- Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılSürekli eve atma düşüncesi varsa tabi bu iyi anlamada da olabilir film izlemek yemek yemek olabilir bu sebebi yüzde 80 olabilir onun haricinde elleri sürekli cinsel içgüdünü arttıracak yerlerine sürmesi sürekli boynundan koklayıp uzun süreli öpüşme vs bunları yapıyorsa aklı cinsellikte olabilir. Ciddi düşünen bir erkek dozu aşmaz sevdiği kadını evlenince birlikte olmak ister sürekli bu tarz hareketler yapmaz birde söylemeden unuttum işte erkeğim ben ihtiyaçlarım var bunu karşılamak zorundasın sevgilimsin bir tek sen olacaksın sen benim ömürlüğümsün vs sözler edip cinsellik isteyebilir orada söyleceksin ki evlenmeden olmaz ben senin bildiğin kızlardan değilim git 31 çek falan dersin 😂😂
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Eğer birisi size cinsellik için görüşmek istediğini anlamak istiyorsanız, onun sözlerine ve davranışlarına dikkat etmelisiniz. Örneğin, bu kişi sizle cinsellikten bahsetmeye veya cinsel ilişkiye davet etmeye başlarsa, bu kişinin cinsellik için görüşmek istediğini anlamanız mümkün olabilir. Ayrıca, bu kişinin sizle ilgili davranışlarını ve sözlerini inceleyerek de onun amacını anlamaya çalışabilirsiniz. Eğer bu kişiyle iletişim kurarak onun niyetini anlamaya çalışırsanız, bu konuda daha iyi bir fikir sahibi olabilirsiniz.
115 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik var ztn
Soran+1 yılSadece cinsellik için mi soruyum
Soran+1 yılSevgiliyiz sonuçta cinsellik olcak.
Soran+1 yılSadece seks için mi görüşüyoruz işte benle
Soran+1 yılGiriyoz ztn yanımda ilgili yoksa zamanı yok ilgisiz sürekli aramız bozuk. Sonra gelir af diler. Af dileyince seviyo sanıyorum. Geçen instaya sütyenle foto attım bişry demedi seven kıskanmaz mı ya
Soran+1 yılBende öyle düşündüm
Soran+1 yılÜlkede başka kız mı yok
Soran+1 yılÖf hahsh teşekkür ederim
Soran+1 yılSevdiğimi bile bile fb için devam edecek kadar vicdansız olabilir mi insanlar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik için buluşun o an hareketlerini ölç. Sonrasında bugün canım istemiyor de ya da regl oldum de. Bakalım hareketleri değişecek mi. Değişirse amacı cinsellik
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBasit aslında.. Cinsel anlamda yakınlık göstermediğiniz zaman size tavır alıyorsa ve genel halinizi tavrınızı merak etmiyorsa zaten size değer vermiyor, menfaat ilişkisi yaşıyor demektir.. Keyifli günler..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
+1 yılCinsellik gecince ooo oluyosa zaten belli eder. Eğer cinsellik zamanlari sana ilgili davraniyosa o durum bu durum. Sen hayir de bi bak tepkisine eger ki sovup sayarsa kizarsa gidiyom derse evet cinsellik icin derim sana saygi bile duymuyo o zaman
12 Yorumla
Soran+1 yılTam olaraj by
Soran+1 yılBu
+1 yılilgii libidosuna bağlı olarak artıyorsa, sen cinsellik isteğine hayır dediğinde triplere giriyorsa, aramıyor sromuyor yazmıyorsa al sana bir sebep daha
41 Yorumla
Soran+1 yılEvet..
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılilgili davrandığı zamanlar konuyu cinselliğe çekiyorsa ve sen eğer karşı tepki gösterdiğinde ilgisini çekiyorsa o zaman bil ki sadece cinsellik için görüşüyordur
11 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik yaşıyoruz zaten
sen cinsellik isteğine Yok deyince sert tepkiler veriyor mu
21 Yorumla
Soran+1 yılYok ama buluşmayınca çok ilgisiz yazmaz etmez
Gizli Üye(25-29)+1 yılYav neyini anlamıyorsun sinemaya gidiyor musunuz yemeğe çıkartıyor mu seni veya güzel aktiviteler yapıyor musunuz
Sana güzel güzel bakıyor mu aşkla böyle derin derin yoksa 5 para etmez13 Yorumla
Soran+1 yılYok dışarda pek görüşmüyoruz arkadaşları beni bilmiyo. Bi kaç kez yemeğe çıktık sadece.. ilgisiz davranıyor görüşmeyince sürekli aramız bozuk zaten. Ama af dilemeye geliyor kendisi öyle olunca da seviyor sandım
Cevap sahibi+1 yılNeyse senin hayatın bir şey diyemem niye öyle hemen basit biri oldun ki?
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılCinsellik dışındaki davranışlarından kolayca anlarsın.
15 Yorumla
Soran+1 yılÇok ilgisiz aramaz sormaz
- +1 yıl
Sence ne için görüşüyormuş?
Soran+1 yılYani çoğu zaman cinsellik yaşıyoruz dışarda çok buluşmuyoruz bazen yemeğe çıkaız arkadaşları bilmiyor bile beni
- +1 yıl
Yani sadece cinsellik için seninle beraber
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum. Teşekkürler 🙏
+1 yılCinsellik yaşayacağınız zaman ilgili diğer zamanlar ilgisiz ise anlarsin
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle...
- +1 yıl
Eee tamam işte cinsellik için görüşüyor net yani
Soran+1 yılAynen teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Rica ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılİlgili olduğunda sürekli lafı cinsellige getiriyor ve sen cinsellik istemediğin de ilgisiz duruyor ise cinsellik için gorusuyordur
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu anlamiycak ne var Allah aşkına 🤣 adamin bakışından bile anlarsın seninle konuşma tarzından davranışlarından sürekli cins sohbet açmasından resim istemesinden 🤣herşeyden anlaşılır
00 Yorumla libido yükseldiğinde ilgili işi bittiğinde ilgisi gibi mi 🤣
13 Yorumla
Soran+1 yılSanırım
Soran+1 yılEvet oldu. Teşekkürler 🙏
Cinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. Anlamışsın ya zaten, bi ilgili bi ilgisizse olsa da olur olmasa da, olana kadar idare edeyim mantığı yani. Sevse hep olur, bir olup bir olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı. nur topu gibi bir FB olmuşsun onun için tebrikler. duygusal bir görüşme istiyorsan tekmeyi bas ve yoluna bak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılSadece azdikca yazıyorsa seni dinlemiyorsa ya da arada da olsa farkli konularda konusmuyorsa diyebiliriz
00 Yorumla Sevişmeyi bırak, evlenmeden olmaz de 😂
Eğer hala yanındaysa seviyordur. Yoksa başka amaç için senledir00 Yorumla
+1 yılSeninle iletişim kurma zamanlarını incele
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok az
+1 yılOnunla Cinsel birliktelik yaşıyan sensin biz nerden bilelim
00 Yorumla
+1 yılİlgilinoldugunda srvisiyirsaniz demekki tek amaci yapmak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılher buluşmada orgazm olacagı şeyler yapmaya çalışıyorsa belli etmiştir ki kendini :)
00 Yorumla Sevgisini hissetmiyor değer görmüyorsan anlayabilir misin :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı. Cinsellik dışında normal sohbet bile edemiyorsanız sizinle cinsellik için görüşüyor demektir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. ilgisizligi senin tavrındandır... kaç ay sonra bu soruyu sordun kendine mesala
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik için görüşen kişi ilgili olur ama samimi olmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunda anlamayacak ne var işini görene kadar ilgili sonrasında sıfır ilgi
00 Yorumla
+1 yılVücuduna sürekli iltifat ediyorsa ve konuyu oraya getiriyorsa sürekli belli olur
00 Yorumla
+1 yılİç çamaşır muhabbeti yap oltaya geliyorsa cinsellik içindir 😬
00 Yorumla
+1 yılYa yükselince yazıp arayıp ilgili olup işi bitince ses seda uokss fb sin
00 Yorumla
+1 yılaçıkca sor ben genelde açıkca söylüyorum öyle olunca
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSadece cinsellik yaşıyorsanız sadece cinsellik için görüşmüş oluyorsunuz.
00 Yorumla Her buluşmada yakınlaşmak istiyorsa ve sadece ev ortamında görüşmek istiyorsa
00 YorumlaBu soruyu sorduğuna göre sadece cinsellik için görüşüyor..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Canı isteyince insan yerine koyuyot istemeyince yokmussun gibiii
00 Yorumla
+1 yılArzulayınca ilgili s*kmek için, yaşayınca ilgisiz mi?
00 YorumlaSadece cinsellik düşünenlerin yanında manitaları var biz yalnız takılıyoruz ya adaletini sqym
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. Üçlü teklif et. Kabul ederse anlarsın zaten ne için görüştüğünü
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. İlgiliyken kesin kalkıyordur onun için yanaşır
10 YorumlaSevişmek istemediğini söyle, bir süre yanına yanaştırma belli olur.
00 YorumlaO konulara girmeye çalışıyor mu
13 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik var ztn
Soran+1 yılYa geldiğinde yanıma aramız iyi ama yoksa zamanınyok ilgisiz vs vs
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılVerince ilgi varsa tamamdır
12 Yorumla
Soran+1 yılAYnennn
- +1 yıl
Tamam işte doğru tespirb
+1 yılBunu düşünüyorsan kesin cinsellik için görüşüyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazılarını öyle profesyonel ki anlayamazsın ben anlamadım buluştuğumuzda yaklaştı tokat atıp gittim 😭ilk buluşma bide
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo konuyu açma o açınca da istemiyorum de ona rağmen sana sıcak davranırsa sıkıntı yok ama o durumda senden uzaklaşirsa sıkıntılı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSadece geceleri mesaj atar. Her aradığında istekli ses tonuyla konuşur. Sonra zaten kendini ya çıplak bulursun ya da terk edilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok belli eder ki bu huyundan sözlerinden anlamak zor değil
00 YorumlaSürekli sexsten bahseder sexsi öper okşar sadece aklı sexstedir senin duygularını önemsemez mahsumca öpmez
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeninle görüştüğünde sadece seks ister sonra gider
00 Yorumla
+1 yılBirgün vermezsin o zaman belli olur
10 Yorumla
+1 yılBekledigin zman amacini seksle açıklar...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılKonu oradan çıkmıyor ful yoğunluğu oraya evet
10 Yorumla verdiği değer
12 Yorumla
Soran+1 yıldışarda pek görüşmüyoruz arkadaşları beni bilmiyo. Bi kaç kez yemeğe çıktık sadece.. ilgisiz davranıyor görüşmeyince sürekli aramız bozuk zaten. Ama af dilemeye geliyor kendisi öyle olunca da seviyor sandım
+1 yılErkekse bu yeterli anlaman için
10 Yorumla
+1 yılSırf cinsellik konuşuyorsa oradan anlarsın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir süre cinsellikten uzak dur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılSureki cinsellik konusmasindan
00 Yorumla
+1 yılHer buluşmada cinsel temasta bulunuyorsa
00 Yorumlademek cinsellikte yaşıosun
00 Yorumla
+1 yılsürekli konuyu oraya getirir seni umursamaz
00 YorumlaSexs yapıyor musunuz?
00 Yorumladuygusal olup olmadığını kontrol et
00 Yorumla
+1 yılİlgisiz olduğunu hangi durumlarda anlıyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılDirekt sorarak ben pat diye sorardım
00 Yorumla - Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar