Ben bayağı bir araştırdım kalma ihtimali normale göre daha düşük ama riski varmış.. Kesinlikle kalmazsın diye bişey yok heralde siz ne düşünüyorsunuz? Adetliyken eşimle birlikte olduk içime boşaldı onun dışında normalde içime boşalmıyor geri çekiyor kendini.. Bende hamile kalma olasılığımı merak ettim çünkü geciktim ama olanak vermiyorum.. Bu yüzden de henüz test yapmadım.. Belki stresten falan olmamışımdır diye düşünüyorum.. Bu arada evliyim yanlış anlaşılmasın sorum.. Yardım istiyorum sadece..
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. olasılık her zaman vardır. özellikle son günlerinde. biliyorsunuz adetli iken vajina korumasızdır. klojen denilen nemlenme adetli iken olmaz. bu nem bartholin bezlerinden salgılanarak vajinayı korur. içeriğinde asit ve antibiotik maddeler vardır. ortalama 200 milyon sperm vajinaya boşalır ve klojenden ancak ya bir ya iki sperm rahime ölmeden ulaşır. adetli iken böyle bir koruma olmadığından spermler sağlam olarak rahme gelir . burada da rahim dokusu kanama halinde değişim olduğundan spermin yakalanması zor olur. adetin son günlerinde doku değişimi tamamlanmak üzere olduğundan risk fazladır.
lafı çok uzattım kısacası risk var.23 Yorumla- +1 yıl
Ben bir şey sormak istiyorum. Dün sevgilimle ilişkiye girdik. İlk boşalmada kondom vardı ve 2. si için peçete ile kabaca temizledim. Ama sorun şu ki ilk seferde kondomu düz takamadığım ters çevirdim yani çok azda olsa da bir kısım spermin kondomun önünde kaldığını düşünüyorum.
Soru: Sevgilim 1 hafta önce ella aldı ve son 7 gündür adetdurumda adeti azalsada 1 gün sürer muhtemelen bitmesi. Acaba bu durumda bir ikinci ella kullanmalı mı yoksa hamilelik riski yok mu? - 1 yıl
Ben adetliyken hamile kaldım adet bitince döllenme olmuş :)))
En İyi Cevaplar
yok canım olur mu içine de bosalsa yumurtlama dönemi adetin sonrası 14.gün sanırım
05 Yorumla
Soran+1 yılanlıyorum biliyorum da ne gün oldugunu ama ihtimal oldugu için soruyorum..
Soran+1 yılonun boşalma anını yaşamak istedim.. korununca hissetmiyorum. bebek sahibi olmaya karar verince yaşayabilirdim bunu en fazla o zamanı da beklemek zorundayım.. doğum kontrol hapından da uzak duruyorum. en yakın ihtimal bitek hastayken yapmaktı bizde yaptık..
- 1 yıl
Hayır herkeste farklıdır genelleme bir bilgi bu
Teorik olarak adet döneminde girilen cinsel ilişki sonucunda hamilelik olma ihtimali çok düşüktür ancak imkansız denilemez. Bazen başka tür kanamalar adet kanaması sanılabilir ve bu kanama esnasında girilen ilişkide kadın kendisini adetli sandığı için korunmayabilir ve sonuçta yumurtlama yakın zamanda gerçekleşmişse hamilelik oluşabilir, bu düşük de olsa bir ihtimaldir. Bu nedenle korunmadan girilen her ilişkide adet döneminde bile olsa gebelik ihtimali göz önünde bulundurulmalıdır, gerekirse gebelik testi ve doktor kontrolü ile tedbir elden bırakılmamalıdır.
70 Yorumla
Adetliyken yumurtayı atıyor zaten rahim. Adet bittikten sonra üretmeye başlıyor.14. gün yumurtanın döllenebilme ihtimalinin en fazla olduğu gün. Ortalama adetten sonra ki 12-16. günler arası cinsel ilişki sonrası hamile kalma olasılığı yüksek olur. Unutma döllenmeyen yumurta adetle atılır
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
115Cevap
+1 yılrisk var ama günümüzde hamile bırakabilecek erkek yok gibi bir şeydir. eskiden erkekler 100 milyon sperm yollarmış şimdi zar zor 10 milyon yolluyorlarmış. sebebi ise haraketsizlik spor yapmama fast food aburcuburlar sigara alkol ve gdo ile hormonlu besinler.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılcok azda olabilir cünkü spermler rahimde 8 güne kadar yasayabiliyor o yüzden bu sizin adet süresine spermlerin ömrüne ve ne kadar içine girdigine baglı ama içiniz rahat olsun diyorsanız ilişkinin üsütnden 5 gün geçmediyse hemen bir ertesi gün hapı alın bu rada sanırım korunmuyorsunuz size tavsiyem ertesi gün hapı alın rahat yasayın derim veya aylık 3 aylık igneler var onlardan kullanın
00 Yorumla bayansın bu kadar sekse ilgin var kadın hastalıkları ile ilgili araştır. adet olduğun dönemden sonra kaç günde yumurtlamaya başlıyorsun google amca aracılığı ile öğren. adet dediğin olgunlaşmış yumurtalarını dışarı atman ;) bu durumda hamile kalma ihtimalin yok değil ama çok az %1 gibi filan genç bir yumurtan içeride kaldıysa :D
00 Yorumlabence yüklüsün bacım inşallah istemiyorsan değilsindir eğer değilsen mutlaka beni de haberdar et olurmu ben bu şekilde kaldım bitimi günü yani normalde olmaması gereken bir şey çünkü
11 Yorumla
Soran+1 yıltabi haber ederim.
+1 yılreglin son gününde eski yumurtanın son pıhtılarıatılırken yeni yumurtanın oluşumunun tmmlnma sürecidir bazı kadınlarda ve yaş durumu vede regl olma yaşına göre bu dahada olgun yumurta demektir. yani 13 yaşında regl başlamışsa ve üzerinden 10 yıl geçmişse risk vardır
08 Yorumlaherkes anatomi bşilmeden kalmazsın demiş oysa ipuçları var gebeliğin
Gizli SoranValla ilk defa boşaldı içime en uygun pozisyonu bulduk bide :)
Ama olmazsa çok üzülürüzgebe kalmak istiyorsan iyi. en uygun dediğin pozsyon hangisiydi
Gizli Soranİstiyorum tabi 😂
Kadın sırtüstü, bacakları düz ve birleşik şekilde uzanır. Erkek kadının üzerine uzanır ve iki bacağını kadının iki yanına açarak, içine girer. En iyi pozisyon buymuş ve o şekilde bekledik uzun bir süre spermler akmasın dışarı diyeyanlış işte dizlerin yukarda ve bacakların kıvrık olmalıydı rahim yolu deve boynu gibidir. içine değil dış gebelik riskini arttırmışınız. evlimisiniz;? bebek istiyosun?
Gizli SoranYa işte öyleydi. Belimi iyice yukarı kaldırdım boşalırken
bacaklarım uzanık bitişikti yazmıştın? nası olduğunu bile tarif edemiyorsun bari pozisyonunu çekte gönder tkp attım işte
oky. byyy
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hayır adet döneminde kesinlikle hamile kalınmaz... Bir kere döllenecek yumurta olmadığı gibi döl yatağı kendini hep temizleme safhasındadır.. Tek riskli tarafı temizlik şartları uygun değil ise hastalık ve mikrobik bir durum olur o kadar..
00 Yorumla
+1 yılKeşke adetli iken yapmasaymışsınız. Sağlık açısından çok zararlı. İşin günah boyutuna girmek bile istemiyorum. Ama sorunun cevabına gelince hamile kalmanız mümkün değil gibi bir şey. İstisnalar var mı bilmiyorum...
12 Yorumla
Gizli Soranaynen söyledimde dinletemedm çok uzun sürmedi zaten bir daha yapçağını zanntmiyorum açıklamasını yaptım
Anlıyorum sizi. Bir daha dikkatli olursunuz...
+1 yılOvulasyon dönemi en uygun yani 14 15 gün. Hocamız öyle demişti en yüksek ihtimal o zaman. Detaylı bilgi istersen ya da sorun olursa mesaj atabilirsin
11 YorumlaHamile kalinabilir. Ayrıca adetliyken ilişkiye girmek birincisi haram ikincisi rahim açık olduğundan en ufak mikropta hastalık kapma riskin çok fazla. Önce kendi sağlığın için vazgeçin bu işten.
21 Yorumla- +1 yıl
bencede bu tavsiyey uy.. +1
Yok ne alaka mk ya. Adet ne demek !!! Kullanilmamis yunurtanin vucuttan uzaklastirilmasi. Eski yumurta uzaklasacak en az iki gun sonra yeni yumurta olusacak en az bes gun. Bir sperm en fazla 72 saat canli kalabildigine gore?
10 Yorumla
+1 yılBen de biyerden duydum adetliyken yapılması günah ne kadar ısrar etsede lütfen 1 hafta dayansın ya o kadar bile değil sonucu size patlar burdaki KS üyelerine değil lütfen dikkatli olun Allah gönlünüze göre versin
00 YorumlaAdetliyken prezervatifsiz ilişkiye girdiniz haaaaaaaa ? kocanda ne mide varmış beeeeee
20 YorumlaOrtalık kan revan olmuştu ağlıyordu çocuk ne olur yapmayalım diye kız ısrar ediyordu yapacağız azdım diye.
Nasıl bir mideniz var?00 Yorumla
+1 yılMidesiz olunca insan adetliyken hamile kalinir mi diye de soruyo. Mantik yok ki mantik olsa adetliyken yapmaZ
01 Yorumla
Gizli SoranYaparken basladi isimizi yarim birakmayalim dedik
Adetin başındaysa düşük ama sonlarına doğruysa yeni yumurtalar oluştuğu için bebek olma ihtimali yüksek
00 Yorumla
+1 yılAdetliyken ilişkiye giriyorsunuz? pes yani birde içine boşalıyor ! evlisin adetli ilişkiye girmesini biliyorsun ve hala bu sorunun cevabını bilmiyorsun.
PESSSSS :(00 YorumlaMillet normalde tutturamıyor sen adetliyken tutturursan heykelini dikerler
21 Yorumla
Gizli SoranDemek istediğiniz adetliyken hamile kalma riski dahamı azdır acaba?
Eşin de nasıl bir ayıymış ki senin ağrılı sancılı döneminde onu yapmış
00 YorumlaAdetliyken ilişkiye girmeyin. Sonra çikolota kisti oluyorsunuz.
00 Yorumlaadetliyken ilişkiye girilmesini kasdetiyorsanız çok yüksek
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılEvet tam adet döneminde önce veya sonrasında değil.
Çok az bir ihtimal. Yumurtalıklar boş oluyor ve kanama meniyi dışarı atar.
05 Yorumla
Gizli SoranHerkes farklı birşey söylüyor. Kesin bir cevap hiç bir yerde bulamadım. Ertesi gün hapı işe yararmı peki.
Gizli SoranCinsel ilişki dün yaşandı ertesi gin hapını yarın kullansa etkisi olur mu acaba?
Gizli SoranÇok teşekkür ederim 😊
+1 yılAdetten sonraki ilk bir hafta bildiğim kadarıyla Yüksek gebelik ihtimalı oluyor.
00 Yorumla
+1 yılRegl iken sevişmekte risk aldınız... enfeksiyon kapanilirsiniz...
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılEnfeksiyon derken ikimizde mi?
- +1 yıl
Bilmem... ikinizde... googlede var bu konu hakkında bilgi.
%99 kalınmaz ama kocan ne midesiz bişi yaw adetliyken yapılırmı o iş
00 Yorumlahayır.
adetin ilk gununden ıtıbaren saymaya basla.14-15-16. gunler hamılelık ıcın uygun gunlerdır.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. çok çok düşük ihtimal ama var denir. kesin diye bişey söz konusu değil.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılyani dediğin gibi başka ne dememizi bekliyorsun, sanki bildiklerini teyit ettirmeye ihtiyacın var gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu arada sizin günah işlediğinizi bildirmek istedim sadece.
35 Yorumla
Gizli Soran+1 yılbende biliyorum istemiyorum ama kocam zorla yapıyo
Cevap sahibi+1 yılYani kocanız size tecavüzmü etti?
Gizli Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılPeki siz onu seviyormusunuz?
Ådetin başladığı günden itibaren on gün say, bu sürede içinede boşalsa hamile kalınmaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılAdetin bitimine yakın mıydı yoksa başlarında mı oldu?
02 Yorumla
Soran+1 yılbaşlarında.. 2 günüydü..
- +1 yıl
Sorun olmaz.
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılböyle yaparak erkeğe de mikrop kaptırırsın.
umarım kalınmaz00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMidesiz misiniz kardesim ordan kan gele gele nadil yapti o adam o islemi. Gunah hem. Sagligina da zararli. Soruna gelince hayir hamile kalmazsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNetten araştır bak hamile kalma k isteyenler adet dönemnde yapsnlar cnku 100 de 100 olma ihtimali var diye okumustm
00 Yorumla
+1 yılsiz nasıl insansınız mk yaa
2 gün daha bekleyemediniz mi?30 Yorumla
+1 yıldeneyin bol bol deneyin yani adetliyken sakin deneme cunku bu cok zararli onun haricinde sabah aksam deneyin olur
00 YorumlaBeklicez ve hep beraber görcez işi sansa bırakmısız :) ne abaza kocan varmış bekleyememiş mi 2-3 gün gunah gunah
00 Yorumla
+1 yılvardir çok yüksek değil ve sağlıksız diye biliyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 680 cevap paylaştı. belli olmaz ama genellikle adetinin baslangıç gününden 15 ci 16 günü yumurtlama olduğu için gebe kalırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet sanılanın aksine böyle bir ihtimal var ama çok çok az..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErtesi günü hapı alın hiç bekletmeden. Hiç belli olmaz hamile kalma ihtimalin var.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltabiki kalmazsın adetten sonra 14. gün önemli adetliyken hamile kalma ihtimalin yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılSon gunnunde akinti yok oyuzden sikikntili durum ilac kullan ya da test yap
00 Yorumla Ovulasyon donemine en uzak zaman mumkun degil gebe kalman
00 Yorumlaolabilir ama adetleyken nasıl yapıyorsunuz bunu kocanda hiç mide yokmuş
00 Yorumla
+1 yılHayırrrrrrr, cehalette sınır tanımayanlar dernegıne uyemısınız nesınız?
00 Yorumlayok değil sin içine boşalsa bile adetliyken dışarı atar spermleri yani
10 Yorumla
+1 yılbildigim kadarıyla adet olduysan gebelik olasılığı yok adetin bittikten sonra tekrar ilişkiye girmeniz lazim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılablacım adetken nasıl başardınız bizim kız arkadaslarımızada anlatsana bunu yanına yaklasamıyoruz da
11 Yorumla
Soran+1 yılistekle alakalı bişey bu.. istemiyorsa zorlamanın bir mantıgı yok..
+1 yılHer ihtimale karşı ertesi günü al. Ayrıca adetliyken sakın yapmayın bidaha.
00 YorumlaOlabilirde olmaya bilirde.
şüphelerın ve kuşkuların varsa bır doktora görün.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdetliyken içine dahi boşalsa hamile asla kalamazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır yoktur hiç merak edip de nasıl hamile kalıyorsunuz arastirmiyormusunuz
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılaraştırdım fakat kimi olur diyo kimi olmaz diyo anlamadm bnde ben kalınmaz diye biliyorum ama adetliyken hamile kaldım diyende var
Cevap sahibi+1 yılŞu anda rahimde yumurtanın bir zar gibi birşey ile cevrelenmis durumda sperm gidipte yumurtaya ulaşamaz arada zar var cunkuçünkü bu nedenle hamile kalmazsin
Gizli Soran+1 yılkızlarda olursun diye cevap vermiş kafam karıştı iyice :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılreglken seks olmaz , olsa bile kalamazsın ihtimali yok ...
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAdetin ilk 4 günü ilişkiye girmek günahtır, kocan olacak o yaratığın bundan hiç mi haberi yok?
Hamilelik ihtimali çok düşük ama hiç yok değil tabi00 YorumlaRegl iken cinsel ilişkiye girilmiceğini bilmicek kadar cahil misin?
00 Yorumla
+1 yılo kokuya nasıl dayandı her yer kan içinde ve hamile kalmazsın
04 Yorumla- +1 yıl
ben adetlıyken arkadan becerdim çünki baktım kanlı gir çıkta kanlar içind ekalacak oda bende o yuzden analdan girdim
Gizli Soran+1 yılaynen bnmkide iğrenmedi hiç bir yerde kan omadı zaten :)
- +1 yıl
hiç bir yer kan olmadı :) esrarengiz
Normalde olmaman gerek ama bir Bakmışsın ki o binde bir olacak şey seni bulmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu bilmem ama bazi kadınlar hamile olduktan sonra da adet görebiliyor bir kereye mahsus
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdetliyken hamile kalınmayacağı gibi adetliyken ilişkiyede girilmez...
10 Yorumla
+1 yılMerhabaa sonuc ne oldu aceba hamile kaldınız mi o zaman?
00 Yorumla- Devamını Gör (96)
Devamını Gör(141)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem