Benim bir kadın olarak çok partnerim oldu ve erkekler bunu sorun ediyor o yüzden bundan sonra tanıştığım insanlara 1 ya da 2 kişi oldu demeyi düşünüyorum bu durum erkekler için ne kadar önemli siz böyle biriyle beraberliği sorun eder misiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşım merhaba,
Eğer bir erkek, ister sevgililik olsun, ister evlilik her ikisinde de mutlu olmak istiyorsa önce kadının mutlu olmasını sağlaması lazım...
Bir ilişkide ancak kadın mutlu olursa erkek de mutlu olur ve o ilişki uzun ömürlü olur...
Kadının geçmişte kaç kişiyle seks yaptığı, kadının mutluluk arayışından kaynaklıdır. Kadın mutlu olmak için her yolu deniyorsa o kadına tapmak gerekir...
Bence evli bile olsa her kadın zaman zaman dışarıda da mutluluğu aramalıdır... Böylece hem kendisi mutlu olacak, hem eşini mutlu edecek hem de ilişkisinin kalitesini ve ömrünü arttıracaktır...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYani eğer bu durum senin ilişki kurmana engel oluyorsa saklaman doğru olabilir. ya da seni olduğun gibi kabul eden biri ile olabilir ya da sonra söyleyebilirsin daha önce bunu söylediğimde terkedildim vs seni kaybetmek istemedim gibi
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
28Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılGeçmişine bakmam sevdiğim kadının
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yıl5 kişiyle yatıp 5 kişiyle yattım diyebilen kadın, 5 kişiyle yatıp sadece 1 veya 2 kişiyle yattım diyen yalancı kadından daha makbuldür. Ne yazık ki bir yalana inanmak bu ülkenin el değmemiş kadına takıntılı mal erkeklerine daha kolay geliyor. Ben olsam dürüst olmanı tercih ederdim ve geçmişi geçmişte bırakalım derdim. Kadının seks yapması da, bekar olup çekildiği, arzuladığı erkekle seks yapması da suç değil. O halde 4-5 partneri olmuş kadınların nüfus kaydına bu durumu işleyelim de evlenme haklarını kaybetsinler, bu mudur yani istenen? Ne s a l a k bir toplumun içindeyiz ya biz...
10 Yorumla Geçmişini eşelemeyecek kadar olmuş adamlarla birlikte olursan, yalan söylemek zorunda kalmazsın.
Nereden buluyorsunuz böyle numunelik tipleri, niye böylelerini hayatınıza sokup paye veriyorsunuz anlamıyorum ki.
10 Yorumla
+1 yılErkekler de yalan söylüyor genellikle sende az saygı ver çok kişiyle görüşen erkek de temiz kız istiyorum demesin bir zahmet
00 YorumlaErkekler her şeyi anlatmaz zaten sende anlatmayıver
10 Yorumla
+1 yılGeçmişini neden söylüyorsun ki hayatına giren kişiye kişilere
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılgeçmişi anlatmak pek doğru değil sıradan davran geçiştir gitsin
00 Yorumla Kusura bakma ama ben istemem sebepleri çok anlatamam buradan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek olarak ben bile her isteyeni zikmiyorsam elbette her erkeğin altına yatan bir kadını istemem 👍 doğuda 70 yaşındaki dedeler bile bakire kız istiyor.
00 YorumlaBir kadının geçmişi tamamen temiz olmalı. Tertemiz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. yol geçen hanı olmuş biriyle evlenmeyi kim isterki
00 Yorumla
+1 yılEvlenme huyum olmadığu için hiç sıkıntı olmaz benim gözümde.
00 Yorumla
+1 yılHayır olmaz dinimizde paylaşmayı o ermiştir zaten sorun devam iyi cinsel hayatlar dilerim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılneyi neden yaptığı önemli
çıkar için para için yapmadıysam çok da takılmam00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılFck bodyimse sorun etmem ama listesi kabarıksa durum tehlikeli olur🤣
00 Yorumla Zaten bizde kimsenin ilk aşkı olacak şans yok beş parmak sayısını geçmesin yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1-2 desen de herkes yemez. Kadınlar yattıkça değeri düşer bu bi gerçek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim de hayatımdan çok erkek geçti. Kabul eden böyle eder.
37 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@DEADLY_666 Sana ne?
- +1 yıl
Bırak onu, 100 yıl geride yaşıyor, bende engelli
- +1 yıl
Ayrıca, geçmişiniz konusunda dürüstlük geçer akçedir. Sizi yalan söylemeye mecbur edecek zihniyette biriyle de işiniz olmasın.
Cevap sahibi+1 yıl@Banker_Bilo kezbana bak vücudumun kötü olduğunu ima etmiş bi de. Belli fotodan onca kişiyle ilişki yaşadığın demiş
Cevap sahibi+1 yıl@Banker_Bilo sabah akşam milletin görüşlerinin altında yatıp kalkıp profillerinde geziyor galiba
- +1 yıl
Normal değil o, boş ver. Her özgürlükçü yoruma salça olup ataerkil düşüncelerini sıçratır.
Cevap sahibi+1 yıl@Banker_Bilo allah şifa versin ne diyim
+1 yılBakire olmayan biriyle evlilik düşünmem
05 Yorumla- +1 yıl
kendin bakir misin ki 😂😂
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
hakkındır o zaman
- +1 yıl
Öyle
- +1 yıl
Evlenince artık
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Heralde kadınına göre değişir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılbenimde çok oldu niye sorun edelimki
00 Yorumla Sorun olmamalı karıltırırsan çıkara zaten mutlaka
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Genişlemiştir... Zevk veremezsin sen
00 Yorumla
+1 yılYaptıkları yapacaklarının teminatıdır
00 YorumlaSorundur ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Sorundur
00 YorumlaNe kadar oldu mesela
00 YorumlaKaç kişi olmuştur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kıyaslanma korkusu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne kadar fazla ki bu sayı acaba
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu bırak sesinle tanışmak için çok yazdım
00 Yorumla