Ben cocuktan hoşlanıyorum ve daha yoğun bir duygum yok bunu ona söyledim. Bu duygular olmadan cinsellik konuşmak istemiyorum ve bir şekilde konuyu oraya çekiyor. İletişim kurmayalim diyorum sen bilirsin deyip bı sebeple yaziyor. Birbirmizi tanıyalım diye ikna ediyor sonuç aynı. En son kavga etmeyelim ben de artık sana hiç bir konuda açık olmayacağım deyip konuyu kapadı. Hoslaniyorum bile demiyor ama iletişim kesilsin istemiyor. Sizce amaç ne? Cinsellik ise ona bunun asla sevgili olmadan , kuvvetli duygular olmadan olmayacağını söyledim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Bir erkek bir kadınla sadece seks için konuşur, aksini iddia eden kadındır. Evlense bile sonu oraya çıkıyor, elinde sonunda olacak olan şey o yani. Siz erkek doğasını inkar ederek bir erkekle mutlu olamazsınız. Lezbiyen olun, kadınlar olarak birbirinizi çok iyi anlarsınız. Salt duygu, sıfır temas :D
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evet öyle
18 Yorumla
Soran+1 yılNeden ama yaaa bir sürü kız var başka şehirde onlara olsun ben çok üzülüyorum ve bunu ona söylüyorum neden hala bana bu gözle bakıyor çok kırıcı bişey bu
Soran+1 yılTek amacı cinsellik yani. Ne önerirsin peki nasıl hareket etmeliyim.
Soran+1 yılBakalım düzeltecek mi? Pek sanmıyorum çünkü ona şans vermem defalarca ona cesaret veriyor. Belki yaparım düşüncesiyle bana yaklaşıyor belki kendini salar benim olur diyor içinden sanırım aptal.
Soran+1 yılSabah günaydın yazınca cevap vermiyorum o zaman 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
8Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEğer sana değer vermiyorsa sürekli bunu konuşuyorsa
10 Yorumla İlk günden cinsellik konuşanın derdi sevmek değildir amacı belli eğlencesine takılma istiyor bence uzak dur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha nasıl anlatmalı sana cinsellik olduğunu
14 Yorumla
Soran+1 yılHerkes bana böyle yaklaşıyor , belki onun farklı yaklaşmasını istiyorum. Sanırım şansımı zorluyorum.
Cevap sahibi+1 yılPp seninse oldukça çekici görünüyorsun. Dışarıdan biraz da rahat duruyorsan çok normal o şekilde yaklaşmaya çalışmaları. Kendi sınırlarını kendin koy. Bunun için de bence şansını zorluyorsun cidden. Niyeti cinsellik gibi daha çok
Soran+1 yılÖyle duruyorum ama öyle değilim :) keşke çirkin olsaydım Allah çirkin şansı versin dedikleri şey. Ya bir sürü kız var çevresinde bana takması komik
Hepsi dudakları kirpikleri orası burası yapılı kizlar.
Cevap sahibi+1 yılSendeki doğal olanı keşfetmek istiyor o zaman
En saf en masum sevginin bile yolu seks e çıkar hayatim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Niyeti cinsellik seni zamana bırakıp fikrini değiştirmeye çalışıyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılseksı cekıcı bır hatunsun bence neden bu daha sonra ne olur nasıl gelısır bılemeyız
14 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlar sürekli bana cinsellik için yaklaşıyor ve buna çok uzuluyorum. Sevmek sevilmek gerçek bir ilişki yaşamak istiyorum ve bu u karşıma çıkanlara söylüyorum ama ilk defa buna takılı kaldım. Asla pes etmiyor belki 1 2 kere sevissek beni bir daha aramaz.
- +1 yıl
sevılmeyecek bırı degılsın ama cekıcı olman once cınsel duygular cagrıstırıyor ama haklısın amacına ulasınca dedıgın ıgıbı olabılır bu erkegın karakterıne gore degısebılır bence zaman bırak senı sevdıgını anlayana kadar beraber olma
Soran+1 yılYok zaten olmam , kendime saygım azalır bunu yaparsam, zaten şu dünyada elimizde ne kaldı kendimizden başka.
- +1 yıl
haklısın kendıne saygı onemlı. bırde senın begendıgın hoslandıgın senden hoslanmıyor senın begenmedıgın hoslanmadıgın senden hoslanıyor boyle ters bır durum oluyor genelde
Gizli Üye(36-45)+1 yılO hissiyati almis sanki
Engelle gec
Bursada neresindesin
03 Yorumla
Soran+1 yılAçık açık söyledim asla olmaz diye. Besevlerdeyim
Cevap sahibi+1 yılGorukledeyim bende
Cevap sahibi+1 yılNe is yapiyosun
Cinsellikle yaklaşmayan erkek bulunmaz nimettir
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet kesinlikle öyle.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAmacı sadece seks
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılseni skecek
10 Yorumla Kaç yasinda
11 Yorumla
Soran+1 yıl30
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Benimle sadece cinsellik için görüşüp görüşmediğini nasıl anlarım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat