Yırtılma ihtimali var geri çekilme yaparsin ama bir damla kacar zevk suyu daji hamile bırakır senin hamile kalman icin icine tamamen bosalmaya gerek yok ki
Soran
+1 yıl
Geri cekilme yontemi zaten asla guvenmem prezervatif kolay kolay yirtilmaz diye dusunuyorum dikkat etmek gerek
O hap sık kullanıma uygun değil, üst üste kullanamazsınız. Onun yerine spiral dedikleri şeyi taktırabilirsiniz. Veya doğum kontrol hapı kullanabilirsiniz.
Prezervatif %99 korur ama kullanım yöntemine göre de değişir eğer düzgünce takar kullanırsan sıkıntı olmaz ama düzgünce takmazsan çıkarıp sürtersen vs ihtimali bulunur
Benim bahsettiğim düzenli ilişkiler hatta evliler için uygun bi yöntem çünkü biraz maliyetli ama 3 yıllım koruması var ve 3 yıllık prezervatif maliyetinin 10 da 1 i etmez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Korunuyorsanız hamile kalmazsınız 👍🏻 eğer kondom ise dikkatli olmanız lazım tabii ki. Yırtılma olmaması lazım. 👍🏻
Hem yirtilma ihtimal vae yani
Kalitesiz ürün olursa 👍🏻
Anladim kaliteli almak gerek
Kesinliklee 👍🏻
Bunu tecrübe etmiş biri olarak geri çekilmeyi asla deneme biz oğlan çocuğunu kucagimiza aldık o sebepten prezervatif olur riski yok spiral olur
Oyle evet
her türlüsünde ihtimal var
bazısında az bazısında ise çok
Korkutucu
Evet vat hic bir koruma seni %100 korumaz asla
Nasil ya prezervatif takili halde nolabilir ki
Yırtılma ihtimali var geri çekilme yaparsin ama bir damla kacar zevk suyu daji hamile bırakır senin hamile kalman icin icine tamamen bosalmaya gerek yok ki
Geri cekilme yontemi zaten asla guvenmem prezervatif kolay kolay yirtilmaz diye dusunuyorum dikkat etmek gerek
İste güvenenler hamile kaldi hep
yani vardır tabi ki !
mesela prezervatif kullanıyorsundur ama milyonda bir olacak yırtık prezervatif sana denk gelmiştir falan gibi... :)
Cok kotuuu olasilik
ama yine de olasılık :)
O yontem tam bi risk prezervatif en iyisi
Evet
Prezervatif ile korunuyorsan ihtimal yok
Var diyolar yirtilir falan
Yav yırtılırsa elbette hamile kalırsın döller içine akiyor sonucta
Yirtilirsa insan anlamaz mi ya
Anlar o an bilen erkek ama çok kolay kolay yırtılmaz
Anladim
Nasıl korunduğuna göre değişir
Prezervatif falan iste
Prezervatif iyi bir yöntem.
Baska nasil korunma yontemleri var ki ertesi gunu hapi var falan
O hap sık kullanıma uygun değil, üst üste kullanamazsınız. Onun yerine spiral dedikleri şeyi taktırabilirsiniz. Veya doğum kontrol hapı kullanabilirsiniz.
Hahha ben taktiramam daha yasim kucuk evli degilim
Anladım
Diğer yöntemler iyidir. En sağlamı kondom.
Aynen
👍👍👍
Yani doğru korunma varsa hamilelik olmaz
Dogru korunmadan kasit ne prezervatif falan kullanilsa mesela
Prezervatif yırtılırsa ya da çıkarsa ihtimal var
Vardır tabi dikkatli olmalisin
Nasıl korunduğuna göre değişir
Prezervatif falan iste
Prezervatif %99 korur ama kullanım yöntemine göre de değişir eğer düzgünce takar kullanırsan sıkıntı olmaz ama düzgünce takmazsan çıkarıp sürtersen vs ihtimali bulunur
He anladim
Daha garanti yöntemler var ama eğer partnerinin de gönlü olursa hem ucuz hem daha garanti koruma hem de rahatlık açısından
Ne ki o
Düzenli bi ilişkin var mı partnerinle
Yok aslinda daha olmadi bild sordum ki bilim yani ona gore davranim😅
Benim bahsettiğim düzenli ilişkiler hatta evliler için uygun bi yöntem çünkü biraz maliyetli ama 3 yıllım koruması var ve 3 yıllık prezervatif maliyetinin 10 da 1 i etmez
Ben evli degilim😅
Anladım onu cano 😅
Sen prezervatifle yola devam 😅
Hahaha😅
Prezeravtifi dikkatli takmak gerekli.
ihtimal hep var
Var.
Evet Var
Elbette vardır.
Yok bir şey olmaz
evet var
Yoksj