Cinsel Yaşam Evli biriyle sevişir misiniz? (Sayfa 2) beyazorkidem Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 116 Evli biriyle sevişir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
sakinbiri49 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 64% +1 yıl Evli biri ilişki teklif etmişti kabul etmedim 2 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evli birisi anca abimdir, kankitomdur 2 0 Yorumla
SedaSoruyorr Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. evet 8 0 Yorumla
postmodernpokemon Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Yapamam sanırım.:Vicdanım el vermez. 1 0 Yorumla
tipini-seveyim Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 47% +1 yıl Çok teklif geldi fakat yapmadım bana göre yanlış 1 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı. Ben sadece evli biriyle :)) neticede evliyiz 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. evet neden olmasın ki? 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Kadına bakar düşünürüm. 0 0 Yorumla
kurt18 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı. İstedikten sonra neden olmasin 0 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çok defa başıma geldi 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Eger oda isterse sevisirim 0 0 Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet evli bir çocuklu ve kapalı birisi 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet maalesef bi kez oldu bilmeden 0 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yek seferlik vurup geçerim 0 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. evet o istedikten sora 0 0 Yorumla
YargiQueen Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Sevismem 1 1 Yorumla YargiQueen +1 yıl Oo soruda ne kadar k4sar varmis engelliyelimde ahlakimiz kan aglamasin Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evli bir kadınla sevisebilirim sadece kadınla.. 3 1 Yorumla Muratozer46 +1 yıl 😉 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. o an ne yaparım hiç bir fikrim yok !!! 0 0 Yorumla
MuratRna Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. yaptım 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı. Evet reddetmem hiç 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
Evli biri ilişki teklif etmişti kabul etmedim
Evli birisi anca abimdir, kankitomdur
karımsa neden olmasın.
Kabul etmem gitsin kocasıyla sevişsin
Hayır.
Allah korusun asla.
evet
Yapamam sanırım.:Vicdanım el vermez.
@beyazorkidem peki sen yaparmısın
Çok teklif geldi fakat yapmadım bana göre yanlış
Ben sadece evli biriyle :)) neticede evliyiz
Bile bile hayır.
Yanlışlikla belki
evet neden olmasın ki?
Kadına bakar düşünürüm.
İstedikten sonra neden olmasin
Çok defa başıma geldi
Seviştim, sevişirim, sevişeceğim de.
Eger oda isterse sevisirim
Evet evli bir çocuklu ve kapalı birisi
Evet maalesef bi kez oldu bilmeden
İstiyorsa neden olmasın
Yek seferlik vurup geçerim
evet o istedikten sora
Sevismem
Oo soruda ne kadar k4sar varmis engelliyelimde ahlakimiz kan aglamasin
Neden olmasın
Bile bile asla
Buyuk komusmayim ama yapmam
O kadar düşük profilli değilim
Evli bir kadınla sevisebilirim sadece kadınla..
😉
Seviştim hatta para karşılığında
Sevişirim
Sevişirmiyim değil seviştim
Güzelse ve cezbediyorsa kesinlikle evet.
Daha zevkli oluyor
Yaptık öyle şeyler bir zamanlar.
Aslında sıcak bakmazdım ama şimdi evet diyorum
o an ne yaparım hiç bir fikrim yok !!!
Iyyyyy asla
Hayir tabi ki
Heyecanlı olur
Hayr
Hayatta olmaz. Asla.
Olmaz
Mantıksız
Igrenc