Eşimin libido su düşük müdür? 1 haftadır cinsellik yaşamadık hala hiç istekli değil sadece horlayarak uyuyor. 4 senedir evliyiz normal mi bu durum yoksa evliliğin heyecanı meycanı kalmadı mı...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
https://m.youtube.com/watch?v=VuaiwoExumU
Eşiniz önceden nasıldı? Önceden hangi aralıklarda birlikte oluyordunuz?
Bir haftadır ilişki yoksa eğer evet, eşinizin libidosu düşük, isteksizdir..
Normal mi? Anlattığınız detaylara bakaraktan normal ya da anormal demek yanlış olur...
Heyecanı kalmadığı kesin olarak apaçık ortada!
Kişilik ve karakteri heyecanlı biri olan ömür boyu heyecanlı olur. Aksi sıkılır, alışır ve tek taraflı hiçbir şey yapamazsınız. Eşiniz kendisinde sorun görmeli!
Ayrıca evlilikte eşlerin birbirlerine karşı sorumlulukları vazifelerini vardır, yerine getirmek ile mükellef olduğu. Kocalık yapması şarttır. Arkadaş kardeşçe takılmak, evliliği bitirir!
Sağlıklı her erkek ve kadın etkilenir azar tahrik olur ve canı çeker bu normaldir. Aksi anormaldir!
Cinsellik Allah'ın emri helalinle ve her türlü dokunuş sevaptır İslam'a göre olan dokunuşlar. Sabah akşam gece gündüz havada karada denizde ve her yerde her zaman ve her türlü patır kütür çatır çutur çat çat çat fışşşk sevişmek lazım!
Eşinizin istekli olmaması normaldir. Çünkü her erkek insan istekli olmaz, olamaz!
Sıla boşuna demedi, sevişmeden uyumayalım...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılErken boşalma sorunu varsa yetersiz hissediyordur. Erkekler yetersiz hissettikce icine kapanır. Kendini baska seylerle mesgul ediyordur. Sordugun sorunun cevabi zor. Bir sürü seyi bilmemiz gerekir... ne isi yapıyor? Nasil biri? Ailesiyle özellikle annesiyle arasi nasıl? Annesi tarafindan hor görülmüş küçük görülmüş, beceriksiz diye etiketlenmis cevresinde elestirilen erkeklerde ilgisizlik isteksizlik baskın olabiliyor. Üstüne bir de erken bosalma sorunu varsa... iyice cekiyor kendini cinsellikten. Ama iste pek cok seyin bilinmesi gerekir. Evlendiğinde nasıldı? Sen hic onu cinsel olarak yetersiz hissettirdin mi? Herhangi bir cinsel asagilama imasinda bulundun mu? Ben mesela bi kere şaka yapayım dedim cok kilo almisti esim senin de memelerin cikti iyice bana benzedin falan gibisinden şaka yapayim dedim adam 2 hafta yanima ugramadi mesela.. özür diledim falan filan neyse. Erkekler bizim kadar dışa dönük duygusal degil. Ice dönük duygusal biz kadinlar paylaşırız onlar icinde halletmeye anlamlandirmaya çalışır. Kim bilir ne derdi var ya da ne düşünüyor? Hic konuştun mu? Ya da evlenmeden seni gözünde cok mu büyütüyor ulasilmaz hissediyordu ve evlenince seni mutlu edemedigini düşünüp kenara cekildi. Ya da belki sen sevisirken hosuna gittigini belli eden tepkiler vermiyorsun ya da hic konusup övgü de bulunmuyorsun ya da hic aktif degilsin belki. Insan karsisinda tepki vermeyen pasif biri varken istegi falan kalmaz yani kendini birine tecaviz ediyor gibi hissedersin. Ya da fiziksel problemleri var. Belki vitamin eksigi var , yorgun, bitkin ya da bi sorun var en son ihtimalle de baska türlü cinsel meyilleri ya da fantezileri var bilemeyiz bir sürü ihtimal var yani sizi; seni, eşini cevrenizi bilemiyoruz anca bu kadar yorum yapabildim? Biraz da sen sasirt onu aktif ol ama korkuturcasina sapik gibi degil yani masaj yap sev oksa vs derken yakinlas usulca. Erkekler karsisinda bi erkek enerjisi görmek istemez. Bi kadin inceligine, nahifligine cazibesine ihtiyaci var. Erkek arkadasi gibi davranan ya da sapik bi erkek gibi üstüne atlayan kadin pek hoş olmaz gibi. Tabi o istiyorsa nadiren de olsa atlarsin üstüne ama ilk basta sen atlama genel olarak cok talepkar olma. Is yataga giderse o zaman aktif ol. Giyin süslen kokulan makyaj yap vs ne bileyim ama sürekli bu dusunceyle yasama biraz mesgul et kendini baska seylerle de. Seni sürekli onunla ilgilenirken görmesin. Şımarabilir ya da sıkılabilir ya da seni boş biri olarak görebilir. Hayatını doldur biraz hobiler arkadaslar aile kitap egitim vs. Hic degilse bi örgü al eline baska şeylerden bahset o ilgisizse sen de ona ilgisiz davran sasirt mesela. Sen olmadan da olur gibisinden korkut onu caktirmadan. bir sürü sey var iste kocani sen tanirsin. Sana ne uygunsa onu yap. Buradan okudukların seni ya da esini tanimlamaz eslerimiz deneme tahtasi degil. Anlamaya calis. Ama narsist bencilse koy kapiya gitsin. Seni zevklerden mahrum birakmaya hakki yok kocalik görevini yapmak zorunda. Durum çözülmezse ya doktora gidecek ya mahkemeye... sen de insansin. harama bulasmadan halletmeye çalış.
36 Yorumla- +1 yıl
Enfes cevap. Kaç yıllık evlisin?
Cevap sahibi+1 yıl@Kriminal_Kalp 6 yil olacak
- +1 yıl
Maşallah. Bak gerçek anlamda sana sormam gereken o kadar önemli şeyler var ki. Cevabına hayran kaldım. Yazmanı rica ediyorum bana.
Cevap sahibi+1 yıl@Kriminal_Kalp buradan sorabilecekseniz lütfen buradan sorun. Ben de biraz garip hissettim simdi yani hayat icinde tecrubelerimi aktarmistim yoksa sizin sorularınızin cevabi bende olmayadabilir.
- +1 yıl
Gerçekten buradan yazamam. Nezaketiniz içinde çok teşekkür ederim. Karar sizin 😞
- +1 yıl
😞😞😞
Merhaba,
Çiftler arasındaki cinsel ilişki ve istek düzeyi, pek çok faktörden etkilenebilir ve her çiftin deneyimi farklı olabilir. Eşinizin libido (cinsel istek) düşük olabilir, ancak bu durumun nedeni çeşitli faktörlere bağlı olabilir.
Öncelikle, stres, yorgunluk, ruh halindeki değişiklikler gibi günlük yaşamın etkileri bir kişinin cinsel isteğini etkileyebilir. Bir süreliğine cinsel istekte düşüş yaşamak normal olabilir.
Bunun yanı sıra, evlilikte zamanla cinsel istekte azalma olabilir. Bazı çiftler için, evliliğin başındaki heyecan zamanla yerini rutine bırakabilir. Bu durumda, ilişkiye olan heycanı canlandırmak için çeşitli yöntemler denenebilir. Örneğin, romantik anlar yaratmak, farklı deneyimler yaşamak veya cinsel hayatı zenginleştirecek yeni şeyler denemek gibi.
Ancak, anlattığınız gibi eşinizin hiç istek göstermemesi ve sadece horlayarak uyuması biraz endişe verici olabilir. Belki de eşinizin cinsel istek düzeyinde daha derinlemesine bir sorun yaşıyor olabilir. Bu durumu anlamak ve çözüm bulabilmek için dürüst bir iletişim kurmanız önemli olacaktır.
Eşinizle nazikçe konuşarak, duygularını ve düşüncelerini paylaşması için bir ortam oluşturabilirsiniz. Ona ilişkinizdeki cinsel istek konusundaki endişelerinizi açık şekilde dile getirmeniz önemlidir. Unutmayın, dürüst iletişim ve anlayış, çiftler arasındaki sorunların çözümünde büyük önem taşır.
Ancak, cinsel istek konusu karmaşık ve kişiye özgü bir konudur. Bu nedenle, eşinizin durumunu daha iyi anlamak ve isteğini artırmak adına bir cinsel terapist veya uzmana danışmanız faydalı olabilir.10 Yorumla
+1 yılİşin çok zor. O iflah olmaz. Hayat geçmez bu şekilde ve hayatın zevklerini içine gömmek zorunda değilsin. Kocan senin her türlü ihtiyaçını karşılamak zorunda. Senin karnını doyurmak, kıyafetini almak, ruhun ve bedeninin ihtiyaçlarını gidermek zorundadır. Sana ilgi göstermek, sevmek, saygı göstermek, şefkat göstermek, koruyup ve kollamak zorundadır. Bunlar karşılıklı değerlerdir. Eğer seni cinsel olarak doyuramıyorsa ve ilgi - şefkatte bulunmuyorsa bunları arama, bulma ve giderme hakkın vardır. Bende çok uzun süredir yalnız, olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
103Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılNormal gelmedi bana açıkçası isteksiz bir erkek.
20 Yorumla
+1 yılÖncelikle geçmiş olsun şimdi önce şunu bir vurgulayan bizim buradaki erkek milletine bir erkek olarak gerçekten utanıyorum yani böyle abi bir fikriniz varsa belirtin fikriniz yoksa abuk subuk bir şey yazmanıza gerek yok insanlar bir yardım talep ediyor sizin ona yardım edebilecek bir komşunuz varsa buyrun yardım edin yardımcı olun onun dışında bu nedir abi kendi safına çekme derdi ya ya bu kadar mı amsalaksınız bakıyorsun 50 tane yorum var elin içinde bir tane bilemedin iki tane elle tutulur yorum var gerisi boş hikaye vallahi bu memlekette kadın olmak gerçekten zor bir şeymiş siz kadınlara da Allah kolaylık versin
41 Yorumla- +1 yıl
Şimdi gelelim senin meseleyeşimi bu adam bir kere hani biz yapmıyoruz demeyle bu iş olmuyor öncesi ve sonrasına bakmak lazım eğer öncesinde durumlar iyiydi ve şu ara böyleyse adamın muhtemelen psikolojik problemi olabilir kimi kendi şahsımdan biliyorum benim eğer kafam yerinde değilse isterse kadınlar hamamınasınlar beni ben de hiç uyanma bile olmaz o yüzden adamın piskolojisi Yerinde olması lazım hani fiziki yorgunluk de etkiler ama psikolojik kadar değil erken psikolojik Çöktü mü daha adamdan bir umut bekleme su içer yemek yer o kadar başka bir şey yoktur ve bunuda en iyi şekilde yine senin bilmen lazım yine senin oturup konuşman lazım yani buradaki herkesin rengi teni fikri fantazisi düşüncesi herkesinki farklı kadın ya da erkek birisi dekolteli erken uyandırır birisi kapalı giyinerek erken uyandırır 1.01 mesajla erken uyandırır 1.01 sayfa mektupla erken uyandırır sizin aranızdaki ilişkiyi en iyi bilensin yine sizsiniz
+1 yılPeki senin bu konuda bir çaban var mı 🤔 mesela etkileyici hoş kıyafetler, kokular, bakım, işve cilve, dokunma, sürtünme öpme şakalaşma gibi.. Oturup adamdan bekliyorsan işin zor. Bunları dene yine olmuyorsa ya aldatıyor ya sağlık ya da seni istemiyor..
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılLibidosu düşük olabilir. Yoğun çalışıyor olabilir. Stresli ve yorgun olabilir. Bir sağlık sorunu olabilir. Olabilir de olabilir. "Ooo benle sevişmiyo" demek yerine adama bir kahve yapıp karşısına otur, ne derdi varmış öğren. Erkeklerde libido düşüklüğünün genel sebebi yoğun ve stresli ortamda çalışmak
46 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir yorum
- +1 yıl
valla şurda 14 yorum var bir tek senin yorum ışıldıyor 😄
- +1 yıl
Teşekkürler😅
- +1 yıl
O sırada flörtü bile olmayan ben 👉👈
+1 yılBenim eşim de öyle. İki hafta yapmasak yine de yaklaşmaz.
1045 Yorumla
Soran+1 yılNiye öyle işte...
- +1 yıl
Bende anlamlandıramıyorum bıktı diye yorumluyorum
Soran+1 yılBaşka heyecanlar mi arıyorlar
- +1 yıl
Eşlerinizle konuşmayı deneyin. Hatta konuşun bunu.
Soran+1 yıl@DengeSiz_mişim he konuşunca sinirleniyor ons yetersiz dediğimi zannediyor
- +1 yıl
@DengeSiz_mişim yüz kere konuştum aynı. Çok çalışıyorum cok yoruluyorum diyo. Şeyim bile zor kalkıyo yorgunluktan diyo
- +1 yıl
Olabilir ya bilemşyorum hepsi böyle bunların
- +1 yıl
Uslubunu değiştirerek konuş. Bence o zaman böyle anlamaz.
- +1 yıl
@333kullanici o zaman farklı şeyler deneyip heyecanıngeri kazanın.
- +1 yıl
Yuh 2 hafta dan sonra bile yaklaşmıyo?
- +1 yıl
İnanmıyorum 2 hafta yapmadan duramaz ki
- +1 yıl
Sizin eşiniz başka şekilde kendini rahatlatıyordur.
- +1 yıl
@Takatukacııı evet öyle
- +1 yıl
@HemSevermHemDe prn izliyo
- +1 yıl
Sen varken ne p*rno su? Yalan mı söylüyousun
İnsan karısı varken neden öyle bişey yapsın - +1 yıl
@HemSevermHemDe izliyo işte niye yalan konuşayım.
- +1 yıl
@remzi1905 alışmış demekki hala izliyo arada bi. Google geçmişinde çok gördüm
- +1 yıl
Ne güzel kadınsın sana yazık değil mi?
Konuşmayı dnedin mi - +1 yıl
@remzi1905 cocuk var zaten
- +1 yıl
@HemSevermHemDe cok konuştum ama değişmiyo böyle kabul ettim
- +1 yıl
@333kullanici Belki hakaret edersen işe yarar mı acab sen nasıl bi erkeksin falan diyip
Belki o zaman kendini ispatlamaya çalışır? - +1 yıl
@HemSevermHemDe diyorum zaten. ben böyleyim beni değiştirmeye çalışma böyle kabul et diyo
- +1 yıl
@333kullanici Öyle bişey olamaz hiç mi alınmıyo sen nasıl erkeksin diyince ilginç
- +1 yıl
@HemSevermHemDe çok erkek tanıdın galiba böyle konuştuğuna göre diyo. Hemen üste çıkmaya çalışıyo yani
- +1 yıl
@333kullanici Yaşın çok genç bu iş böyle gitmez ama onu bilmeli
- +1 yıl
Onu canlandırmak için bişey yapıyor musun
- +1 yıl
@Gktugaslan ne gibi mesela
- +1 yıl
Yuh 2 hafta dan sonra bile yaklaşmıyo mu?
- +1 yıl
@fatihhdmrr yani geceliktir makyaj dans ortam vs kışkırtıcı hareketler
- +1 yıl
Yanlış etiket özür
- +1 yıl
Önemli değil 😄
- +1 yıl
@Gktugaslan gecelik tarzı şeylere kendisi gerek yok diyo zaten. . makyaj yapıyorum ama dans falan hiç yapmadım
- +1 yıl
@PATRON79 boşanmak gerekir diyorsun yani
- +1 yıl
@remzi1905 evet öyle
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılTam bıkkıntı eşiğindesiniz 4. yıldan sonra öyle olduğu çok olur görev halini alır ama yorucu iş stres vs derken görev hali de kalmayabilir. Ben bekarım ama samimi bir kız arkadaşım var o 4. yıldan itibaren sırtını dönen yatıyor dedi. Bir de yaşlarınız da var epey. Az da olsa normal denebilir. Sağlıkçıyım şu 2 vitamin hapını kullansın ACE Plus Selenyum, Zinco kapsül
07 Yorumla- +1 yıl
Ya esas bir deneme yoklama çeksen bir kadını üstüne salacan çaktırmadan onu bir güzel iştahlı ve performanslı becerirse demek ki bıkkıntı var. Tam o esnada siz belireceksiniz ya da kayda alacan hani yorgunluktan kalkmıyordu diyecen.
- +1 yıl
Bu dediğinizi yaparsa adam zaten ihanet etmiş olur.
Midesi kaldırır mı bilemedim.. - +1 yıl
@Sakaryalim orası öyle. Ya aslında şu da var erkeklerin çoğu aldatacağım diye çabalamaz ama bir kadın denk gelirse de %96 kabul eder. Kadınlarda da durum pek farklı değil ama ihtimal epey düşüyor. Olacak o kadarda öyle skeç var izlesene bi 😀
- +1 yıl
Yok. Böyle şeyleri izlediğimde bile midem bulanıyor benim. :)
- +1 yıl
@Sakaryalim yok ya tiyatro tarzı olduğu için detay yok. Levent Kırca arkadaşına karıma asılsana diyor. Kadın tersliyor sürekli baktı adsm hep peşinde en sonunda niyeti o da bozuyor
- +1 yıl
Oyun yani. :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazen stres kaynaklı olabilir böyle, tabi öncesi de önemli ama destek çıkıp onu kendine çekmek de senin elinde. Kadınlığını fazlasıyla hissettirip hala da aynı devam ediyorsa bi dra görünme zamanı gelmiştir daha da olmuyorsa ve mutsuzsan ayrılmayı son çare olarak düşünebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik aşkı öldürüyor mu gerçekten ya? Monotona mı bağlıyor? Beb 23 yaşındayım libidom tavan hiç dee inmiyor ama hiç yapamadım ondan kaynaklı mı bende mi böyle olucam arkadaş niye hayat böyle gerektiği zaman olmaz gerekmediğinde olur çok da muzdaribim ayrıca bu durumdan. Siz de eşinizle konuşun derim
00 YorumlaAblacım bunun normal mi değilmi olduğunu sen bilicen. günde haftada kaç defa yapıyordunuz hadi onda tık yok sen niye boş duruyorsun yanında yattığını adamı bi gece kaldıramıyorsan sendede bişey var demekki.
00 Yorumla
+1 yılNormal cinsellikten değilde size bahsetmekten çekindiği extreme.. belki sizin dahi kabul edemeyeceğiz konusu ile ilgili endişeleri olan bir bey olabilir. Ulaşırsanız.. eğer sorun bu ise.. daha derinlemesine analiz eder ve açıklığa kavustururuz.
00 Yorumlamerhaba.. bu tür evlilikler sadece kağıt üstünde adı sadece evlilik olarak görünen mutsuz geleceğe dair beklentisi olmayan bir hayat çünkü karşındaki kişi sanırım evliliğin tam olarak ne olduğunu bilmeyen ruh halini kaybetmiş bir birey...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. 14 yıllık evliyim
1-2 sene öncesine kadar eşimde hep kaçtığı için ayda 1-2 oluyordu. Sonra ciddi tepki vermiştim ve işe yaradı. Şimdi haftada en az 2-3 oluyor.
10 YorumlaÖnceden normal sıklıkta ilişkiye giriyorsanız stresli bir dönemden geçiyordur. Aksi takdirde genel olarak libidosu çok düşüktür.
20 YorumlaAdamın isteği düşmüştür bu gayet normal geri gelir çok istiyorsan biraz heyacan katabilirsin
Ama senin isteğin varken ihtiyacını vermemsi sorun normal değil08 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Haftaya da yapmazsa ha eşimde sıkıntı var ya da eşin başka kulvarlarda. Bir erkek veya kadın 10 gün üzerinde cigi cigi sergilemiyorsa başkalarıyla sergiliyordur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil evlilikde ama buna bağlı olarak bence eşinin libidosu düşük olması bence iş stresi bulunduğu ortamdan kaynaklı olabilir bence bu sorunun kaynağını otur konuş ögren
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bu normal degil tabiki de... haftada 3 olması en normali azlık bakımından... eşin seni görünce hiç mi tahrik olmuyor? yani imkanı yok evde rahibe terasa gibi dolaşman gerek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı. Aldatıyordur diyen cahillere aldanma işi yoğundur ya da bi derdi vardır benimde başıma geldi bi sıkıntıya girince çok etkiliyor cinselliği belki bi sorunu vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl30 yıllık evli ebeveynlerim bile haftada bir yapıyor
57 Yorumla
Soran+1 yılHaydaaaaa
Cevap sahibi+1 yılSizin garip bence
- +1 yıl
Asıl onlar garip. binde bir çıkar öylesi.
Soran+1 yılSen nerden biliyon bacım Kac haftada bir yaptıklarını
Cevap sahibi+1 yılİster istemez her gün geç yatıp o günlerde erken odalarına çekilmelerinden anlaşılıyordu
- +1 yıl
Eski topraklar öyle bizimkilerde yapıyor haftada bir de olsa 😀
- +1 yıl
Olması gerekeni yaşıyorlar, ömür boyu sürsün mutlulukları.
1 yıldan sonra 2 haftada 1
5 //. 4. //
10 //. 6 ayda. 2
20 //. Yılda 1
Ve sonra hiç normal.
Ok marka masaj aletleri neden satılıyor sence?12 Yorumla- +1 yıl
Kaynak işkembe i kübra
Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı. Eşini sıkboğaz etme yeterli, altında büyük bir sorun yatmıyorsa düzelmeyecek şeyler değil. Sabırlı olup, akışına bırakınız.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılŞu an bulunduğunuz durum hiç normal değil o yaştaki bir erkeğin haftada en az 3.04 sefer yapması lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilikte cinsellik zaten bir evin ana kolonları gibidir aranızda tutku kalmamış olabilir bu arttıracak şeyler yapman lazım ben bunu bir ihtimal olarak söylüyorum yanlış anlama aldatılma sisyali olabilir bu
00 Yorumla
+1 yılAşkım monotonlaşabilir. İlgisini, merakını uyandıracak şeyler yapmaya çalış. Seksi giysilerle bi anda karşısına çık. :)
02 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka be bizzat uzun süreli ilişkim var hiç de kaybetmedik o merakı
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılaktarlarda satılan epi medyumlu diye bir karışım var yemeklerine bir çorba kaşığı koy geceler size ait olacak
02 Yorumla- +1 yıl
@yeldaxx00 eyvah eyvah durum vahim desene yahu :(
Evliliğin heyecanı kalmamıştır. Standartlar çoğu kez sıkar ama kadının elinde heyecan katacak bir çok enstrüman var. Onları kullan..
00 Yorumlayaşlarınız kaç? kendine iyi bakıyormusun evlendikten sonra aşırı kilo alma salma gibi durumlar oldu mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılesini sen bizden daha iyi tanirsin. belki de sen surekli hayir dedigin icin lanet gelsin deyip. uyuyordur 🤪🤪
ya da bakimsiz sin o da istemiyordur
07 Yorumla
Soran+1 yılHiç hayır demedim ilişkimizde. Ve hiç bakımsız da olmadım maalesef
Cevap sahibi+1 yılsansa bak istekli kadin isteksiz erkek cifti.. baska kadin yoksa ya da saglik sorumu sertlesme erken bosalma gibi. ters bi laft ettiysen cekiniyordur
Soran+1 yılValla dedimki 60 yaşında amcalar gibisin tirt dedim
Cevap sahibi+1 yılhahaha ama sende haklisinda alinmis midir. ya da kilolu musun boy kilo ne.. fizigin itici olabilir mi
Soran+1 yılValla çok flortum oldu bekarken çokta beğenenler vardı bakilmicak bir tip degilimm... Alınsın diye dedim belki hirslanir
Cevap sahibi+1 yılseninki alinmaya yer arayacak biri baksana. acaba bana ozelden yazman mumkun mu?
Cevap sahibi+1 yılbu kadar kacmak zorunda misin
+1 yılTamamen klasik bir evlilik. Sonuçta evlilik sekse en uzak şeydir. Ne mutlu sana.
011 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yaaa
- +1 yıl
Ne nasıl ya?
Soran+1 yılEvlilik sekse en uzak şey dir derken
- +1 yıl
Bunda anlamayacak ne var. Gayet açık. Seks isteyen evlenmez bekar kalır hayatını yaşar. Sen istemiyormuşsun ki evlenmişsin. Ne mutlu sana.
Soran+1 yılYahu ne alaka istedim ki evlendim
- +1 yıl
O zaman dünyadan haberi olmayan bir mal ve ağır kezbansın.
Soran+1 yılBu sözler seni dünyadan haberi olan biri mi yaptı ne geçti eline
- +1 yıl
Benim elime ne geçecek yahu bana ne. Seks istemiyormuşsun ki evlenmişsin şimdi de gelmiş burada dert yanıyorsun. Sen önce kendine ben neden dengesizim diye sor.
Soran+1 yılEvlilikte cinsellik yaşamıyor ki kimse
Soran+1 yılYaşamıyor mu
- +1 yıl
Cicim aylarında yıllarında evet. Ama ondan sonra sıklığı da azalır tadı tuzu da zevki de kalmaz. Nadirleşir zamanla da biter. Hadi bakalım mutlulıklar.
+1 yılNerden buluyonuz söylelerini ben olsam sabah aksam sever
03 Yorumla
Soran+1 yılHe he evlenince siz erkekler değişiyor sunuz oda evlenmeden tam bir istekli di
- +1 yıl
Vermezsen zamanında böyle olur
Soran+1 yılYok ne alaka dayı
Cinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Bu evli kadınların derdi ne... Sürekli onların cinsel açlıktan şikayetlerini görüyorum
10 Yorumla
+1 yılGeçim derdi bazı sorunlar varsa etkiliyor olabilir doktora gidin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım yeter demiş belki de sende o istediği kadini göremiyor
00 Yorumla
+1 yılNormal bir durum bazen insan beyni yorgun düşüncelerle dolu
00 YorumlaNormal bir durum değil. Eşinle konuşup bir çözüm yolu bulabilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Sen acik acik desene biri gelsin beni diksin desene ne bahaneler uyduruyonki
00 YorumlaHer insan bir değildir. Onu bu şekilde kabul etmen lazım. Aynı durumda sende olabilirdin
00 Yorumla
+1 yılDönemsel olabilir, 1 haftadır yaşamadık libidosu düşük mü sorusu biraz askıda bir soru.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazıları kadınlarının kıymetini bilmiyor bazıları da kocalarının değerini bilmiyor işte ben de benim kıymetimi bilmeyen eşimden bosandim şimdi kafam rahat.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Çok yoruluyor olabilir stresli olabilir konuşarak çözebilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılNormal değil erkeğin libidosunda düşüklük varsa ciddi problem var demektir
00 Yorumla
+1 yılUlan yüksek olsa bu sefer çok yüksek derdin kesin bir memnun olamıyorsunuz
00 Yorumla
+1 yıl4 değil, 24 sene de geçse eşimi ilk günkü gibi arzularım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYahuuu kadınsın sen geç karşısına oryantal yap bir şey yap erkeği kıvama getirmek hayatta ki en kolay şey
43 Yorumla- +1 yıl
Allah allah naisl kolay bir şey
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi herkes burdan uzman kesilir.. Burdan olmaz özele gel der sana..🤣
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDelircem ayni benim esim gibii ben ayrilmayi dusunuyorum yasim 21 sadece hizmetcisi gibi ancak temizlik yemek ona bakiyorum cinselligi yok cok egosit yatakta.. istese bile sevismesiz 5 dk suruyo o da nefret ediyorum ayrilmayi aklima koydum cok net.
03 Yorumla- +1 yıl
Kaç yıllık evlisin?
Gizli Üye(30-35)+1 yılEkonomik sebeplerden dolayı stres altında olabilir. Diyet gibi bir şey yapıyorsa veya tatlı vs yemediyse de düşebilir tatlı yap yedir kendine gelsin.
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal değil ama daha kötüsüde olabilirdi. Esim de aynı ve 20 günü buluyor. Sürekli konusman derdini anlatman gerekiyor. Bi şekilde hayat devam ediyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOldukça normal.
Farklı nedenleri olabilir.
İsteksizlik
Yorgunluk
Kavga varsa onun bunalımı
Ya da farklı şeyler arıyor da olabilir00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır degil İyice konuşun ya da destek alın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdamı harlaman lazım
İşi falan yorucuysa normal
Onun kendini iyi hissedeceği bir ortam hazırla, gerekeni yapar bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsel sorun veya iş hayatında ters giden bişey ekonomik sıkıntı veya sıkıntısı vardır ekonomi setmyi bile vurdu yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşadığınız da nasıl peki kaç oluyor mesela
011 Yorumla
Soran+1 yıl1 Max 2
Cevap sahibi+1 yılAnladım ilginç yani konuştun mu bu durumu onunla?
Soran+1 yılYorgunum görmüyor musun işten kaçta geliyorum, sıcak görmüyor musun, çocuk uyumuyor görmüyor musun, uykum var uyucam, daraldim, sabah erken kalkcam, yapıyoruz sana yetmiyor tarzı konuşuyor
Cevap sahibi+1 yılSaçma sapan şeyler yani evet insan bazen yorgun olabilir ama hep baıane üretmesi ilginç yalnış anlama peki sence alımlı birimisin sen
Soran+1 yılEvet ve sürekli evde seksi giyinen biriyim hep fantezi kıyafetlerim sürekli duş alan biriyim
Cevap sahibi+1 yılAnladım ne biliyim kilo olabilir diye düşündüm de aşırı olmadığı sürece de zaten sıkıntı olmaz ama erken kalkıp geçmi geliyor eşin bende evliyim de yani bu kadar abartmış
Soran+1 yılKilo cinselliğe engel değil bence bahane hepsi
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle öyle tabi ki ama aşırı bir durum olunca beğenmeme şansı olabilir kaç çocuk var
Soran+1 yıl1 çocuk 25 yasindayim
Cevap sahibi+1 yılAnaa daha gençsin de ya dm gelirmisn bişey sorucam
Cevap sahibi+1 yılGelecekmisn gizliye alıcam kendimi
+1 yılNormal abi hep pilav yenirmi senin içinde geçerli bu
00 Yorumla
+1 yılEsinin durumunu burada paylasmaya hic utanmiyorsun dimi, bunca insanin icinde, bize ne senin kocanin libidosundan bize ne senin kocanin durumundan
21 Yorumla- +1 yıl
Sana göre hava hoş tabi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal değil
Kadınına ilacını vermeli:)
Yasın kaç
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHakaret et şuna
Belki gurur yapar da sağlam yapar😀
Belki de başkası vardır ve seninle olmak içinden gelmiyodur bu sadece bi fikir tabi belki başka bişey de olabilir
11 Yorumla
+1 yılÜzüldüm gerçekten... benim de esim öyle... bekar gibi mastürbasyon yapiyorum ihtiyacım olunca... ne yapicaz böyle ya
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı.
+1 yılEşine sildegra içir 1 saat sonra yerinde duramaz sonra yatak odasına gidersiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu herif senin gibi motor değil ki ha deyince çalışsın.
00 Yorumla- Devamını Gör (78)
Devamını Gör(123)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem