Bir erkek en fazla ne kadar cinsellik yaşamadan dayanabilir?

selamlar herkese, 1 yili askin suredir esimle iliskimizde onun saglik problemleri oldugu icin cinsel anlamda birliktelik yasayamadik. nadiren onun el yardimiyla beni rahatlattigi oldu. yaşım (35) ve esimin durumu sebebiyle yapamadikca libidom yukseldi. enerjimi atamadim. cevremdeki karsi cinslere istemeden de olsa ilgi duymaya basladim. baska kimseyle bir iliskim olmadi. buraya bile utanarak yaziyorum. normalde kimsenin aklina gelmeyecek 55 60 yasinda bakimli kadin tanidiklarima bile yukseliyorum istemeden. bir yandan biyolojik olarak ihtiyacim var kendime uzuluyorum, bir diger yandan hic bisey yasamasam bile esimin durumundan dolayi vicdan azabi cekiyorum. esimin durumu bir sure daha devam edecek ve ne yapacagimi bilmiyorum. dertlesmek icin yazdim. yorumlariniz varsa alirim, siz olsaniz ne yapardiniz? not: soz konusu saglik sorunu ölümcül degildir.
Güncellemeler
+1 yıl
esinle konus yorumu gelmis daha cok. saglik sorunlarindan once de pek aktif degildi cinsel hayatimiz ama en azindan birliktelik oluyordu. simdi teknik olarak iyilesebilmesi icin istese de yapamiyor. o nedenle konussak da pek umutlu degilim sahsen. degerli yorumlariniz icin tesekkurler. varsa olgun akli basinds konusmak isteyen adaylar sohbet edip dertlesebiliriz.
Bir erkek en fazla ne kadar cinsellik yaşamadan dayanabilir?