Misal komşum 27 yaşındaki kadın ya da akrabam 50 yaşındaki kadın
Bunu yapan kadına eşler daha mı bağlanır?
Misal komşum 27 yaşındaki kadın ya da akrabam 50 yaşındaki kadın
4 snedir evliyim. Ama eşimin c. Organini ağzıma almaidm. bana utanç verici geliyor. Midem de bulabilir. sanirim dinende haram.
Birde agizma alsam sanki kocam bana ezikce bakacak. Kullanılıp atılan bir kadın gibi zevk aracı gibi bakacaks diye çekiniyorum.
Benim gibi olan kadınlar var mı acaba kızlar tecrübeli biri yazabilir mi
Eşinin gözü dışarıda olmaması için evde iyi doyurulmalidır, hergun aynı pozisyon aynı yemeği hergün yer gibi olur, sizde oral eksik olması kötü, ilk defa orala başlaman için bir salatalığın al ağzına şok çıkar miden bulandırmaya yap, gırtlağa kadar şok öyle antrenman yap, yalnız uygulamayı yaparken eşin iyice sabunlayip tertemiz yıkasın böyle başla mahareti için gösterki kocan bağlansın, seninkide temiz olursa oda yapar iliskiye yeni renk katarsınız başarılar dilerim
Yapıp yapmamak senin bileceğin iş. Cinsel hayatınızı etkilemediği sürece sorun yok. Din açısından da böyle bir günah yok. Nelerin günah olduğu yazılı. Diğerleri düzmece.
Dgeerki olur muyum yaparsam
Ne ilgisi var aksine çok hoşuna gider. Çamaşırını yıkanınca değersiz oluyor musun veya ütüsünü yapınca? Bu da aynı öyle bir şey. Boşuna kafana takmışsın
Bana bağlanır mı ailesine çok bağlı emirlerijde cok
Tabi ki.. Bu senin ona değer verdiğinin bir göstergesi olur. Kadınından yatakta memnun olan adam kadınına bağlanır. Yataktaki işven ve cilven ile onu kendine bağlarsın. Ama uzak durarak, yok o olmaz yapamam, yok bu günah vb diyerek aksine aranızdaki bağı zayıflatırsın. Bunu bir tavsiye olarak al. Karar senin tabi ki de
Teşekkürler. O çok istekli değil cinsl ilişki için. Anladığım en çok bu konuyla bağlanıyor demek erkek çünkü dört senedir ailesine6 daha da düşkün oldu onalr beni kötüledikce soğuk oluyir bana aramız bozluyir kavga ediyouz
Bu konuda yani yataktaki ilişkinizde aranızdaki durumu bilmiyorum, neler konuşuyorsunuz ve birbirinizden neler bekliyorsunuz onu da bilmiyorum. Onun istekli olmamasının sebebi kesinlikle bu aile içi sorunlar. Eğer sen onu yatakta mutlu edersen, pusulası gerçek yönünü bulur yani olması gereken yönü. Onu şaşırt, sürprizler yap. Kadınıyla mutlu olan adam mutluluğu başka yerde aramaz.
Od off Asiri ailesine tapar oldum. inanki kime baksam evkikhi iyi kocası sözünden çıkmayan aklıma hep özel yatak ilişkileri iyi ki adam böyle hem mert hem ezdrmyo hem seviyor diurium
Söylediğim gibi, bu senin elinde. Artık ipleri eline alman gerek. Kocana gerçek ailesi ve yuvası neresi göstermen gerek. Zor bir şey değil ama sen de bu yönde çabalamalısın. Yoksa her geçen gün daha çok uzaklaşır. Bu aslında en başında yapman gereken şeydi. Ve bana kalırsa, samimi olayım, yatakta bu söylediğinden başka da istemediğin ve yapmadığın veya yaptırmadığın şeyler var. Şöyle bir gözünün önüne getir, anlarsın ne demek istediğimi.
Yoo hixbjrsey istemiyor ki
Tamam anal haram ama başka ne isteyebilir ki zaten vajinal birliktelik ve bu bı kaç kez ağzına al demesi sadece başka bişey istemiyor zaten cinsel ilişki sadece vajinal birliktelik ve öpüşme
O istemez tabi ki çünkü standart klasik ilişkiye alıştırmışsın onu. Anal tabi ki haram onu hariç tutalım. Sen o istemeden bir iki kez ağzına al, dişlerini geçirmeden biraz oral yap. Hatta fantezi birşeyler giy üstüne, içine. Bak bu bile sana bakışını o dakika değiştirir. Daha istekli olur. Şunu unutma, yatakta mutlu olan adam mutluluğu başka yerde aramaz, içinde pislik yoksa tabi.
Yok aldatmq değilde hiç beni dinlemijoe saygı duymuyor varsa yoksa ailesi ve onların tercihleri
Tahmin edebiliyorum. Sen sana bir ipucu verdim. Dene bak farkını göreceksin. Çünkü yatakta çok standart ve basit bir ilişkiye birbirinizi mahkum etmişsiniz. Sen onun dikkatini böylece kendine ve evine daha çok çekebilirsin. Ayrıca beraber dışarıda da zaman geçirmeye çalışın. Bir yerlere gidin gezmeye, yemeğe vb.
Arkadaşlar biliyorum ayıp. Bublalri yazmam bu soruyu dahi sormam. ama çevremde kime sorabilirm ki.
Eşim genel olarak istekli biiri değil erken boslamasi da var. Bu 4 sene boyunca ben sürekli yazı okuyup öğrenmeye çalıştım o da seviniyor bence. Ama herkes pozisyon deyip duruyor her türlü anal haram ve tehlikeli
Ama vajinal birliktelik ister otur ister uzan soncuta aynı şey değil mi sonuç itibariyle tek pozisyon vardır aslında.
Diğer şeyde gerçekten seks çiftleri bağlar. Ben enimim ki secte baglnasa bana ximriligi de kalmaz ailesine de bu kadar düşkün olmaz en azından bana kötü davranmz dedikelrimi alır yapar çünkü tatmin kalacağını bilir işte benim cidden öğrenmem lazım
Birde geçin yemek yeğin demisin dedim. ha çok cimri. Gecen gün mevburen bir dışarı da giymwlik üst aldım 400 di dunyabin lafını etti çocuğu aielsine götürmüşdu o gün aradım dışarı çıkıp vakit geçirelim mi en azidnam çay da yeterliydi. ama yorgunum dedi gelmedi sonra eve gelip zaten çok param gtit birde dışarı çıksak yine giderdi sen çaya da tamam demezsin burun kivirirsin dedi.
Görüyorsun işte beraber zaman geçirme potansiyeliniz var hala. Senin azla yetinmeyeceğini düşünüyor nedense :) cinsellik sadece tek pozisyondan ibaret değil onu öyle düşünme. Sen istersen yaptıklarınla kocanı yatakta deliye döndürürsün. Dar ve klasik açıdan bakma, bu hayal gücünle sınırlı çok geniş, çok renkli bir alan. Hem senin de bir kadın olarak hazzı yüksek seviye yaşamak hakkın. Bildiklerimle ben de anlatıp seni yönlendiririm.
Siz bana bir site vs barsa söylerseniz ordan okuurum
Sen önce kendini kafa ve motivasyon olarak oral yapmaya odakla ve alıştır. Bunu birkaç kez yapabilirsen güzelce, kocanın sana bakışı o dakika değişmeye başlar. Bunun inceliklerini anlatan gösteren internette bir sürü video bulabilirsin. Sen bunu tamamla, adım adım ilerleriz.
Bilmiyorum ama sanki işe yaramaz gib
Bence işe yarayacak. Görürsün.
Dinen haram diye hiç bir yerde öyle bir şey yok ve bir kadının eşini mutlu etmesi kadar hem dinde hemde hayatta güzel bir şey yok istediğin kadar araştırabilirsin
Bir yerde okudum. Ve her evli kadın bunu yapıyor mu diye çok merak ediyorum
Belki yapmayan vardır ama sen eşin istiyorsa yap bence
Ama sert iken ağzıma almamai istedi bı kaç jez
Ama öyle olması gerekir ve sana da yaparak
Hayır arkadaşlar yumuşak olmalı drdi
Her erkek o esnada kolay kolay yumuşak olamaz
İşte ilişkiye başlamadan hemen yumuşak oluyir
Sen istekli olup onu da azdırmaya ilk adımı atarsan onu yumuşak bulursun
O esnada mi ağzıma almam lazım
Aslında en istekli zamanında ağzına alırsan daha çok zevk alarak yaparsın sert ya da yumuşakken ağıza almak biraz zevke kadının zevkşne bağlı
bunu yapan kadına bağlanırmı bilmem ama senin gibi yapan kadına bağlanmam mesela. konu oral değil konu arada bi resmiyet kurmak konu araya bi sınır çekmek
Ne alaka ne resmiyeti
bana utanç verici geliyor yazmışsın. ( neresi utanç verici o zaman cinsel ilişkiye de girme ),
sana ezikce bakacak gibi geliyormuş ( ne alaka yani içine alınca olmuyor da ağzına alıncamı olacak )
yapıp yapmamak senin tercihin buna kimse karışamaz. ama fikirlerin çok acayip
Ne bileyim ben sanki oral yapan kadınlar erkek gozudne düşük değersizms gibi gekiyor6
hiç alakası yok bak ben evli biriyim. eşim bu meselelerde ne kadar açık olursa gözmde o kadar yükseliyor. sonuçta eşin elaleme yapacak değilsin ya
Doğru haklısın bende bilmiyorum o yüzden soru sordum böyle yetiştik. Bilmiyoruz
ya yetişme şekillerimize bakarsan hepimizin put gibi olması lazım hayat ve ilişkiler bize söylendiği gibi değil. ha tabiki bu bahsettiklerinde eşinin psikolojiside önemli. saçma fikirleri olan erkeklerde mevcut. atıyorum karısı biraz fazla istekli olsun kıllanır lan der yoks abu herkese mi böyle. o yüzden bu konuyu biraz kendi özel durumların için analiz edip ona göre sınırla rkoyman gerekir.
Yok biliyor ilk olduğunu ama ne bilim ya o çok istekli degik bu cinsel ilişki için zaten
sen böyle düşündüğün için olabilir. belki sen biraz daha ilerlesen oda sana uyum sağlayacak
Bil bilsem
öncelikle konuşabiliyor olmanız gerek anladığım kadarıyla üstü kapalı bir ilişkiniz var. bunu aşmanız gerek
O da bilmiyor ki ben gibi
brinizden birinin ipleri eline alması lazım demek ki
İsye ben niyet ettim:)
hadi bakalım gazan mübarek olsun ahahaaha :D
Biyel seyelri nerden okuyabilirim
Cevap
28Cevap
Ya şöyle söyleyeyim
Sonuçta eşin o senin yani hayat arkadaşın diğer bir anlamda.
Eşler evlilikte merak ettikleri bir çok şeyleri denemek isterler
Kimi şeyler hoşlarına gider yaparlar kimi şeyler hoşlarına gitmez
Dinen Allah evlide olsan bekarda olsan yasak ilişki yaşama yani anal ilişki yaşama emreder
Oral ne haramdır ne helaldir istenilirse eşini uyarilmak için zevke getirmek için denenebilir yapılabilir denilir.
Kısacası eşin istiyorsa sende merak ediyorsan yapabilirsiniz bu sayede esininde aklinda hiç yapmadı düşüncesi kalmamıs olur
Bunu sürekli talep eder mi peki yaparsam
Erkek hoşuna giden herşeyi ister o ayrı durum
Erkeğini sen yoneteceksin sen istediğin zaman yapacaksın
Oeki bağlanır mı bana
Bağlanır tabikide dışarıda ki beklentisini sonuçta artık eşi karsilamis olacak
Çünkü çok ailesini dinliyor emirlerinden çıkmıyor
Kendine çek kadinligini kullanarak
Bunu denyim belki fayda eder
Aynen öyle
4 senelik bir ilişkin var. Kullanma işini aşılmış bence. Dinen karı koca birbirini mutlu etmeli. Belki sen kendini kötü hissedebilirsin anlıyorum. Ama onun da sana yapması belki normalleştirebilir bu işi. O zaman karşılıklı olan bişeyi gibi görünce bu düşüncen düzelir belki
Ya bi de şey ne kadar ağda yaosamda sanki eğer o bana yaparsa tiksinir gibi
O da hiç denemedi gerck
4 senedir evliyiz. birde o seks için xokk istekli talepkar değil
Peki yumuşak iken mi almalıyım agzima
oral seks karşılıklı olmalı ama sen ona oral yapıp agzına boşaltırsan kocan sana köpek olur orası kesin tabi bu nokta da sana da yapması gerek... senin nasıl canın cekmedi ki yalatmayı
Bilmem
çok monoton bir seks hayatınız var o zaman sadece yat sok cıkar mı hep aynı pozisyonlar felan... istekli ve arzu dolu kadınlar cogu yapar bu arada
Ya alışırsa ve vajinal birliktelik değilde bunu heo isterse
merak etme oralı ne kadar cok severse sevsin erkek vajinanın o sıcaklıgını ıslaklıgını hissetmeden seks yaptım demez ki oral seks karşı tarafın aldıgı bir zevk sen içine alınca zevk alıyorsun zaten bunuda biliyodur kocan
Bana bağlanır umarım ailesine çok düşkün
ama işte sırf yapmış olmak için yapma nasıl yapacagını da bilmiyorsan daha kötü oluor:) sen hem yalayıp üstüne de boşaltırsan agzına ya da yüzüne bak neler olur... başka sınırınız var mı da seks esnasında
Nerden öğrenebilirim.
Ağzıma bosalmasi haram degilmj
hayır yahu ne alakası var neden haram yapmayın böyle cidden... böyle diye diye seks bi süre sonra sıradanlaşır... prno izledin mi hiç? dm den yaz istersen
p*rno gibi değil evlilikler o kandırmaca.
Hair
elbette degil bende biliyorum nasıl oldugnu:) fakat ağzına aldıgında dişinin değmemesi gerek mesala.. ya da nereye daha cok dilinin dokunması gerek bunu izleyerek ya da okuyarak bilirsin
Agzimin içine ille girmedi mi lazim
çok büyükse alman gerekmez ama baş kısmını emerken de 31 cekersen elinle bu daha cok azdırır onu
31 e kadar mı sayaym içimden
şakamı bu dedigin cidden:) senn nasıl bir seks hayatın var
Komik değil bilmemek komik size gofe demek
Kusura bakma bazı şeyleri baştan ogrenmek gerek o zaman bu konuda konuşurum sor 31 demek erkeğin mastürbasyon una verilen isim
Oral seks evet dinen haram diyemeyiz hiç bir din kitaplarında geçmiyor ama bazı âlimler ağız yoluyla yemek yeniliyor dualar ediliyor diye günah olduğuna kanaat etmişler.
Soruna gelince kadınların ve erkeklerin%98'i oral seks yapıyor
Bilmiyorum bence herkes yapmıyordur
Evet herkes yapmıyor tabi zevk meselesi tamamen
Yüzde 98 deyince.
Ya ne bilim misal komsualrm var köyde. Tasidndilar adam çok karısını dinliyor ayakkabısini sahi onlune koyuyo açan onalrda mi yapiyo
Öyle bir şey varsa mutlaka yapıyorlardır 😊
Vala bilmiyorum ama 8 çocukları var :)
Açıkçası sanki bu deneyimi yaparsan sueekli bekler diye düşünüyorm ve bana bakışı daha düşük saygın olmaz diyorum
Maşallah Allah bağışlasın 😊
Bunun ne yaşla ne de çocuk sayısıyla alakası yok
Oral seks tercih meselesidir istemiyorsan yapmazsın ama alışırsanda vaz geçemezsin.
Özldn yazarmsn rica etsem 😊
Aa yok yazamam zaten utanç duyuyorum bu soruyu sorduğum için çünkü soracak kimse de yok gerçi. Bunu yaparak günaha giderim diye kortum
Birbirlerimizi tanımıyoruz istersen sonra silebilirsin beni
Utanacak bir şey yok dünyanın yarısından fazlası oral seks yapıyor
Dediğim gibi günah mı o tartışılır hiç bir peygamber bunun günah olduğunu söylememiş veya Kuran'da yazmıyor
Yok ya puanı iyi ve tanınan biriyim az çok o yüzden ııı ııı olmaz baksana zaten en ozels etleri dahi soruda sordum birde dm den ne konuşayım
Bilmem arkadaş olmak için demiştim sadece bu konu için demedim. Yani tanınıyor olabilirsin de bu senin benim aramda kalır kimseye yayacak halim yok 😊
Yine de sen bilirsin ben teklif ettim kabul edip etmemek Sana kalmış 🙂
Sonra kocam beni aldattı
Kocam mutluluğu neden dışarda arıyor
Kocam bana soguk davranıyor
Nasıl kocamı tatmin edebilirim
Sen adamı bi şeylerden eksik bırak sonra bişey olunca agla
Tam aksine kocan istediği herşeyi sende bulduğu için dışarıya gözü kaymayacak
Gerçekten mi
İste onu kendime bağlamak istiyorum. Çünkü ailesiji çok dinliyor beni geri plana atyi
İste nasıl bagkicam ki
İşin açığı oral en sevdiğim şeydir. Eşim 1-2 denedi, sonra yapamıyorum dedi, artık yapmıyor. Bi gün eşimi aldatırsam sadece oral yaptırmak için olur..
Bence vakit kaybetme, bi an önce yap..
Ne alaka bu kadar önemli mi o nesen yapamadığımi soyeldi
Biraz cinsel hayatınızı geliştirin. Kabuğunuzdan çıkın lütfen
Farkında isen fikir istiyorum
20yıllık evliyim demekki yararını görüyorum
İşte ne yapacağım eşiniz yapıyor mu
Bunu buradan konuşmayalım lütfen
Dinen haram olsaydı şeyhler bademleme yaparmıydı hiç 😄
Bademleme iğrenç ama sonuçta dimi günah İslam'da yok. O onların şarlatanca hareketi
Hayır günah değil
Yuh
Ne yuh. Değil araştırabilirsin
Şeyhler doğru mu yapıyo
Hayır onu demiyorum. Ben oral günah değil diyorum
Ha tamam nerden bunu yapmayı öğrenebilirm okuyuo
Okuyup olmaz ki alıcaksın eline
Bu sizin ve eşinizin tercigi seksteki aranizdaki karar buna kimse birsye diyemez.
Evet olmasa olmazdır ve eşiniz sizi aldatır ben fal bakarken nerden geldim bu soruya 🤣
Niye akdatsn
Çünkü erkek yatakda kısıtlanirsa aldatır
Kısıtlama yokki
Oda bir nevi kısıtlama
Aha anormal bir şey değil ki evli olanların çok az kısmı alıyordur
burada onuduklsma bakarak sanki her evlilikte bu varda bizde yokmuş gibi düşünüyordum
Yok ya burada yazılanlara inanırsan kafayı yersin yani kişiye bağlıda eşim öyle bir şey yapsa normal gelmez malum bölgeyi yalar falan bu normal de kadın için takılacak bir şey değil
Eşiniz yapıyor yanj
Yok şu an evli değilim :( de erkekler yapar genelde eşin cinsel bölgeni yalamadı mı hiç =
Hayır bende o da
Soruyu teğet geçecek olursak evliliğin deki cinsel hayatını renklendirmek istiyor gibisin lakin eşinin de bu isteğe sahip olması lazım. Daha seksi iç çamaşırlar alabilir ortamı renklendirebilirsin. Yapma isteğin varsa anormal bir şey değil eşinin bundan iğreneceğini de düşünmüyorum ancak senin çabana karşılık onun da çaba sarf etmesi lazım kadınlar kolay zevk almaz erkekler kadınların aldığı zevki hissederse zevke gelir. Valla evliliğin temeli saygı sevgi dürüstlük olsa da bana göre Cinsellik bunların bir alt temeli bu sağlam değilse o iş yaş yani şu an için 90`lar öncesi kimse bu işlerin nasıl ilerlediğini bilmiyordu şu an herkes bilinçli ve toplum boşanan evlenenlere garip bakmıyor.
Oralla eziklik arasında bağ kuramadım ben, oral karşılıklı çok güzel oluyor
O da yapmadı bana
Her kadın yapıyor mu
Oral seks dinen haram degil. Erkek penisinin yalanmasını sever ve ister. yap derim
Bir yerde okudum
Ya peki her defa da isterse bunu artık normal ilişki değilde bununla tatmin olmak isterse
Ha ya I yumuşak iken ağzıma almam lazjm
Cok saol bende sert iken sanmistim
Sadece yalama değil mi ağzımin içine değil ve sadece penis abska yerler değil dimi bilmiyorum çünkü
Ya boğazım falan siserse
Takıldığın noktaya bak. karşılıklı oral yapın. Oal yoksa boş ver zaten cinsel hayatınız yokmuşş
sen ne dusunyon çevrendekiler sence yapiyomudur bu ilişki
Bence hayır
bi dene, pişman olmazsın..
Ya tiksinir ise
sen tiksinmezsin
yatak olayı warsa, bu olmalı..
İyide oda yaomo
o ne diyor
yapmayan azdır nadir.
Kocan sana oral yapiyor mu?
Yapmıyor
Siz o zaman Seksi görev olarak yapıyorsunuz. Yani gir cik bosal. Ve ona oral falan yapsan gözü disari kaymaz daha cok baglanir.
Gözü dışarda değil
O sana göre 24 gözünün önünde mi
Hayırda
sekste bunlar yaşanmiyorsa insan hayatinda ne eksikse bunun arayisina girer bunu unutma
Yapmıyor oda
Bunu hic konuştunuz mu?
Yapılcak şey belli değil mi
Ne
Detay vermek lazım
Ne laka sonucta evlisn eşin temiz değilmi
Yani temiz ama ben bana bağlansn istiyorum birde oda bana yapmadk
Odamı yapmadı
herkes oral seks çekmek zorunda değil
Evet
Kocana da oral yapmıcaksan yani yuh
Günah değil bağlamak içinde iyi olur
Sekste normal şeyler bunlar
Sanmam. Takma bunu. Istemiyosan yapma
Kimse bunun icin baglanmaz
Yapanda vardır yapmayan da
Sende onun yüzüne otur o yalasın karşılıklı yapın
Oda yapmadı
Yapmayın o zaman şart değil normal s.. kşp uyuyun yeter
Olmazsa olmazim o tur seyler
Değişir
Ne değişir
Değişik bir düşünce
Neden
İayemwdi
Saçmalama lütfen.. eşler arasi öyle şey mi olur
Tercih meselesi. Şart değil
Oral yaparak kendine baglayamazsin
Gerçekten mi
e tabi
Ama bağlarsin dedi bazilari
1-2 gün süren yapay bi bağlılık
Ailesinden kolmcsk o halde
bir insanı ailesinden neden uzak tutmaya calısıyorsun ki? bu senın ıcın problemdi madem evlenirken farkında değilmiydin? madem bu kadar tanımadın neden evlendin?
Hayır aieleiji sevsin degehr versin ama beni görmüyor evi onlar yönetiyor herşeye onlar karar veriyor benim hakkımda kötü konuşup aramızı bozuyorlar esim bana düşman oluyir i yüzden
bunu oralla ortadan kaldıramazsın işin zor
Offf
nerelisin?
Zorunda değilsin
Evet ama kendime bağlamak istiyorum
O sana yapıyor mi Oral?
Hayır
Karşılıklı deneyin
Talep etmiyor hic
O nasıl talep ediyorsa sende et kocan değil mi
Bilmem sanki ağda yaptığım halde ya o tiksinir ise benden
Aynı anda yaparsanız hoşuna gider
İlk demeyimde ikimiz mi yapalım yoksa ben mi ilk denemeliuim
Sen üzerine ters otur yap yaparken onun ağzına yaklaştır poponu git gide ağzına oturursun demene gerek kalmaz 😄
:)) aslında hiç yaşamadım kendim için korkuyorum sanki canımı yakar sanki gıdıklanms huylanrm gibi
Cinsel ilişkiye sanki hiç girmediniz mi
Girdik ama be. Penisi hep tuttum o hiç takma işlemi yapmadı korktum o actr die öyle de surdu
Biraz rahat olman lazım böyle olmaz
Senle bizim mutlaka konuşmamız lazım
O sennkını yalıyormu
Hayır
Sen istemezmıydın yalanmasını
Yetersizsin bnce
Oda yapmıyor
Bence yapılmalı beceriksiz bir kocan var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?