Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hayatımda değil eşim hariç kimseyle ne seviştim ne sevgili oldum hatta kaçındım arayan bulur derler o ortamdan kendini uzak tutarsan tutarsın aksi takdirde duygu akımı denilen olaya bir girerse insan sonu malum 5 dk zevk bir ömür pişmanlık ya da arsız birisinin anısında bir sayfa😏
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvli biri olarak söylüyorum
- burada iğrenç tiksindirici hayir diyenlerin hepsinin birgün bu gerçekle karşılaşacağını söylemek isterim.
- evet tabiki doğru değil lakin herkes gizli gizli yapıyor. Yapmam diyen zaten yalan konuşur.
- erkekler zaten yapar da kadınlar istediği gibi birini bulsun evli bekar farketmez direk mevzuya girer.
- işin özü bende yaparım herkeste yapar.
Yapmayan ya bülbül otmuyor ya da korkuyor baska seçeneği yok.60 Yorumla
+1 yılİhanete uğramış bir insan olarak cevap vereceğim bu soruya. İhanete uğradığım zaman sanki ölmüştüm. Bende bu durumu kimseye yaşatmak istemem. Özellikle de başkasının kocasını elinden almak. Böyle bir vicdan azabını kaldıramam. Evli birisiyle birliktelik yaşamam. Onun karısına yazık değil mi 🌺
171 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir yorum
Oldu öyle bir durum😏 O an için yapmazsam daha büyük pişmanlığım olacaktı. Doğru yanlış tartışılır ama yanmaya değerdi tek kelimeyle!
105 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
167Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen buraya evet yazicam da evlilerin yatağa atma çabasından korkuyorum 😅
2315 Yorumla- +1 yıl
@jcometopapa sen bari yapma😅
- +1 yıl
@Nadıyekrhn bak yapmıyorum zaten :D
- +1 yıl
@jcometopapa kim sildi onları
- +1 yıl
Soru sahibi olabilir :D
- +1 yıl
@jcometopapa sanırım da niye kadın dayanışması mi acaba yoksa neyse 😅
- +1 yıl
Yoo fazla geyik dönüyor diye :D ben olsam senin yorumu komple kaldırırdım :D
- +1 yıl
@jcometopapa neden?
- +1 yıl
@Nadıyekrhn benim sorularımda altına yorum yapıp uzatanların yorumunu direk kaldırıyorum :D
- +1 yıl
@jcometopapa bende senin sorunda sabotaj yapacam bekle sen😏.
@Nadıyekrhn soru dışı uzayan muhabbet şikayet nedenidir. Sizi şikayetten kurtarıp kaldırdım 14/7xperiniz cebinize kaldı.
Papa beyin kendisi buranın fenomeni olarak iyi bilir aslinda ama..
- +1 yıl
@pilly_bhebek ahhh pillm bilmez miyim :D eyvallah çok şekersin :D ama umurumda olmaz 7 xper falan :D sen de gel sabote et benim sorularımı :D
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@jcometopapa way mk yazmasaydım mi acaba ya 😂
+1 yılHayır öyle bir şey asla bizim kitabımızda yazmaz o tür insanlara biz zaten karaktersiz olarak nitelendiriyoruz yapacağım en son şeydir Allah şeytana hiçbir zaman uydurmasın
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvli kadınlardan cok teklif aldım ama hiç birinle olmadım reddettim elimin tersiyle benim karakterime ters buyuzdende hep yanlızım sik im böyle karakteri ama huy cıkmıyor iste ama beylelerni reddetme güzel duygu reddetdikcede daha cok üstüne geliyolar bunlar cıldırmış olmalı
20 Yorumla
+1 yılSevişirim diyen harbi neyin kafasını yaşıyor?
Seks objesi misiniz siz?100 Yorumla
+1 yılBilmem
Birgün başka bir kadının da eşimle olacağı ihtimalini yüreğime yedirebiliyorsam
Bu karaktersizliği göze elırdım belki:)122 Yorumla- +1 yıl
Empati önemli tbi:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli adamların ne amaçla başka bir kadınla yatacağını bildiğim için hayır.. kendimi sek. s objesi olarak görmüyorum, kimsenin 5 dakikalık zevkide olmam. Kullanılmış peçete hissi verir sonra hopp çöpe.. ne gerek var ki yani?
120 Yorumla
+1 yılNe tuhaf ondan sonra beni neden aldattı neden yaptı diye dert yanarlar
Düşünsenize anneniz başkası ile ya da babanız başkası ile
Karınız kocanız başkası ile
Bunu ne kadar kabul edersiniz gerçi eden etmiş o kadar iğrenç hal almışlar ki ALLAH ıslah etsin10 Yorumlagörüşler sap kalmam için bana bir neden daha verdi..
asla..130 Yorumla
+1 yılBir süre buluşp seviştikten sonra öğrendim kendimi kötü hissettim tiksindim olmamalı idi ama oldu bir daha buluşmadım sürekli aradı peşimi zor bıraktırdım. adam kalksa beni yapsa anca vijdanım rahatlardı. tamm seks bağımlısyım ama yuva yıkmam
40 Yorumla
+1 yılO anki duruma bakar çok istiyorsak çekim gücü yüksek ise evet
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır, midem almaz. Ruhen ve bedenen bir başkasına ait olan bir erkeği istemem.
Günübirlik bir ilişiği olur, bu vicdan azabı ile yaşayamam.101 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİlişki. '
- Cinsel Yaşam konusunda 495 cevap paylaştı.
+1 yılBekar biri olarak hiç böyle bir şey yaşamadım. Karşı taraftanda böyle bir talep hatırlamıyorum. Gel kahve içelim diyen oldu ama onlarıda red ettim.
Ben vicdanen bunu yapabileceğimi sanmıyorum. Zaten şu an bile bekar kızlarla bile yapmıyorum. Tek korkum bir gün bu yaşanmamışlığın beni kuşatıp başka kadınlara yönlendirmesi. Umarım hiç bir zaman bu olmaz.
Evlilik kutsal bir kurumdur. Bakın bunu yıkarsak hepimiz topluca altında kalırız bilesiniz.10 Yorumla 😐 hayır. Tavsiye de etmem. Empati kurunca pişmanlık yaşayacağın bir durum. Ve vicdanın mavi kırmızı ışıklarla sürekli baskın yapacaktır. Sanki beceriksiz bir soygundan sonra yakalanmak gibi.. Tekrar tekrar.
30 Yorumla
+1 yılevet diyenlere birşey demek istiyorum hepiniz karaktersiziniz
80 Yorumla
+1 yılGercekten güvenilir sırdaş biriyle karsilikli istek olursa gizlice evet... kimseyi uzmeden zarar vermeden sikintiya koymadan... sirf baska biriyle ilidki yasamak icin degil... ayda yilda belki ömürde bir...öyle biri denk gelirse tabi
10 Yorumla
+1 yılHayır!!! ONUR ŞEREF BİZİM İÇİN BİR DEĞERDİR KİŞİLİĞİ OTURTMAK İÇİN BAŞKA KUCAK İDEAL Mİ? herşey seks cazibe değildir sevgilisi olan biriyle bile yatmam.
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bi kere başıma geldi ve kendime engel olamadım. Baya bi süre sevişmeye devam ettik, sonra yanlışımdan döndüm.
Yoksa karşı taraf boşanmaya doğru ilerliyordu ve ben çekilip uzaklaştım...20 YorumlaKarımı çok seviyorsam yapmam. Yapanlar zaten sevmeyenler.
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Öyle bir teklif aldım arkadaşın eşinden çünkü arkadaş pek evi ile ilgilenmiyordu ancak ben kabul etmedim..
30 Yorumla
+1 yılahlaksızlık bir diğer adıyla namussuzluk evrensellikleşmiş resmen. yatarım diyenler biraz empati yapsınlar bakalım.. mesela bir kişi validenizle birlikte olmak istiyor nasıl bir duygu hele anlatın bakalım
30 YorumlaCocugu olan birine (anne) asla elimi surmem yanimda yatsa art niyet dusunursem namertim bi cocugun vijtanimi rahatsiz edmesi hic iyi bisey deyil
30 YorumlaÇok teklifler aldım
hatta bir kerelik bile olsa
ama asla yapmayacağım nadir şeylerden biridir mu mesele
ilerde Benim de başıma gelmesini istemem
dünya da başka kadın mı Yok10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Neden olmasın, ortamı olduğunda gerektiği zaman olabilir , soru öyle sorulmuş ki evlenenlerden bir tıkamış diğeri kesmiş gibi olmuş. duygusu hissi olan insan ihtiyaç hissetmez mi?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 495 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklere güven olmayacaginin bir kanıtı daha sonra vaay efendim kadınlar kıskanç
42 Yorumla- +1 yıl
- Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı.
u +1 yılEvli kadınlara numaramı bile vermiyorum, bırak cima edeyim.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılasla öyle bir hata yapmam. başıma geldi evli biri gece beni evine çagırdı. ama gitmedim. çünkü biliyorum zamanı geldiginde bende evlenicem onun için asla
40 Yorumla
+1 yılBen yapmam, daha baştan çıkartana rastlamadım ama... Evli olup beni baştan çıkaracak kadar ateşliyse bu ateş yarın birgün başıma dert olmasın endişelenirim ve endişeliyken sevişemem🙈😁
10 Yorumla
+1 yılhayır asla.. gece ne yaptıgı bellı degıl yarın gece ne yapacagı bellı degıl bıdefa herseyı bırakın bır koseye bu bıle ıgrenc bırsey!
20 Yorumlahiç farketmez evli bekar dul nişanlı sevgilisi olan olmayan hoşuma giden beğendiğim her kadınla sevişmeye açığım😉😜😎
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gayeye güzel oluyor :)
evli olduğum için evli partnerlerle daha güvenli, daha çok birbirini anlayan ilişkiler yaşıyorum.20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı.
+1 yılhayatım boyunca sadece evli biriyle birlikte oldum evli olmasaydık olmazdı zaten o anlamda evli olması şart zaten :))))
20 Yorumla Aramızda çekim ve arzu varsa evli olup olmamasına bakmam, sevişirim.
36 Yorumla- +1 yıl
Çok eksin vardı kıyamadım 😀
- +1 yıl
@Nadıyekrhn Gözlerim yeşerdi 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Benim eksiler seninkini döver 😅
- +1 yıl
@Nadıyekrhn o sana eksi atanlara mesaj atıp hadi gel sevişelim seninle de, bir tanesi bile reddetmez emin ol.
- +1 yıl
Bayanlar çok 😀
- +1 yıl
@Nadıyekrhn Belki pembe görünmümlü mavidir çoğu.
+1 yılEvet seviştim seks bile yaptım pişman mıyım değilim veren raziysa yapanda razıdır 😊
41 Yorumla- +1 yıl
Eksi veren kızlar gülüyorum sizlere yazık 🤣🤣🤣
+1 yılAnı yaşarım diyorsunuz ama yaptığınızın karaktersizlik olduğunu unutuyorsunuz. Değil evli başkasını seven bir erkekle dahi birlikte olmam. Anı yaşadım, pişman değilim diyen kadınlar kendinizi o ilişki yaşadığınız kişilerin eşlerinin yerine koyun.
10 Yorumla
+1 yılTehlikeli iş, kocası da seninle sevişirse anlarsın elalemin karısına atlamak ne demek ! Boşanmışsa olabilir, daha istekli olur, rahat olur, keyifli olur. Hatta üçüncü olarak yatağa alınabilir tadından yenmez.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. Valla acik olun herkes yapar bunu yapmam. etmem. diyen yalan soyker ama tabiki herkesin kendi karari kimse yargilayamaz nekersen onu bicersin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBAKİRİM Gençliğimde Sevgilimi Reddetmişim başkasının namusuna göz atıp mı sevişeceğim saçmalama
60 Yorumla
+1 yılİhanet kendime yakıştıramadıgım birşey dir. Her ne kadar da bekar da olsam evli biriyle olmaz.
40 Yorumla
+1 yılBunun soru diye sorulması hata mk bu nesıl nereye gidiyor
70 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Eşinin müsaadesi varsa sevişirim. Kendi eşim de isterse izin veririm.
20 Yorumla
+1 yılben yapmam. iğrenç bir durum.
111 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bir kerede olsa isterim. Benim koynumdan çıkıp kocasına gitsin.
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Sevişirim diyenler yarın bigün evlenince eşleride başkasıyla sevişse ne düşünürler acaba
70 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Evliyken sevişmem.. bekarsam evli biriyle sevişmem.. bekar bakarım.
10 Yorumla
+1 yılDuruma göre değişir yaş ilerledikçe hayatan Bi beklentim kalmadıysa secişirim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 382 cevap paylaştı. tabiki sevişirim bende evliyim karşımdaki de evli olduğunda daha süper
10 Yorumla
+1 yılEvet olurum ona kocasının yapamadıklarını yapar kendime hayran biraktiririm
10 Yorumla
+1 yılbende evlıysem hayır evlı degılsem o evlıyse yaparım eralde
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşi yurtdışında çalılıyodu 5 ay birlikte yaşadık çok güzel. Yine olsun yine yaparım. Başka bi sitede moderatördük öyle tanıştık yaşça da benden 4 yaş büyüktü
10 Yorumla
+1 yılSevişirim neden yapıyım ki. Karşılıklı bir hisse hayır demem.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç teklif gelmedi ama duygularıma yenilirim diye düşünüyorum.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevişirim. Hayır diyenlerin de çoğunun samimiyetine inanmıyorum.
10 Yorumla Evet, her türlü.
Evli olması benim sorunum değil10 Yorumla
+1 yılçok kez seviştim hatta evli hamıle ile biriyle bile seviştim bu sıtedendı kendisi hatta ama o sans eser oldu bana hamıle oldugunu soylememıstı ılk bulusmada gorunce sok olmustum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. şansım hep evlilerden yana zaten bekarlara denk gelmiyorum
10 YorumlaHayatım da kimse yoksa o anda neden hayır diyeyim ki
10 Yorumla
+1 yılO hatayı bir defa yaptım bir daha olmaz
108 Yorumla- +1 yıl
Tam olarak flört diyemem
- +1 yıl
Evet ama adam bana bağlanmaya bsşlamıştı ben de ailesinin dağılmasından korkup yaptığım hatadan hemen uzaklaştım
- +1 yıl
Bencede bağlanmak kötü oluyor cidden sprun cıkıyor zamanla buvarada helal sana gizlenmemişsin
- +1 yıl
Allahın bildiğini kuldan niye gizleyeyim
- +1 yıl
Keşke herkes senin gibi dobra olsa millet yalan üstüne kurmuş
+1 yılHoşlandıysam neden olmasın
182 YorumlaVallahi o razı olursa ben sonuna kadar sevişim sıkıntı yok
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. hic istemm daha once basimada geldi istemedim ama dedigin kdr cazibesine dayanamiosam belki olur
10 Yorumla- Devamını Gör (140)
Devamını Gör(185)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem