Valla tam kuşağını sordun. Z kuşağı seks yapmak için dünyaya gelmiş adeta. Her konuyu cinselliğe getirmeleri, iğrenç konuları havadan sudanmış rahatlığıyla konuşmaları. Bizim kuşakta erkekler skorlarıyla hava atardı. Bu nesilde kızlar skorlarıyla övünüyorlar İnanılmaz! Yeni jenerasyonun kızları artık çift hanelere ulaşmadan kadın oluyorlar. Sen ne anlatıyorsun?
Rahat yaşanması normal mi peki? Z kuşağının en büyüğü 23 yaşında. Çoğu 19-20 yaşında. Çocuklar daha. 18 yaşındaki kız erkek arkadaşıyla başka evde kalıyor. Sayısız örnek var böyle. Bana çok acayip geliyor. Biz böyle görmedik. Bana çok ters.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ya arkadaşım Z b yok bu işin bizim nesildede yaşanıyordu bizden önceki dede sadece bizim zamanımızda gizliydi şu an açık ve net fark bu sanki biz Z kuşakları gibi şeyler yaşamadık. Sadece onlar rahat rahat evlerde yaşıyorlar bizler gibi apt bodrumlarinda değil 🤣🤣🤣
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence eskisi kadar önemli değil. Önemi zamanla daha da azalacak, olması gereken de bu. Toplumun bekaret dayatması, erkeklerin bekaret takıntısı deli saçması, başka bir şey değil.
01 Yorumla- +1 yıl
Ben de bekaret kavramını vajinal ilişkiye girilmemesi olarak değil, karşı cinsle herhangi bir cinsel eylemde bulunulmaması olarak düşünüyorum. Yani tam anlamıyla "el değmemiş olmak" anlamında.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim için önemli değil yıl olmuş kaç hala kadınları sadece cinsellikten ibaret sananlar var
00 Yorumla
+1 yılÖnemli değil. 97 doğumluyum bilmiyorum Z kuşağı mi oluyorum ama değilsem bile düşüncemi değiştirdim. Bekaret sadece bir zardan ibarettir, namus beyannamesi değil.
24 Yorumla
Soran+1 yılBekaret derken zarı kastetmiyorum ki zarla alakası yok bunun
- +1 yıl
Ne o zaman, evlilik dışı cinsel ilişki mi? Ona da okeyim. Herkesin uçkuru kendine.
Soran+1 yıl- +1 yıl
Değerli arkadaşlar, bekaret sadece vajinal ilişkiye girmemiş olmak değil. Anal seks, oral seks, öpüşme, yiyişme, sevişme, tüm bunları yapıp önden kimseyle yapmadım diyen bakire değildir. Bekaret, karşı cins ile öpüşme dahil yakınlaşma yaşamamış olmaktır, karşı cins ile cinsel uyarılma ve haz deneyimi olmamak demektir. Bir penis görecek kadar kimseyle yakınlaşmamak demektir. İnsan doğasına aykırı olan da budur.
Gizli Üye(25-29)+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/PDLekRsjXmIsarkinin 1.24 saniyesi ozetliyo z kusagini
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki sence hepsini kapsar mı bu :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence hala çok önemli yüksek seviyeli bir erkek ile evlenmek istiyorsan bakire olmalısın çok ciddiyim
27 Yorumla- +1 yıl
Dedi redpillci cocuk😂
Cevap sahibi+1 yıl@KupaKızı03 hayır benim kuzenim var yakışıklı zengin 191 şimdi istediği kızla çıkıyor evlenince bakire alcak. 192 kabin memuru iyi geliri olan bir abi var oda gezdi 32 yaşında eşi 20 yaşında. bende zenginim 187 yim ilerde bakire kız alcam. anca çaresiz erkekler bizim becerdiğimiz kızları alır.
- +1 yıl
Ya b. kire olmayan bir kizi seversen?
Cevap sahibi+1 yıl@KupaKızı03 sevemem ben benim için en önemlisi o çok ciddiyim belki inanmazsın kızlar gibi değil bizim mekanizma çocuk yapılacak. cidden bir kızı sevmeyi denedim ve soğudum yapamadım ayrıldım
- +1 yıl
Umarim bir gun gercek sevgiyi hissedersin
Cevap sahibi+1 yıl@KupaKızı03 bak kupa kızı yanlış anlama düzgün bir şekilde senle burada tartışalım bu konuyu sohbet edelim. ben eğer 150 boyunda olsaydım bugüne kadar çıktığım hiçbir kız benimle çıkmayacaktı bu bir gerçek. boy benim elimde değil ama başka erkeklerle beraber olmamak kızların elinde buna rağmen kızlar 160 boyunda erkeğide istemezler bana masal anlatma belki 10.000 kadından 1 tanesi biz geneli anlatıyoruz
- +1 yıl
Senin zihniyetine at*ırayım afedersin... "Her kızı s**eyim ama evlenirken bakire alayım". Vallahi utanıyorum lan sizden hemcinsiniz olarak... Boy dediğin devede de var. Boyla adam olunsaydı... Bu kafayla ancak "erkeğim en az 190 boyda olsun" diyen k e z olarla evlenirsiniz.
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef eskisi kadar önemli değil. Aynı şekilde dinsiz de çok bu kuşakta.
00 Yorumla
+1 yılÇoğu gevşek özgürlük kelimesi altında her haltı yiyip birde bunu normallestirmeye çalışıyo.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGördüğüm kadarıyla pek önemli değil yani rahatlar bu konuda
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBirçoğu umursamıyor bunu
Soran+1 yılYani benim gördüğüm kadarıyla da öyle
+1 yılZ kuşağını bilmem ama benim için önemli
40 Yorumla
+1 yılÖnemli olduğunu düşünüyorum.
30 YorumlaBenim için önemli !
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖnemli değil geçmiş geçmişte kalmıştır sen bakire misin
00 Yorumla*ptal kuşağı
10 Yorumla
+1 yılÇok önemli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılEvleninceye kasar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevleneceksen önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZ kuşağı peunir ekmek gibi alip satiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldeğil
20 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem