Cinsel Yaşam Cinsel ilişki mi daha keyif verir yoksa penis masajı mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yağlı yağlı, iki elle sjsjsj Güncellemeler+1 yıl Masajdan kasıt sadece okşamak değil 🥵 Cinsel ilişki mi daha keyif verir yoksa penis masajı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Vajinada gidip gelmenin zevkini yağlı handjob vermez. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hımmm
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Reverse handjob yaparım diyorsan masaj daha iyi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye yapmayalım Yorumla Dance_with_Devotion +1 yıl Ellerin dert görmesin o halde sjdkls Yorumla
Tfngnl Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 90% +1 yıl Penis masajını hakkıyla yapabilen biri yok ki :D 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Normal masajda yetenekliysem onu da yaparım gibi ya Yorumla Tfngnl +1 yıl Gel sana deneme ve kendini geliştirme şansı sunayım :D Yorumla Soran +1 yıl Nereye geleyim sjsj Yorumla Tfngnl +1 yıl Mesaj atsana bana :D Yorumla Soran +1 yıl Yokk Yorumla Tfngnl +1 yıl Ben de sana güzel masajlar yaparım belki benim de yeteneğim fena değildir :D Yorumla Soran +1 yıl Of gerçekten mi Yorumla Tfngnl +1 yıl hem de nasıl Yorumla Soran +1 yıl 🥵🥵 Yorumla Tfngnl +1 yıl At bi mesaj da detayları anlatayım sana Yorumla Soran +1 yıl Yazdım Yorumla
Orcnnn Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Elimle bende yaparım. Benim kendi kendime yapamayacağım şeyler lazım bana. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynı şey değil ya, arada oyun falan yapmak lazım Yorumla Orcnnn +1 yıl El o kadar zevk veren bir şey değil. Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Erkek için soruyorsan penis masajini bir tık daha fazla istiyorlar 0 0 Yorumla
Emremre0616 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hayat seninle güzel senin yanında adam yaslanmaz hep zinde olur 0 0 Yorumla
YineMi07 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 91% +1 yıl Sen hangisinden keyif alirsin. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Zevk vermekten keyif alıyorum Yorumla YineMi07 +1 yıl Zevk verme konusunda iyisin yani Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla YineMi07 +1 yıl Ne kadar zevk verebileceksin merak ettim Yorumla Soran +1 yıl Deneme şansımız olsaydı keşke Yorumla YineMi07 +1 yıl Gizli olmasan iyiydi Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sen hangisini seviyorsun 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Zevk veriyor olmak yeterli benim için Yorumla FakBadi48 +1 yıl Omzaman bana o zevki verebilirsin Yorumla FakBadi48 +1 yıl Masaj yapsana Yorumla
Naisseme Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Bence harika olurdu ama yapmayı biliyorsa 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. İlişki daha keyif veriyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Masaj efsaneymiş yanlız 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Yaşadın mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır hayal ettim yağlı yağlı cinsel ilişkiden daha iyi geldi cazip Yorumla Soran +1 yıl Evett, bazen yavaş bazen hızlı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yağ olayı zaten aşırrı hassaslaştırıyor süper bişey başkasının avuçlarında görmek Yorumla Soran +1 yıl Ben avuçlarımdayken yaptığım kişinin zevkten kıvranmasını görmek çok iyi olurdu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ooo hemde ne kıvranmak joistick senin elinde nereye çevirirsen oraya döner insan Yorumla Soran +1 yıl 🥵🥵 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazssana Yorumla Soran +1 yıl Yokk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pekiiiyiii Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Analsa cinsel ilişki değilse penis masajı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anal ne ya anal be Yorumla
karsiyakaliali Takip Et Master Yaş: 61 +1 yıl Cinsel iliski. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yanılıyorsun bak shshs Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Daha önce o dediğin penis masajını hiç yaşamadım 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Her kadın yapamaz zaten shsh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğrudur benim bir sürü olmadı da o yüzden hiç bilmiyorum 😂 Yorumla Soran +1 yıl Benim de olmadı ya, ama bi evlensem kocama bi yat şuraya derim herhalde haha o kadar içimden geliyor masaj yapmak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Baya meraklısın sanırım o işe Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden peki düşüncesi çok mu keyif veriyor Yorumla Soran +1 yıl Evet, kıvrandırmak hoşuma gidiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok kıvranılır mı ona emin değilim Yorumla Soran +1 yıl Ya onun taktikleri var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl yani Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Masaj ahaha 0 0 Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. yapana bağlı knk 0 0 Yorumla
kaya4545 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Masaj 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok iyi Yorumla kaya4545 +1 yıl Yapmak istermisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Vajinada gidip gelmenin zevkini yağlı handjob vermez.
Hımmm
Reverse handjob yaparım diyorsan masaj daha iyi
Niye yapmayalım
Ellerin dert görmesin o halde sjdkls
Penis masajını hakkıyla yapabilen biri yok ki :D
Normal masajda yetenekliysem onu da yaparım gibi ya
Gel sana deneme ve kendini geliştirme şansı sunayım :D
Nereye geleyim sjsj
Mesaj atsana bana :D
Yokk
Ben de sana güzel masajlar yaparım belki benim de yeteneğim fena değildir :D
Of gerçekten mi
hem de nasıl
🥵🥵
At bi mesaj da detayları anlatayım sana
Yazdım
Elimle bende yaparım. Benim kendi kendime yapamayacağım şeyler lazım bana.
Aynı şey değil ya, arada oyun falan yapmak lazım
El o kadar zevk veren bir şey değil.
Erkek için soruyorsan penis masajini bir tık daha fazla istiyorlar
Hayat seninle güzel senin yanında adam yaslanmaz hep zinde olur
Sen hangisinden keyif alirsin.
Zevk vermekten keyif alıyorum
Zevk verme konusunda iyisin yani
Evet
Ne kadar zevk verebileceksin merak ettim
Deneme şansımız olsaydı keşke
Gizli olmasan iyiydi
Sen hangisini seviyorsun
Zevk veriyor olmak yeterli benim için
Omzaman bana o zevki verebilirsin
Masaj yapsana
Bence harika olurdu ama yapmayı biliyorsa
İlişki daha keyif veriyor.
Masaj efsaneymiş yanlız
Yaşadın mı
Hayır hayal ettim yağlı yağlı cinsel ilişkiden daha iyi geldi cazip
Evett, bazen yavaş bazen hızlı
Yağ olayı zaten aşırrı hassaslaştırıyor süper bişey başkasının avuçlarında görmek
Ben avuçlarımdayken yaptığım kişinin zevkten kıvranmasını görmek çok iyi olurdu
Ooo hemde ne kıvranmak joistick senin elinde nereye çevirirsen oraya döner insan
🥵🥵
Yazssana
Yokk
Pekiiiyiii
Analsa cinsel ilişki değilse penis masajı
Anal ne ya anal be
Cinsel iliski.
Yanılıyorsun bak shshs
Denemesi bedava nereye geliyorum 😂🖕
Daha önce o dediğin penis masajını hiç yaşamadım
Her kadın yapamaz zaten shsh
Doğrudur benim bir sürü olmadı da o yüzden hiç bilmiyorum 😂
Benim de olmadı ya, ama bi evlensem kocama bi yat şuraya derim herhalde haha o kadar içimden geliyor masaj yapmak
Baya meraklısın sanırım o işe
Evet
Neden peki düşüncesi çok mu keyif veriyor
Evet, kıvrandırmak hoşuma gidiyor
Çok kıvranılır mı ona emin değilim
Ya onun taktikleri var
Nasıl yani
Penis masaji dene
Masaj
Bilmşyorum
Cinsel ilişki yani
İlişki tabii ki