Sadece nude göğüs attı. Ama o çırılçıplak videolar attı kamera açtı. Konuşarak bosaldik. Erkekler unutur mu. Bide daha önce 2 sevgilisi 7 de başka kızla ilişkisi olmuş gerçekte yanu
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Unutamıyorum ben.
Bu sitede tanışıp , sanal yapıp, nude , TLF mail watsap filan görüştüğüm ama reelde buluşamadığım bikaç arkadaşım oldu ,
Unutamadım...
Ohooo anında kapıdasın zerre kıymetin kalmaz benden demesi piyasada ucuz kız çok var çakma bakireleri saymıyorum bile herşeyden tattım bi orası kaldı hesabı yazık ki ne yazık...
:) unutmaz erkek. Sen unutmadin faliba baya baya istiyorsun
Sadece nude göğüs attım ama yani o vücut attı video falan
Unutmaz, unutulur mu o gugusler ,
Ama bunun cinsel deneyimleri olmuş 2 sevgili 7 de basta
Olsun ne fark eder, sende unutamamissin :) istermisin gene onunla sevismek
Evet ama o şu an bana yazmiyor. Deprem oldu sordum kısa jesti
Baska erkek bul sonucta uzak mesafe ve sanal iliski
Senden daha iyi yapanı bulduysa aklına bile gelmezsin
Ayrıldıktan 2 hafta sonra cinsel mesaj atti ama
Daha bulamamış demek ki
Anladım. Zaten cinsel mesajına cevap vermedim o da sildi. Yaklaşık 2 aydır hiç konusmuyirduk Dün deprem olunca mesaj attım cevap verdi kısa bi konuşmaydı. Mesajımı görünce aklına gelmiş olabilir mi peki. Duzenli sexting yapıyorduk. Numaralarımızda silmedik
İlla ki gelmiştir
Sadece iyi mısınız dedim. Bizimkiler iyi ben şehir dışındayım siz nasılsınız dedi korku panik dışında iyiyiz yazdım evde miydiniz dedi evet evdeydik sizinkiler dedim yok kulubedelerdi tekrardan geçmiş olsun iyi geceler dedi teşekkür ederim sizede, iyi akşamlar dedim
Konuşma bitti
15 mayısta cinsel mesaj attı pist uyudun mu şu an keşke yanımda olsan libidom tavan yazıp foto atmış yatakta sadece bacağı ve ayakları görünüyor bende cevap vermedim o da sabah sildi o günden sonra da hiç konuşmadık dün de depremden dolayı yazdim
Onu bılmem ama kız cok saftırıkmıs demekkı ucuz olmus
Nasıl yani anlamasim
Adamın lıstesı kabarık sende o lısteye gırdın
Cinsel mesajını görünce cevap vermedim o da geri çekti 15 haziranda oldu
Sonrasında hiç görüşmedik zaten
Gorumeyın zaten
Dün depremde mesaj attım. Oyu mısınız dedim bizimkiler iyi ben şehir dışındayım siz nasılsınız dedi korku panik dışında iyiyiz yazdım evde miydiniz dedi evet evdeydik sizinkiler dedim kulubedelerdi tekrardan geçmiş olsun iyi geceler dedi teşekkür ederim sizede geçmiş olsun iyi akşamlar dedim
untmayan sensın demekkı
Ben insanlık yaptım aslında o bana depremde com yardimcu olmustju
olabılrı sorun degıl yapılan ınsanlıktır
Erkekler seks yaptıkları kadınları ölüp bitip düşünmüyor. Bir de sanal bir şey diyorsun seni çoktan unutmuştur
Kıymetin yokmuş ki? Erkekler ulaşamadığı kadını unutamaz
Hiç görüşmediniz mi
Gerçekte sade e elimi yüzümü boynumu öptü bunun dışında bisey yaşamadık ama bir gece konuşurken ben o gün seni öperken şeyim kalktı dedi hoc farketmedim dedi kafamı dağıtmaya çalıştım dedi coj şaşırdım o zaman beklemiyordum
Oral yapmadınmı
Hayır ya hep dışarda buluştuk zaten.
Nasıl yani memelerini de mi okşamadı
Hayır. Sadece elimi yüzümü boynumu öptü. Ama sonrasında bi gece konuşurken bana o gün seni öperken şeyim kalktı dedi hoc farketmedim dedi kafamı dağıtmaya çalıştım dedi
Hmm anladım takipleşebilirmiyiz
Kim o şanslı kişi
Sorduğuna göre unutuyormuş : )
unutur
Unutttur
Ben unutamam hala maddi destek sağlıyorum