Cinsel Yaşam Öpüşmeyi sevmiyorum, nasıl sevebilirim? (Sayfa 2) Uaena___ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 012 Öpüşmeyi sevmiyorum, nasıl sevebilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Sen sevmesende olur 0 4 Yorumla Uaena___ +1 yıl Niye laf sokuyor herkes bana Yorumla Çatapatagelbro +1 yıl Can sıkıntısı ya takma Yorumla Uaena___ +1 yıl Sen de yapıyorsun niye sevmeyeyim Yorumla Uaena___ +1 yıl Hep bir aşağılama küçümseme yeter yani bunun için mi soru attım yardım almak için mi Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Öpüşmeyi sevmeyen kişi âşık değildir. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sevmedigin hiçbir şeyi hayatında yapmamalisin 0 0 Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sevme çokta matah bir şey değil 0 0 Yorumla
Punisher-34 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl Daha çok seni öpen kişiyi isteniyorsun 0 0 Yorumla
sessiz1insan Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Bence dudaklarin gayet iyi kendine haksızlık etme 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. yaptıkça seversin 2 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bir ergenden enstantaneler2. 0 1 Yorumla Uaena___ +1 yıl Egonu tatmin et ve git..
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı. Zorla olmaz maalesef 1 0 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl öptükçe alisirsin 1 3 Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Arkadaş övünüyordu diğer sorusunda özgürce sevisiyorum diye fos çıktı iyi mi 😂 Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl altından kalkabilir herhalde 😀😀 Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Nasıl kalkacak mesela 😄 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. yapa yapa 1 0 Yorumla
melihyakicii Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yazık kafana 0 3 Yorumla Uaena___ +1 yıl Ne istiyorsunuz benden anlamış değilim egonuzu millete sataşıp mı tatmin ediyosunuz Yorumla melihyakicii +1 yıl Ya kusura bakma öylesine yazmıştım, kırdıysam özür dilerim. Yorumla Uaena___ +1 yıl Elbette ki böyle şeyler kırıcı niye öyle diyorsun Yorumla
mertygt211 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Bu t!#p₺e bu soruu b&i s#g ablası 0 3 Yorumla Uaena___ +1 yıl Ne diyosun ya Yorumla mertygt211 +1 yıl Diyorum ki aşırı çok çok fazla c×rkn? sn Yorumla Uaena___ +1 yıl Çok ayıp... Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 914 cevap paylaştı. Birilerinden ders al 1 0 Yorumla
MehmetGÜNEŞ34 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl İneğin ağzını op ondan Sonra seversin opusmeyi :)) 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Öpüşme iyisi mi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
Karşındaki insandan kaynaklıdır
aşık değilsin demek ki
Sen sevmesende olur
Niye laf sokuyor herkes bana
Can sıkıntısı ya takma
Sen de yapıyorsun niye sevmeyeyim
Hep bir aşağılama küçümseme yeter yani bunun için mi soru attım yardım almak için mi
Öpüşmeyi sevmeyen kişi âşık değildir.
Sevmedigin hiçbir şeyi hayatında yapmamalisin
Sevme çokta matah bir şey değil
Daha çok seni öpen kişiyi isteniyorsun
Bence dudaklarin gayet iyi kendine haksızlık etme
Kokuyor mu ağzı 😂
Sevmek zorunda değilsin
yaptıkça seversin
Bir ergenden enstantaneler2.
Egonu tatmin et ve git..
tamam soyun güzelce bir sevsin seni
Zorla olmaz maalesef
öptükçe alisirsin
Arkadaş övünüyordu diğer sorusunda özgürce sevisiyorum diye fos çıktı iyi mi 😂
altından kalkabilir herhalde 😀😀
Nasıl kalkacak mesela 😄
Partnerin ne diyo
yapa yapa
Sevilmez mi ya
Opusmedim benim kalinda ne oluyor
Öpüşme
boş ver sevme
Yazık kafana
Ne istiyorsunuz benden anlamış değilim egonuzu millete sataşıp mı tatmin ediyosunuz
Ya kusura bakma öylesine yazmıştım, kırdıysam özür dilerim.
Elbette ki böyle şeyler kırıcı niye öyle diyorsun
Bu t!#p₺e bu soruu b&i s#g ablası
Ne diyosun ya
Diyorum ki aşırı çok çok fazla c×rkn? sn
Çok ayıp...
Birilerinden ders al
Yapma
Öpüşme izle
Sevemezsin bence hiç
Zamanla alışırsinız
Doğrudur
bal dök:)
Buna mecbur değilsin
İneğin ağzını op ondan Sonra seversin opusmeyi :))
Öpüşme iyisi mi
Akışına bırak
Alışırsın
Zor sevmezsen
şaka mı
Neden sevmiyon
Foton yenimi
:):):)
Ben sana sevdiririm