Gizli Üye(36-45)+1 yılYüz güzelse olabilir belki.
Fantazi uygulanabilir.
Ben daha çok vücut yerine hatunların yüzlerindeki mimikleri ve seks halindeki o eşsiz halleri hayal ediyorum.
O nedenle olabilir yani.
Fotoğrafa bakara değilde fotoğraftaki kişinin hayalini kurarak olabilir.01 Yorumla
Soran+1 yılanladım
En İyi Cevaplar
+1 yılBen sevdigimi ciplak hayal edemem onu seks objesi olarak gormem
82 Yorumla- +1 yıl
En iyi cevap icin tesekkurler
- +1 yıl
Böyle düşüyor mu knk
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek bu damacanaya yapan insanlar var bu ülkede. Ayrıca üniversiteden normal bir arkadasin sana bunu soyleyebiliyorsa kusura bakma ama kolay kiz olarak gorunuyorsun demkki
12 Yorumla
Soran+1 yılya saçmalama be benim sevgilim var nişanlanacağız yakında hemen yargılayın ya kezbansınız yemin ediyorum başka bir şey değil adam sapık diye ben basit oluyorum
Cevap sahibi+1 yılAdam bu raddeye gelene kadar ne yaptin pardon. bir şikayetine bakar onun akillanmasi.
Fotoğrafına bakıyor evet ama aynı zamanda hayal dünyasını da süslüyorsun. Öyle dur bir bakayımla olmuyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
+1 yılKimler inkar ediyor diye girdim. Bazıları da "bazı erkekler (!) yapıyor" yazmış. :D Ehehehehe, en azından inkar etmemişler bu da bir şey.
Kız da erkek de yapar bunu. Yani olay resim değil, bir arkadaşın aşağıda yazdığı gibi zihni tetiklemek. Fotoğraf ve hayal ikisi de olur. Bunu anormal olarak algılayanlar önce kendilerine karşı dürüst olsunlar.23 Yorumla
Soran+1 yılbende duyunca şok geçirdim bir tane pislik bana mesaj attı senin fotoğrafına bakıp çektim sevgiline söyle diye :@
- +1 yıl
İşte bunu söylemek tacize girer. Çoğu kişinin yaptığı bir şey ama bunu gidip de o kişiye söylemek normal değil.
Soran+1 yılevett
ben merak ediyorum burada olmaz diyenler eskiden dergi alanlar değil miydi :D :D Bir ara o dergiler TR de başlı başına sektör olmuştu ben ekonomi dersinde bizzat o dergiler üzerine makale yazmıştım satış rakamları o derece fazlaydı yani. Şimdi ana soru geliyor pardon da o dergilerde RESİMDEN BAŞKA NE VARDI? :D :D :D
10 Yorumlabunlar ergenlik ürünü fanteziler. hatta giyinik olan kızı çıplak hayal edip mastürbasyon yapan bile vardır. bu ilk duyulduğu zaman aslında kadın açısından iğrenç gelebilir ama bana kalırsa bir erkeğin bir kadını arzulaması çok normal, güzel ve doğal.
02 Yorumla
Soran+1 yılbeğendikleri kızlara karşı böyleler yani
+1 yılBazı kızlar da sevgili bulunca soluğu kız arkadaşının evinde alıp deli gibi çığlık atıp saçma sapan hareketler yapıyorlarmış... Doğru mu bu gerçekten?
12 Yorumla
Soran+1 yılhahah doğru var öyleleri
- +1 yıl
Demek ki?
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. hayal gücünü tetiklemektir mesele. sorun değil yani
21 Yorumla
Soran+1 yılanladım
+1 yılTürbanlı yengemin mayolu resmı geçti elime pc den defalarca hemde süt gibi bembeyaz balık etli vücutu var
20 Yorumla
+1 yılTabi ne demezsin hatta özellikle vesikalık fotoğraflarını arıyoruz !
02 Yorumla
Soran+1 yılbende duyunca şok geçirdim bir tane pislik bana mesaj attı senin fotoğrafına bakıp çektim sevgiline söyle diye :@
- +1 yıl
Uzak dur benden :)
+1 yılyok ya o kadarda değil olamaz yani düşünemiyorum böyle olmasi için 20 sene bir odada kapali kalip hiç kiz görmemek lazim
13 Yorumla
- +1 yıl
böyle fotoğraflarinizi heryere koymayin sizde.. adam ağir sapikmiş
Soran+1 yılfacebooktaki fotoğrafım arkadaş olarak ekli değil bile
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlay hayal gücünde fotoğrafta onu desteklemek için.. beni gözleriyle soydu resmeeb derkeb normal ama fotoya bakıp hayal kurup çekince mi garip? Az çalışştırın...
04 Yorumla
Soran+1 yılbende duyunca şok geçirdim bir tane pislik bana mesaj attı senin fotoğrafına bakıp çektim sevgiline söyle diye :@ bana böyle yazdı biri
Cevap sahibi+1 yılHani öyle güzelsen ben de yaparım bnce olavilir :))))
Soran+1 yılCok guzel degilimde gozlerim mavi begeniyorlar baya
Cevap sahibi+1 yılAh bir görebilsem bir yorum yapardım da :))
Doğrudur özellikle askerde bulvar tarzi gazeteler. d
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım
kıza bağlı azdırıosa affetmem boşalırım hertürlü fotosundan kokusundan hayalinden hertürlü
14 Yorumla
Soran+1 yılbiride bana böyle bir mesaj attı seni hayal ediyorum fotolarına bakarak çekiyorum git sevgiline söyle istersen dedi
Soran+1 yıldefol git yaa
Gizli Üye(30-35)+1 yılönceden kımsenın evınde net yoktu mıllet dergılere bakıp yapıordu :D
21 Yorumla
Soran+1 yılevet
Gizli Üye(36-45)+1 yılinstagramdan bütün fotoları albüm yaptırıyoz artık... onunçün fazla dekolteli fotolarını atma sosyal medyaya:::))
12 Yorumla
Soran+1 yıldekolteli hiç bir fotoğrafım yokki hepsinde sadece yüzüm gözüküyor
Cevap sahibi+1 yılo da yeter::))
+1 yılevet doğru bazı erkekler hayır dıyor ama yalan herkes yapıyor neden facebook twitter insagram kullanyrz sanıyosnz
10 Yorumla
+1 yılkardiş abaza olduktan sonra oturduğu eve bakıp ondan bile tahrik olabilme imkanları var.
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım
Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Fotodan zevk e geliyosa ortaokulludur büyük ihtimalle ablası
12 Yorumla
Soran+1 yılyok üniversite öğrencisii
+1 yılCevaplara bakınca kendimden şüphe ettim mk. Ben yapmadım millet normalmiş gibi anlatıyor vay arkadaş
11 Yorumla
Soran+1 yılaynenn
Kısmen doğrudur diye düşünüyorum sevgililerinizin lafını dinleyin kısıtlıyorsa boşa değildir :)
04 Yorumla
Soran+1 yılya benim fotoğraflarımda hep yüz gözükür sevgilim fotoğraf koymamı istemiyordu zaten gözlerin mavi diye çok dikkat çekiyor dedi
Soran+1 yılanladım sağ ol
+1 yılAbazalıkta cıgır acmıs yokluktan ölen adamlardır :D
01 Yorumla
Soran+1 yılbencede :))
Gizli Üye(30-35)+1 yıl17 Yorumla
Soran+1 yılbende duyunca şok geçirdim bir tane pislik bana mesaj attı senin fotoğrafına bakıp çektim sevgiline söyle diye :@ var böyleleri
Cevap sahibi+1 yılİğrenç bişey yahu
Soran+1 yılaynen öyle sevdiğim kişiyi kıskanıyor galiba kışkırtmaya çalışıyor bir kere bile cevap yazmadım mesajına
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılevet olabilir bilmiyorum ki sence söyleyeyimmi sevgilime?
Cevap sahibi+1 yılSöyle söyle sonra başkasından duyarsa söylemedin diye ayrıla bilir
Soran+1 yıltamam
- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılnormal fotoğrafa bakıp mastürbasyon yapmak mı, bu nasıl bir yokluk :D
04 Yorumla
Soran+1 yılbende duyunca şok geçirdim bir tane pislik bana mesaj attı senin fotoğrafına bakıp çektim sevgiline söyle diye :@ sadece yüzüm gözüküyor vücut bile değil
- +1 yıl
bu sitedense takma bazıları sadece kızları rahatsız ediyor. engelle ve şikayet et özel mesajla rahatsızlık vermekten.
Soran+1 yılyok ya bizim üniden :(
- +1 yıl
oha l*n şerefsizliğe bak kadın olmak harbiden zor
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal değil de açık saçık ya da seksi olması yeterlidir osbir çekmek için.
02 Yorumla
Soran+1 yılyok sadece yüzüm var fotoğrafta
Cevap sahibi+1 yılİmkansız. Şeyi bile kalkmaz ki yüze bakınca. Fiziğin olsa bir nebze. Seni gıcık etmek için demiştir, takma kafana.
+1 yılneden sordun seninki ile yapanların olduğundan mı şüpheleniyorsun :))
013 Yorumla
- +1 yıl
haydaaaaa. mesajı nereden attı
Soran+1 yılfacebooktan :(
- +1 yıl
oha ben öylesine yazmıştım doğruymuş. tanıyormusun yapanı?
Soran+1 yılevet bizim okuldan bir salak taktı senenin başından beri bide üni öğrencisi olacak
- +1 yıl
enteresanmış. sevgilinden de mi çekinmiyor?
Soran+1 yılevet sevgilimin haberi yok söyleyemiyorum :(
- +1 yıl
söyle bence. kaşınıyor öküz. attığı mesajlar varmı?
Soran+1 yılvar ya silmedim utanıyorum göstermeye sevgilime
- +1 yıl
çocuğa söyle derdini karakolda anlatırsın mesajlar ile seni şikayet edip savcılığa veriyorum de. kesin korkacaktır.
Soran+1 yıldedim zaten polise selamımı söyle diyor
- +1 yıl
gerçekten ver o zaman polise. yapamayacağını mı sanıyor acaba.
Soran+1 yılgalibaa
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu okudum ya bundan sonra ömür billah resim koydurtmam... Nokta...
02 Yorumla
Soran+1 yılkoydurtma valla düşün resimlerde sadece yüzüm gözüküyor :(bende duyunca şok geçirdim bir tane pislik bana mesaj attı senin fotoğrafına bakıp çektim sevgiline söyle diye :@
Cevap sahibi+1 yılSende ona yazaydın.. Oda senin ananı bacını hayal edip attırmış... Serefsiiiizzz
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır öyle birşey çok saçma... ama fotoğrafına bakarak ve onu hayal ederek yapabilir!!
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğru tabi. Cebimizde fotoğrafla gezip orda burada attırıyoruz.
01 Yorumla
Soran+1 yılya ya ne demezsin
kadından kadına değişir bu tabiki :) her kadınin çekiciliği değişiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılnormal fotoyla olmaz kız ne ayıp
03 Yorumla
- +1 yıl
adamdaki fanteziye bak bir de selam sölüyo
Soran+1 yılaynen pislik
+1 yılVardır fotoğrafdan bile etkilenen sapıklar
02 Yorumla
Soran+1 yılvar evet :(
- +1 yıl
Fotoğraftan etkilenmek neden sapıklık olsunki. Ama bir insan yüzden etkilenip otuzbir çekiyorsa işte o zaman belki sapıklık olabilir.
kızlarıda bilyoz.. :D
11 Yorumla
Soran+1 yılben öyle bir şey hayatım boyunca yapmadım
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bazı erkekler belki yapıyordur.
08 Yorumla
Soran+1 yılvar yapan bizzat bana mesaj attı fotoğrafına bakıp hayal ediyorum falan diye pis sapığın teki
Soran+1 yılhaklısın
Soran+1 yılbenim selamlaşmam bile yok onla takmış kafayı senenin başından beri
Soran+1 yılya facebooktan mesaj atıyor engelliyorum başka hesaptan atıyor. okulda gören biri beni
+1 yılAbazalarsa evet yaparlar herşey beklenir bunlardan
03 Yorumla
- +1 yıl
Şerefsizmiş annesinden babasından aldığı terbiye bu kadarmış aldırma o salakları ya ülke abaza kaynıyo zaten
Soran+1 yılpislik işte
İhtimal dahilinde ^_^
00 Yorumlaergen kişi yapar. duvarda delik görse aklı gder
01 Yorumla
Soran+1 yılhaha :)
Yapan var mı la :D:D
04 Yorumla
Soran+1 yılutanıyorum göstermeye ama göstereceğim bilsin
yuh ya var mı öyleleri
04 Yorumla
Soran+1 yılvarr
Soran+1 yılaynen öyle
Gizli Üye(18-24)+1 yılOğlanların da çoğu yapmam falan demiş he he. d
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılAbazalığın dibi diyelim biz onlara
00 Yorumla Azgınlığın dibine vurmuş onlar
10 YorumlaYok ben yapmam kardaş ya
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım ben ilk defa duydum
+1 yılO kadar abaza olmadım daha
02 Yorumla
Soran+1 yılen iyiyisi
- +1 yıl
Eyvallah
Eger kiza karsi. Oyle ilgisi. Varsa. Yapar
02 Yorumla
Soran+1 yılanladım
+1 yıladult dergilerini boşuna çıkarmıyorlar.
00 Yorumlayuh oha çüş
10 YorumlaBeklerim, yaparlar.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet yaparlar duymuştum ama ben hiç yapmadım
03 Yorumla
Soran+1 yılvar biri bana mesaj bile attı çektim bakıp diyye :(
Cevap sahibi+1 yılIyy iğrenç
Soran+1 yılevet :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet bir çok erkek gençken yapar bunu
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım
Oha sacmalık bu
04 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum sevdiğim kişiyi kışkırtmak için olabilir
+1 yılMaalesef bu dogru
13 Yorumla
hiçbir bilgim yok :D
10 YorumlaSeçe normal mi :)
01 Yorumla
Soran+1 yıldeğil
+1 yıldoğru söylemişler
03 Yorumla
Soran+1 yılbiri baba böyle bir mesaj attı çektim git sevgiline söyle diye :( fotoğrafda gayet normal bir fotoğraf yani
- +1 yıl
ya sen öyle mi diyorsun ha tamam pardon ben öyle biri değilim. yapmam yapmadım o kadar küçük düşmedim düşünerek yaparım daha iyi.
Soran+1 yılhaklısın
+1 yılal işte bide bu var
05 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle
- +1 yıl
kızlada yapıyormu kanka acaba?
Soran+1 yılben hayatım boyunca böyle bir şey yapmadım
- +1 yıl
Helal 4 dalda Altın Bakirelik ödülüne layık görüldün tşkler
Soran+1 yılsağ ol :)
+1 yıldoğru
00 Yorumla