3 ay oldu, arada bir yokluyor. Ama kendi teklif ettiği kahve teklifini nedense erteliyor. Muhtemelen istediğini alamayacağını bildiği için. Buna rağmen şaka yapıyorum çoktan pes etmiştim diyip yine de şansını deniyor. Sizce bu ne zamana dek sürer? Ben arada sevgi bağı olmadan, sevgili olup zaman geçirmeden bunları yaşamaya karşıyım o yüzden ona da bunu söylüyorum. Bu gibi konularda konuşmasına izin verip suyuna gitsem de sınırlarımı koyuyorum. Sadece ne kadar dayanabilir merak ediyorum. Bi' yandan böyle dişli olmam da hoşuna gidiyor gibi geliyor ama bilmiyorum.
*Ayrıca bana sadık kalacağını söylemişti bu durumda. Böyle şekilde sadık kalsa ne olacak ki? İhtiyaç kapısı olmak gibi bu.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada seks şart değil oral da olur demişti ajskdaldsa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sevgi bağınız yoksa seks yapmak isteyen biriyle devam etmedeki amacınız sadece merak mı birara kendinizi sorgulayın
Yıllardır tanıyoruz birbirimizi. Benim için önemli bir insandı. Ama biraz merakımdan sürecin nasıl ilerleyeceğini anlamaya çalışıyorum. Toptan kestirip atmak yerine ne şekilde yaklaşırsam iyi olur ya da ısrarı ne zamana dek sürer
Ne şekilde yaklaşsanızda onun zihniyeti neyse sonuç o kapıya çıkacak bence böyle şeyler için zaman kaybetmeyin zamanınıza yazık
Tamam ama merak ediyorum bu ne kadar sürecek?
Sen devam ettikçe çocuk umutlanacak beklenti içine girecek ona da yazık
Bence sen kendine heyecan arıyorsun hahah
Yazık mı? Ziyadesiyle hak ediyor bence :D böylelerine müstahak. Umut verip sonra ortada bırakmak bunun gibilere yapınca sevap bence.
Siz bilirsiniz Sizinde zamanınız boşa gidiyor ama😉
Ben hiçbir şey yapmıyorum ki. Yazmıyorum da..
Hımm öyle desene baştan😅
Seninki işine geliyor konuşmak canın sıkılmıyodur
Çok da sık konuşmuyoruz ama dediğim gibi fırsatı varken deniyor haha aklına o şekilde yer edindim sanırım. Potansiyelim bundan çok daha fazla ama sadece sevdiğim ve sevildiğimi bildiğim ilişkilerde göstermeyi tercih ediyorum. O da zaten bunu hak edecek bir şey yapmadı.
İlişkiler yerine ilişki olsa daha iyi olmaz mı
Ona mı takıldınız anlamadım :D alma verme dengesinden bahsediyorum. Kadın ve erkeğin yapısı fıtratı belli. İlişkiyi tüketecek hiçbir şeyi başta yaşamam. Cinsellik ile sevgi oluşmaz ama varsa bağlılığı arttırır bu yüzden koşulum genelde bu oluyor.
Ayrıca çok sabırlısın sen yüz vermedikçe süreç aynı devam edecek gibi görünüyor sonucu görmek istiyorsan biraz yem at bakalım neler olacak hahhah
Ona takılmadın da diğer konular hakkında diyecek bir şey bulamadım 😅
Yem ata ata buraya geldik zaten hahaha başta çok yemledim onu. Ama şimdi kahveyi bu kadar ertelemesi ağırıma gidiyor. Başka türlü seni kale almıyorum dermiş gibi.. Evet sabırlıyım erkekler sağ olsun hajsdka içimde fırtınalar kopsa da çok iyi rol kesebiliyorum. Ama işte şunu düşünüyorum normalde amacı cinsellik olan adamlar bir yere kadar dayanır sonra önüne bakar. Aradan zaten 3 ay geçti daha ne kadar dayanabilecek ki daha ne kadar devam edecek bu süreç? Seven bir erkek için sonu yok ama amacı cinsellik olan erkekler aceleci oluyor genelde.
Sen yem atarken iyi lfkkfjng de kahve ertelenince zoruna gidiyor belki çocuk seni gerçekten seviyor
Seven erkek cinseliği de istemez mi diyorsun
Evet ama amacı cinnsellik olan adam bile bi kere olsun görüşüp yüz yüze şansını dener diyorum düşünün o noktaya geldim ahsjdka ama bunda hiçbir çaba yok. Bunu bir keresinde ona söylediğimde, ne diyeyim yarın hemen evlenelim mi diyeyim demişti. Ne alakası varsa yani... Varsa yoksa aklında benimle adaya kalmaya gitmek var :D yahu ne sevgisi vakit mi geçirdik doğru dürüst.
Ayrıca ben biliyorum ki o istediğini alamadı diye yapıyor bunu.
Seven erkek cinselliği de ister Pollyannacılığa gerek yok ama bir erkeğin sevmesi için o kadınla yüz yüze görüşmesi vakit geçirip anılar biriktirmesi falan gerekir. Böyle mesajlaşma ile olmaz. Sevgi değildir o.
Yıllardır tanışıyoruz dedin ya birara sevmiştir mfnnf yarın evlenelim mi derken baya samalamış ama
Belkide onu yapısı öyle ne yapması gerektiğini bilmiyor odundur
Yapması gereken benimle oturup bir kez kahve içmekti. Kaç defa hatırlattım ona. Ne kaybedecektik? Eskiden beri tanıyoruz birbirimizi ne değişecekti? Bu şekilde de ikimizin istediğinin olmadığını anlayacak olursak bir daha görüşmezdik bu kadar basit yani. Ya da samimi olmazdık. Bir ara sevemez ya lisede platonik olduğum kişiydi o benim. Baya karışık mevzular boş ver öncesini ajsdka 2 yıldır ilişkisi olmamış nasıl bir şey olduğunu unutmuş. Bu kafayla nasıl sevgilisi olmuş ona şaşmak lazım asıl. Demekki karşısında çıkan tüm kadınlar ona istediğini verdi yanii beni onları gerçekten severken beni tamamen kafasında böyle konumlandırdı. Ama partnerim tutkulu olmalı demişti. Birlikte olacağı kişi yani.
O kadarını bilemiyorum ama dediğiniz gibi seks düşünse bile görüşmek ister insan ya intikam ya başka birini buldu
Dediğim gibi muhtemelen istediğini alamayacak diye. Bakalım ne kadar sürecek. Ben demiştim ki hala şansını deniyorsun yani, istikrarrr. O da yok valla şaka yapıyorum çoktan pes ettim demişti. Ben de nne zaman pes ettin? ne tesadüf ben de senden pes ettim dedim. O da sen pes ettiğin içindi yoksa ohoo senden çocuk yapardım dedi ajsdkalda ne diyeyim şimdi buna?
Söylediklerinde haklısın ama kahve konusunu defalarca hatırlatmasaydın kız değil erkek atacak böyle adımları sen sen hatırlattıktan o kendini bi halt zannetmiş belliki sevmiyormuş seven böyle fırsatı kaçırmaz ama sen biraz beklentiye kapılmışsın belli
Hiç bir şey deme sen sevsen seni cepte görecekmiş çocuk
Evet beklentiye girdim bir şeyler olur mu acaba diye. Defalarca dediğim 2 defa. 3. sü de laf arasında geçmişti. Pes ettiğimi de söyledim ona. Öncesinde beni küstürme demiştim ama sağ olsun başardı. Daha tenezzül etmem. Pes etseydim hatırlatmaya tenezzül eder miydim dedim gerçi bundan sonra etmeyeceğim dedim. Kendini bi halt zannetmeye devam etsin o zaman. Sonra niye kudurtuyorsun adamı :D geçen gün baya seksi bi foto atmıştım instagrama ama sadece yakın arkadaşlara görünecek şekilde bir hikaye. Saaatleeeer sonra açtı bir şey yapmadı normalde bi alev bi beğeni atardı hahaha ama fake hesaptan baktım hikayesine biraz böyle göndermeli olduğunu hissettiğim bir şarkı falan atmış. Gerçi erkekler kadınlar kadar ince düşünmüyor da neyse. O bir şey belli etmese de içinin gittiğini çok iyi biliyorum: Kaybettiğine yansın.
Son zamanlarda böyle 2 hikaye attıysam birine bakıp çıkma halleri oluyordu. Saatler sonra giriyordu diğerini. Hayır yani elin mi kopar diğerine de baksan ashdja aynısını bugün ona yaptım. Herkes hak ettiği şekilde muamele görmeli. Hayatıma devam ediyorum ben. Spor yapıyorum kitap okuyorum bunların hepsini de paylaşıyorum.
İçi gitsene bir adım atmıyor hani çok mu gurur yapıyor acaba. Hikaye konusunu çok takacağını sanmıyorum adam görüşmek istemene rağmen oralı olmamış
Sen bunları paylaştığında o da senin onu takmadığını düşünerek karşılık veriyor belli ki
Gurur yapıyor olabilir. İşte diyorum ya hiç onu bu kadar zorlayan kadın mı olmadı anlamadım. Bana girizgah yaptığını söylüyordu burada mesajlarda. Sanki ilk defa tanışıyoruz 12 yıl geçmiş neyin girizgahı yani? Senin nasıl temasa ihtiyacın varsa benim de o gözlere bakmam gerek dedim. Yani o derken karşımdaki kişinin gözlerine. O yüzden mesajla olmayacağını söyledim. Keyfi bilir artık. Ama bilmiyorum acaba olur da görüşmek isterse gerçekten nasıl karşılık vermeliyim? Böyle çok gönüllü gibi de gözükmek istemem. Ya da direkt red mi etsem? Meşgulüm mü desem? Olursa diye yani.. yoksa kendisinden umudum kalmadı da.
Kahve teklifi edip karşısındaki kadın hatırlatmasına rağmen yüzsüzlük eden bir herifi zaten taksam da niye belli edeyim ki? Diyorum ya içimde çok şey yaşıyorum ama rol kesiyorum.
Sende aynı şekilde onu oyala istesen bile. Ama bu işin pek tadı kalmamış gibi çokta uzatma bence
Sen ondan daha çok istiyorsun ama onun hiç bir şey yapmaması seni üzmüş. Gerçekten sevse böyle uzatmazdı sen ondan umudu kes
Bu arada yaşlarınız kaç
Evet iş çocuk oyuncağına döndü. Liseli miyiz yetişkin mi belli değil. Sevmiyorum böyle stratejileri aslında. Doğru tam da söylediğiniz gibi hislerim. Hayır üzmesi bir yana ayıp geliyor direkt yaptığı. Bir de bir şey aldığı zaman teşekkür etmeyen insanları sevmem. Bazı şeyler nezakettir. Gönlü çok yoksa bile ya kusura bakma de yoğunum de akşam ggörüşelm ben gelelim 1 saat de olsa içelim kahve de ama arkasında dur teklifinin. En azından benden çıksın de yani. Çok mu zor? İkimiz de. 26 yaşındayız.
Bu her zaman aynı davranır bir geleceğimiz olsa bile ikinizde yetişkinsiniz ne gerek var böyle şeylere seviyorsa adam gibi söyleyip ne gerekiyorsa yapsın sende bir yere kadar gidebilirsin ilerisi yüzsüzlük olur. Bir erkek için 26 yaş normalde kız için biraz çok onu bekleyip hüsrana uğrama iyi biri çıkarsa evlen derim
Kız için çok mu? Ben de 26 yaşındayım. Bana kalsa 40 yaş altıyla muhattap olmayacağım da neyse ahjsda ergenlikten bir türlü çıkamamış bir insan tipi var sanırım karşımda. Keşke iyi biri çıksa ya o da yok ki. 30dan önce evlenmem zor çünkü tekrardan üniversiteye başlıyorum. Belki yüksek lisansta bilemiyorum ama insanlar bu devirde o kadar kötü ki. Hele de erkekler.. Seçenekleri çok diye mi bilmiyorum her şeyi tüketme peşindeler. Keşke öyle birini bulabilsem. Bunları anlamak için bile uğraşmasam.
30 dan sonra evlenmeyi düşünüyorsan temiz koca bulamazsın benden söylemesi jjfjfn
Yuh 40 yaş üstüyle ne konuşan
Temiz adam zaten yok ki. Öyle bir adam olduğuna inanmıyorum hjasdadj önemli olan benden sonraki hayatı ve tabii bunu sadece sevgilileriyle tecrübe etmiş olması. Yani maymun iştahlı olmaması. Ben yaşıma göre olgun bir insanım ya da diğerleri mi çok çocuksu bilemiyorum. 40 ile biraz mübalağa ettim tabii haha ama 10 yaşa kadar sorunum yok. 10 yaş büyük yani.
Genelleme yapmak doğru değil tanıdığım çok temiz insanlar var bunları yarısını yanlış tanıdığımı varsayalım yine temiz adam var demektir ama 30 yaş üstü daha azdır. Sevgilileriyle cinsel münasebeti olsa da sorun değil yeterki benden sonra olmasın diyorsun öyle mi? 10 yaştan sonrası çok büyük olur tabii
Büyük olunca olgun olmuyor ama
Bu arada ne muhabbet ettik be
Sonuçta ben de 26 yaşındayım bence 30 yaşından çok da farklı değil. Yapacak bir şey yok bu konuda artık. Önemli olan temiz insanlar olabilmesi bu yüzden. Vallahi eklesek mi birbirimizi :D
Konuşacaksak özelde konuşalım yazıyorum
Gizlisin yazamam😅
Yok be koskoca 4 yıl var ne otuzu
tüm erkekler
bi kere daha söylüyorum buradan
seks içi nsizin kaprsinizi çekiyoruz daha ötes iyok
duygu yok
hepsi rol
Evet ben de artık erkeklerin bunun için yaratılmadığını falan düşünmeye başladım. Aşk denilen şey bu. Ama sevgi? Sevgi tanıdıkça derinleşen bir şey ve ancak öyle biriyle uzun vadede sağlıklı ilişkiler kurabilirsin. Benim arkadaşlık ilişkilerim de böyledir. Takılmak pek bana göre değil. Yani ondan beklediğim de aslında insan olarak beni tanımak isteyip önce biraz vakit geçirmesiydi. Amacı cinsellik olsa bile.. Açıkçası çok açık sözlü ve rol kesmiyor, bana vaatler verip de kandırmaya çalışmıyor da.
zeki kadınlar para kazanır
ve evlenmez bu devirde
bu sözümü not al
dövme yaptır
biraz gönlünü gör sende, seks yapma ama seviş
Daha fazlasını isteyecek sonuçta. Öyle sevgisiz olmaz bu işler. Sevişmek bile sevmek fiilinden geliyor yani. Asıl o benim gönlümü görsün.
seviş derken okşat öpüş öyle çırıl çıplak soyun demiyorum
Benim için biraz uğraşsaydı belki ama soruda dediğim gibi kendi kahve teklifini bile edeli kaç ay oldu tık yok. Bunu hak edecek hiçbir şey yapmıyor. Avcunu yalar ancak.
sizin sonunuz yok gibi
oral istiyorsa yap nolacak ki
Ne kadar rahatsınız yahu. Her erkek benden aynı şeyi istese hepsine yapacak mıyım öyle iş mi olur?
o herkes değil sevgilin
SEVGİLİ DEĞİLİZ :D Ne sevgilisi yahu aramızda hiçbir şey yok sorun da orada.
sorun bendeymiş içeriği okumadım hiç :)
haklısın her isteyen erkeğin şeyini emmemelisin
evet ahaha
tabi sendeki istek durumunu bilmiyorum eğlencelik takılabilirsin
Keşke öyle olan biri olsaydım ne yazık ki takılmalık ilişkiler insanı değilim. Evet çok istekli biriyimdir ama ilişkilere böyle bakamıyorum. Sadece haz odaklı yaşayamıyorum.
haklısın ama bazen arada kaçamaklar yapmak lazım kendine zaman ayır
Sonuna kadar sürdürür.
Nasıl sonuna kadar? Kızın niyeti yok sonu yok jasdka
Alacağını alana kadar
Alamayacak işte. O yüzden nerede tamamen tükenir, şaka değil de gerçekten pes eder merak ediyorum.
Senin taviz vermemen lazım ve sınır koyman lazım
Sınırı hep koydum aslında. Evet konuşmasına izin verdim ama hep tatlı dille avucunu yalarsın enerjisi verdim. Karşıma bir video çıktı adam teklif ediyor yatmayı kız da mizahi bir şekilde evliliğe getiriyor konuyu aynı o şekilde yaklaştım. Ben buyum dedim. Tamamen kesmesini söylemedim ama hep sınırımı koydum.
Kızgın ve sert bir surat ifadesiyle söylemelisin ilişkini bitirmelisin komple
Meslek ne yaş kaç
Aynen sadece senle cinsel ihtiyac
engelle geç
12 yıllık bir tanışıklığımız var öylece engelleyip geçemiyorum. Belki araya soğuma girer konuşmayız vs ama uzun yıllardır tanıyoruz birbirimizi.
Elde edene kadar
Ben 3 sene bekledim
Sadece cinsellik için? O sene boyunca hiçbir şey yapmadınız mı?
Yaptım ama kendini hazır hissetsin diye bekledim
Erkekler aynı anda birden fazla kadını çekici bulabiliyor. O esnada başka kadınlar olduysa ben buna beklemek demem kusura bakmayın. Bir şekilde ihtiyacınızı karşılamışsınız.
Seks ihtiyaç değil mi sence
Evet ama bugün o olur yarın başkası.. Benim buradaki farkım nerede? Farkım olmayacaksa tırnağının ucuyla bile dokunmasının manası yok.
Peki sen istemiyor musun dürüst ol
Bakalım ne olacak
Cinsel olarak onu çok çekici buluyorum. Aslında bu yeni bir şey değil 12 yıldır tanışıyoruz ve aradan yıllar geçse de hala aynı çekimin sürdüğünü fark ettim. Belki ten uyumu vardır. Ama istiyor olmam bu noktada hiç önemli değil. Mantığım ve duygularım birlikte hareket ediyor bu konuda. Hormonlarımın önüne geçiyor az bir farkla. Yoksa biliyorum ki bu uzun sürmeyecek. Sonunda kesinlikle pişman olacağım çünkü arada sevgi yok.
Hiç yaşadın mı Deli 😉
Ne yaşadım mı?
Cinsellik
Hayır yaşamadım.
Yaşamadım diyorsun ama yargiliyorsun
Neyi yargıladım ki şimdi?
Kaç yaşındasın 28 mi
26
12 senedir tanışıyoruz demişsin de kafam karıştı
Yanlış oldu kusura bakma
Gizlisin galiba
Sohbet etmek istersen