Sevgilim bana kendini hiç bir kıza bakmayan birisi olarak tanıtmışti aramızda ki güvene çok önem veriyordu ben normalde erkeklere hiç güvenmem ama ona guvenmistim ve instegram hesabından arkadaşına açık kız fotoğrafları gönderdiğini yakaladım üstünde bir şeyler varda aşırı dekolteli deyim bunu ona söyledim özür diledi falan falan oda bir şey diyemiyor ne desin ki zaten ama ben ona olan güvenimi kaybettim ne yapacağımı bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız?
Cevabın nedir?
Yorumlar içler acısı biriyle ilişkin varsa başkasına bakaamazsın
03 Yorumla
Soran+1 yılİşte onlar modern insanlar biz yobazız knk (!)
Soran+1 yılErkeklerin çoğu yapıyor evet ama bu yanlış olduğu gerçeğini değiştirmiyor tabii
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkeklerin böyle laflarına inanmayın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
+1 yılBu beraber fotoğraf alışverişi yapan erkek arkadaşlar genelde beraber aynı kadına da gitmiş oluyolar haberin olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
+1 yılCinsel üreme organı olan erkek kadınlara ilgi duymuyor ise ya bariz gaydir, ya da gizli gaydir... Kadınlara bakmamak da nedir yahu...
02 Yorumla
Soran+1 yılBakmak ve görmek arasinda ki fark gibi görüyorum ama şehvetle bakmiyorum diyordu
- +1 yıl
Öyle değilmiş demek ki işte. Çok da şaşırmamak lazım. Senin de için gittiği erkekler oluyordur. Önemli olan bunun dışa vurulup vurulmaması
- Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılgüven kaybedecek bişey de yok sorgulayacak bişey de yok. asıl hiç böyle şeyleri olmazsa sıkıntı vardır.
06 Yorumla
Soran+1 yılBen ona yapmışsındır yapmayan erkek mi var diye ısrar ettiğimde bana yeminlerle yok bakmadım hickimseye hiç bir şeye dedi ama
- +1 yıl
ne desin aynen sürekli karı kıza bakıyorum mu desin? mastürbasyon yapıyor musun diye sorsan ona da hayır der
Soran+1 yılBen ona instegramda ki erkeklere baktığımı söyledim oda bana soyleyebilirdi bence ayrıca sordum ve yapıyorum dedi
- +1 yıl
kanka dedektiflik yapmaya gerek yok. bu soruların sorulması bile aşırı saçma zaten bir de dürüst cevap beklemek mallık
Soran+1 yılSoruyu sormadım zaten konuşma oraya gitti bende biliyorum erkeklerin o durumlarını ve ben bunu bildiğimi bu devirde normal olduğunu söyledim ama o beni böyle şeylere bakmadığına inandırmak için çok uğraştı
- +1 yıl
kanka yaşlar küçüktür muhtemelen. takılma bunlara
İlk yalanını yakalamış oldun bakalım nelere şahit olacaksın daha
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle deme
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. baksın ne var bunda allasen cahil yetiştirilmiş yobaz birisin aşın artık şunları
04 Yorumla
Soran+1 yılMevzu bakması değil bana yalan söylemesi yalnız
Soran+1 yılBen gibi biri senin gibi biriyle sevgili olmazdı zaten rahat ol sen edeplilerle edepliler namussuzlarla namussuzlar birlikte olur genelde
Soran+1 yılYobazlık bu değildir ayrıca ben sadece dinimin gerektirdiklerini yapmaya çalışıyorum
+1 yılsende bak o zaman salla gitsin demek ki sana o kadar değer vermiyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım