelliğimiz kalmadı. Eskiden paylaşımcıydık şimdi herkes birbirini dolandırır oldu.
Soran+1 yılTürk olmaktan gurur duyardım son yıllarda ülkeyi öyle bi hale getirdiler ki şu an tek istediğim bu ülkeden gitmek insanların zihniyeti, geri kafaliligi, mülteciler, ekonomi daha bir çok şey beni bu ülkeden soğuttu umarım biran önce gidebilirim
- +1 yıl
Önceden de bu ülke böyleydi ama rahatsız olmuyorduk. Cumhuriyetten ben yaşadım yaşayalı kopuyoruz sadece 2016 2017'de gülüp geçebiliyorduk şimdi yapamıyoruz.
Soran+1 yılCok haklısınız umarım ilerde bu sorunlar biter diğer ülkeler o kadar ilerlerken gelişirken biz 2023 yılında kadınların bakireligini tartışır önemser olduk erkekler yapınca milli kadın yapınca namussuz oluyo tiskiniyorum böyle insanlardan
- +1 yıl
Aynen ben de tiksiniyorum. Dediğim gibi çevrem böyle değildi çok şükür ama illaki bu ülkede yaşıyorsan bu insnaları görmek zorundasın.
Soran+1 yılMaalesef öyle
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBakirelik denen şey eskide cahillik zamanlarında kaldı. Şimdi kızlar oğlanlar deli gibi sevişiyorlar. Kimse hayatına müdahalede bulunulmasına izin vermemeli.
15 Yorumla
Soran+1 yılSizin gibi düşünenlerin nesli çoğalmali gerçekten haklısınız geri kafalı insanlar önemser sadece
- +1 yıl
Ar namus meselesi olarak görmüyorsan dinsiz ve imansız biriysen arkadaşa bende katılıyorum. Onun cahillik dediği dönemlerde insana saygı sevgi vardı. İnsanlar bu tür seyleri ayıplardi. Çünkü bu tarz birşeyin ne kadar günah olduğunu biliyorlardı simdikiler Sübhaneke yi bilmiyor.
Soran+1 yılHaberlerde görüyoruz tarikatta olan sakallı şalvarli hafız olup dinini anlatan ama küçücük çocuklara tecvuz eden adamları insanların subhaneke bilmesiyle bu işler yürüseydi çok farklı olurdu erkek yapınca milli oluyor kadın yapınca namussuz böyle düşünen insan asıl imansız dinsiz namussuzdur kadınlara inmedi sadece ayet erkeklere de indi eskiden ahlak vardı ama sadece kadınlar için onemseniyordu erkeklerin namusu önemsizdi kim şimdi cahil eşitliği savunan insanlar mı çıkın artık şu geri kafalılıktan
Soran+1 yılKadınlar için önemliyse bakirelik erkeklerin bakir olması da önemli olmalı o zaman
- +1 yıl
1. Cisi ben kadın bakir erkek istediğini yapabilir demedim.
2. Senin Hacı ndan hoca dan banane o onun günahı sevabı.
3. Cüsü senin eşitlik dediğin erkek isteğini yapsın bende yapayım benim neyim eksik. Kafası.
4. Cüsü eski zamanlarda erkeklerinde iffeti vardı. Sadece kadın değil.
5. Cisi sen kafana göre takıl istediğini yap sana karışan yok iffet senin namus senin senin namus bekcin ben değilim.
6. Cisi ben dinsiz imansızdan kastım günah veya sevap doğru veya yanlis kafana takmiyorsan istedigini yap manasında söyledim herkes özgür.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
19Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. Benim için önemsiz fakat benden 2 kilo altın talep edilirse o zaman mal satın alan durumuna düştüğüm için önemli hale gelir.
30 YorumlaDaha az önemli hatta önemsiz diyenler sayıca fazla. Eski kuşak bir kadin olarak kisinin yetistirilme tarzi cevresi arkadaslarj dine bakisi gibi gibi bi suru kriter var
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılEskisi kadar değil. Bir kuşak sonra hiç önemi kalmayacak. Ancak Arap özentileri bekarete takıntılı yaşayacaklar.
10 Yorumla Z kuşağı tamamen bambaşka kafada. Fazla önemsediklerini sanmıyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılUmursamayan oranı fazla ancak muhafazakâr olanlar için önemli.
10 Yorumla
+1 yılDefil
Arkadan yapar bakireyim der oral yapar
Bu mu yani10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Her şey değerini yitirmiş, kızlar kucaktan kucağa atlıyor herkes birbirini aldatıyor böyle b0ktan düzeni gördükçe midem bulanıyor…
10 YorumlaYani oule ama ben önem verirdim yani seversem hem kıskanır hem sahiplenirim
20 Yorumla
+1 yılBen önem vermem 2 damla kan
17 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibilerin nesli çoğalsın ya
- +1 yıl
Sonucta erkekte yapıyor ama onda fark edilmiyor ama kadın olunca mı namus
Soran+1 yılHaklısınız erkekler her önüne gelenle birlikte olur ama evlenecekleri zaman bakire kız ararlar bana göre geri kafalılık
- +1 yıl
Ki zaten önden yapma ama geri her yerden yap bu bkore mi oluylr saçmalık yanı herkesın kendı hayatı ben değilim pişman da değilim baskalarçrıyla beraber oldugum için
- +1 yıl
Dua et gizli profılsın
Soran+1 yılGizli profil olmamla ne alakası var ben senle aynı düşüncedeyim q
- +1 yıl
Tamam bişey demedim boş ver jfkf
+1 yılYok kamki önemli değil zevk almaya bahmak lazım :D
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılz kuşağına bekaret nedir diye sorsan bilmezler ki önemli olsun 14 yaşında başlamışlar seks yapmaya
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArtik bakireligi çok takan yok ne yazıkki herkes Bi anlık zevkin peşinde
49 Yorumla- +1 yıl
maalesef sonra pişman olan çok oluyor
Cevap sahibi+1 yıl@Board-Tennis aynen ama pişman olacağını bili bile yapıyorlar
- +1 yıl
Kadınlar kadar erkeklerinde hatası bu kimi kadın bunu bilerek yaşıyor pişman oluyor ama erkeklerde kandırıyor evlenme vaadiyle
Cevap sahibi+1 yıl@Board-Tennis Bi erkek olarak bunları söylemeniz çok güzel , kadınlar da erkeklerinde yetistirilisindeki yanlışlardan dolayı oluyor bunlar aile ve çevre yapısından kaynaklı olarak böyle şeyler bazı toplumlarda normal kabul ediliyor, insanlarda birbirini gaza getirip herseyi normal olarak yaşama başlıyorlar hiç biseyin özelliği , saygısı ve ayrıcalığı kalmıyor böylelikle🤷♀️
- +1 yıl
Yani empati yapmak lazım bunlar gerçekler dediğin doğru yani şu zamanda herkes çok rahat daha çok şey söylenir ama özelde şu içimi bir döksem 😅
Cevap sahibi+1 yıl@Board-Tennis ha ha neden özelden olunca farklımi olacak 😂😂
- +1 yıl
Yok aynı olacak sadece kendimi daha rahat hissedicem soran kişi bu yorumları görür atlar birazdan görüşü belli çünkü diğer yorumları görünce fark ettim
Soran+1 yılKendi görüşünüz saygı duyarım tartışabilirsiniz sorun yok
- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılBenim için oldukça önemli bakire olmayan birini asla istemem
02 Yorumla
Soran+1 yılSiz bakir misiniz peki
Soran+1 yılBu kadar önemsediginize göre sizinde öyle olması gerekir çünkü
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılZ kuşağı değer vermiyor pek
10 Yorumla
+1 yılDegil
20 Yorumla
+1 yılBence değil
10 Yorumla
+1 yılÖnemsiz maalesef
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPek degil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence değil
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılumursmaıyorlar hiç
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Patlattılar mı seni
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bence önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire olacak önemli
04 Yorumla
Soran+1 yılSiz bakir misiniz peki sizin için bu kadar önemli olduğuna göre siz de bakir olmanız gerekir
Cevap sahibi+1 yılEvet, bakirim. Bakir olmasam bunu istemem.
Soran+1 yılSiz de öyleyseniz hakkınız bakire kız istemek
Cevap sahibi+1 yılEvet, diğer türlü zaten böyle bir isteği olana tepki şart. Siz bakire misiniz?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne