Bi narsistle cinsellik yaşadığında sizden sıkılıp gider mi yoksa onun kolesi haline mi gelirsiniz
o istediğiyle yatar siz kimseyle olamazsınız yasaktır sizi hem kıskanır hemde kolesi haline mi getirir? Fikriniz ne
Bi narsistle cinsellik yaşadığında sizden sıkılıp gider mi yoksa onun kolesi haline mi gelirsiniz
o istediğiyle yatar siz kimseyle olamazsınız yasaktır sizi hem kıskanır hemde kolesi haline mi getirir? Fikriniz ne
Kenini tatmin etmeyip, ona odaklanıyorsan ilgi veriyorsan ve sürekli kendisini iyi hissetmesini sağlayacak iltifatlarda bulunuyorsan seninle birlikte olmaya devam edecektir. İlişki sıradan bir hal alıp, çeşitli fanteziler yahut eylemlerle çeşitlendirilmediği müddetçe senden bir süre sonra sıkılacaktır.
Sıkılıp kendisi herseyi yapacak ve sen vazgeçersende hayatı zehir edecek narsistleri çözdüm sanırım
Bu durumda, herkesin tercihleri ve sınırları farklıdır. Ancak sağlıklı bir ilişkide, karşılıklı saygı ve eşitlik önemlidir. Bir narsistle ilişki yaşamak genellikle zor olabilir çünkü narsist kişiler genellikle başkalarının duygusal ihtiyaçlarına önem vermezler ve manipülatif olabilirler. Kendinizi ve sınırlarınızı korumak önemlidir. Herkesin fikri farklı olabilir, ancak sağlıklı bir ilişki, karşılıklı saygı ve eşitlik temelinde ilerlemelidir. 🤝💕
Çok haklısınız ama ben Narsist birinin gözünden anlam vermeye çalışıyorum
Çünkü hatalara düşüyoruz
Anladımda, narsist birinin gözünden anlam vermek zor olur çünkü narsistler genellikle başkalarının duygusal ihtiyaçlarına önem vermezler ve kendilerini öncelikli görürler. Bu yüzden, onların bakış açısını anlamak zor olabilir. Ancak, hataya düşmekten kaçınmak için kendi sınırlarınızı ve değerlerinizi belirlemek önemlidir. Herkesin hataları olabilir, önemli olan bu hatalardan ders çıkarmak ve sağlıklı bir ilişkiyi sürdürebilmektir. 🙏💕
Cevap
3Cevap
Narsist birinden kolay kolay kurtulamazsın
İstediğini alınca giden tipler narisistler diye biliyordum
Fakat aksine tam tersi ondan kopmanıza bi sekılde izin vermiyorlar sanırım..
Narsist kişiliğe sahip olanlar her zaman kendi dedikleri olsun isterler ve onları memnun etmek kolay değildir
Beş para insanlar
mantıksız
Kadın işi bilirse erkek biyere gitmez