Özellikle ayna karşısında seks yapmayı seven kadınlar, doggy, ayakta ve omuzlarından tutularak sesli bir birleşimde kendilerinden geçiyorlar. Kendini izleme değil sadece, erkeğini de izleme, seksin kendisinden de zevk alırken ayna ile seksi izleyip zevki katlama ile daha coşkun hissediyor kendimi kadın. Erkeğin her vuruşunda yüzünü ve kendi yüzünü görme fırsatını buluyor, hiç şüphem yok ki erkeği ile beraber p*rno film izleyerek sevişmeyi, video çekmeyi ve izlemeyi de seviyordur ayrıca. Erkek ne kadar keşfederse o kadar zevk alır, zevkte ve hazda sınırı olmaz, orgazmda sayıları aşar, ayrıca çok fazla ıslanabilir bu kadın.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gözlerin doğal açısindan vücudun görülebilen bölgeleri çok kısıtlıdır. Oysaki ayna ile vücudun tüm bölgeleri rahatlıkla ve bambaşka bir açıyla görülebilir. Oluşan hareketlenmeler de hissetmekten görsel şölene dönüşür.
Eskiden sesli radyo tiyatroları varmis. İnsanlar sadece dinleyerek tiyatro dinlermis. Bunu TV ile görsele dönüşmesi gibi. İşte insanı mest eden de bu duygudur.
Mesele misyonerde dogal açıdan görebileceğin tek yer partnerinin yüzüdür ama yanlarda ve/veya tavanda ayna olursa iki vücudun tamamını, hareketleri görmek mümkün.
Topu ağlarda görmek futbolu sevdirmez. O gol pozisyonu nasıl gelişti, nasıl atağa dönüştü, nasıl bir vuruşla top aglarla buluştu. Bunları izlersen futbolu seversin. Görsel show önemlidir 😂😂😂
Bir de onu canlı izlemek var tabii. Yoksa kimse stada maç izlemeye, konsere gitmez, herkes açar YouTube'dan izlerdi değil mi? 😂12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim ✌️
- Cinsel Yaşam konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılAcaba kendi totosunun ne kadar güzel ve cezbedici olduğuna mi bakılıyor bilmiyorum fakat aynada insanlar kendi çıplaklıgi ve karşısındaki partnerinde çıplaklıgini seviyor ve daha arzulu bir sevişmeye yol açtığı kesin pozisyon olarak hangisinde daha seksi görüyoruz acaba diyede muhakkak bakmak lazım kadınlar Kendini en seksi hangi pozisyonda hissediyor yorumlardan bakmak lazım yazan olmuş mu merak ettim
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sevişmekten ziyade bazı pozisyonlarda kadının görselliği oldukça çekici oluyor. O anı izlemek de güzel tabi.
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim için cezbedici değil yani kendimizi görerek eşim ile sevişmek istemezdim bu yüzden de aynasız bir ortamda sevişmek benim için daha güzeldir her zaman.
30 Yorumla
+1 yılAyna karşısında o suratları görmek surat ifadeleri değişir halde görünmek komik oluyor gibi sanki 🤔
13 Yorumla- +1 yıl
Komik mi? :D
- +1 yıl
Bazen gülesim geliyo 😀
- +1 yıl
😒 tuhaf. Hdjd
- Cinsel Yaşam konusunda 465 cevap paylaştı.
+1 yılCinselliğin sınırı yok hepimizin bunu anlaması gerek Fakat sınıflandıranlar var klasik ihtiyacını karşılayıp Tamam diyenler bir de azla yetinmeyip Üst perdeden devam etmek isteyenler var kimse kimseye bu konuda İrite davranmamalı Eğrelti durmamalı
20 Yorumla
+1 yılKendini izlemek o anı görerek sevişmek daha da yükseltiyor insanı
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer şeyi tüm çıplaklığıyla izlemek ve o vahşi görüntüler tahrik ve tatmin olma sebebi bence.
100 Yorumla
+1 yılAyna karşısında sevişmek değilde fotoğraf çekilmeyi çok seviyorum dkdk
12 Yorumla- +1 yıl
shsh gönderme yapma
- +1 yıl
Aa ne haddime dkdk gerçekler
+1 yılİçimden geçeni söylemeyeceğim , söylemeyeceğim. Söylemeyeceğim … hayır kim dedi onu
12 Yorumla- +1 yıl
Neden sürekli sorularımı sorguluyorsun 😃
- +1 yıl
Sana özel değil , bana özel bi şey 🙃
+1 yılyatak odalarının tavanını ayna ile kaplatan çiftlere soralım bakalım önce 😂😂
30 Yorumla
+1 yılKadınlar kendine ait olanı başkası sahiplendiği için hoşlanır erkekte sahip olduğunu gördüğü için
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Odanın her yerinde iş üstünde görenler etkileniyor heralde ben neymişim be abi her yerde dikerim kafasimidir
10 YorumlaKarşımdakine yaşattığım hazzı ve kendi vücudumu da görünce kendimi baya iyi hissediyorum o an
20 Yorumla
+1 yılAynen dediğin gibi kendi filmini izliyorsun yazan, yöneten, oynayan sensin...
10 YorumlaBende çok seviyorum ayna karsisinda o an izlemek haz veriyor
10 Yorumla
+1 yılBirebir hem izleyip hemde hissetmek zevki katlayıp doruklara cikarir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılkendi p*ornunu izliyomuşsun gibi oluyo ondan galiba
10 Yorumla
+1 yılHerkesin içinde bir jön yatar.
Gördükleri tahrik ediyordur.
10 Yorumla
+1 yılCezbedici olan merak ettiğin açılar, yüzünün ve yüzünün ☺️ hali… kendi filmini izlemek gibi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğiniz insanın güzelliğini, tüm açılardan görebilir ve yaşanabilinir.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendini değil, partnerinin beden devinimlerini izlemek tahrik edici.
10 Yorumla bir nebze film izleme hissi veriyor ama bir yerden sonra konsantrasyonumu dağıtıyor :)
10 Yorumla
+1 yılEvet bende haz alıyorum bundan doğrusu ayrı bir aurasi var ayna karşısında
10 Yorumlaizlenme kendini görme zevki bu her açıdan karşındakini görmek
10 YorumlaKendini görebilmek ve izlemek bir yandan zevk verebilmesi olanak
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı. Kendini izlemek ama ben video çekmeyi de tercih ederim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Kendini aynada görerek erotizmi daha yüksek bir durum oluşmakta.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Valla hiç denemedim. İş üzerindeyken aynaya mı bakacağız partnere mi :D
10 Yorumla
+1 yılKendi filmini çekiyorsun ve kendin başrol oynuyorsun 🙃 her zaman daha cezbedicidir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılKadına kendini izletmek harika bir de bazı kadın vucudu efsane görünüyor
10 Yorumla Narsist bir yaşam formuyum. Hükmedişimi izlemek gibisi yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFena bir fikir değil bence güzel olur kişiler birbirlerini daha fazla arzular diye düşünüyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGörsellik ve cezbedicilik 😂
Bir camcı olarak tavana çok ayna takmışlıgim oldu😂🙈10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yok ben utanırım ayna karşında kendimi görünce 😅
10 Yorumla
+1 yılÖyle bir deneyim yaşamadım. Mutlaka güzeldir.
10 Yorumla
+1 yılKendimi seyretmekten hoşlanıyorum
61 Yorumla- +1 yıl
Dogru diyon
Görsellik iyidir
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılDaha net göründüğü için
50 Yorumla Bence kişiye göre değişir degisik lik olsun jaz versin diye olabilir
10 YorumlaÇünkü insan kendine bakmaktan daha fazla haz alır özünde ego vardır.
10 Yorumla
+1 yılbenim için hiç de öyle değil.. daha önce denemedim ama kesim konsantrasyonum bozulur 🙈🙈
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılBen istemezdim. Bilakis antipatik buluyorum.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHoş oluyor kadının mimiklerini görüyordum kız arkadaşım kahkaha atarak inledi
10 YorumlaDenemedim bence cezbedici değil
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 645 cevap paylaştı. Kendini izlemeyi sevenler için güzel
10 YorumlaBence bi fantezi çeşidi
11 YorumlaÇünkü aynamın boyutları güzel
10 YorumlaO faaliyeti zaten hiç sevmem. Gerek yok.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı. Biraz daha heyecanlandırıyor olayi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılDaha tahrik edici oluyor
10 Yorumla
+1 yılHerkesle değil😀
10 YorumlaDenemek güzel oluyor 👍
10 YorumlaAyna tavanda olursa daha cezbedici
10 Yorumla
+1 yılDenemedim. Bilmiyorum
10 Yorumla
+1 yılGrup yapma fikri de olabiliyo
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Aynada bakıp ben neymişim yav demek için😂
10 YorumlaVideo karşısında sevişmek daha zevkli
10 YorumlaOnun yerine kamera kurmak daha mantıklı
10 Yorumla
+1 yılsonra ayna kafamıza düşsün diye :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence şart ruhunla bedeninle olurken
gözlerle de oluyorsun…
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörmek azdırır
80 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen öyle bir şey asla yapmadım
10 Yorumla- Devamını Gör (13)