- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılÖncelikle kendi duygusal ve fiziksel rahatlığınızı anlamak önemlidir. Öpüşmekten hoşlanmıyorsanız, bu duygu ve düşünceleri kabul etmek ve kendinizi zorlamamak önemlidir. Eğer bir ilişki içindeyseniz, partnerinizle açık bir iletişim kurmak önemlidir. Öpüşmeyi sevmediğinizi ve rahat hissetmediğinizi samimi bir şekilde paylaşabilirsiniz. Eğer öpüşmeye karşı olan rahatsızlığınız daha derin duygusal nedenlere dayanıyorsa veya sizde anksiyete gibi duygusal tepkilere yol açıyorsa, bir terapistten yardım almayı düşünebilirsiniz.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAşko dudakların ince falan degil bu arada sadece içinden gelen istek karşı tarafın da kanka yani o şehvetle ince dudak ıslaklık umrunda olmamalı çok fresh bi flow olmalı ama siz buna büyük bir olay gibi bakıyosunuz hormonlara kulak verip olanı yaşasanız böyle olmicak bide yaşlarınjz küçük sanırım 5-6 yıl sonra güxel olur
01 Yorumla
+1 yılBir kere o ıslaklığı sevmiyorsan deliler gibi öpüşemezsin. Benim de o salyayı sevebilmem için kızdan çok hoşlanmam gerekiyor 😅
Dudakları birbirine gömerek değil de sadece birbirnizin dudaklarına küçük öpücükler kondurarak öpüşebilirsiniz11 Yorumla
+1 yılBelki öpüşme tarzını değiştirmek sana sevdirebilir ıslak ve iğrenç gelmesinin sebebi partnerlerin.. dudağa aç gibi yapışmışlarsa ve pek hoşlandığın kişiler değillerde soğumuş olabilirsin ayrıca dudakların da varrrr gayet de güzel hemde, partnerlerine ıslaklık konusunu şakayla karışık söyle daha kuru yumuşak bi şekilde de öpüşebilirsiniz
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Öpüşmek benim için çok önemli. Karşındaki kişi ile alakalıdır senin bu durumun. Gerçekten arzuladığın beğendiğin biri olursa zevkli olacaktır.
Dudağın da o zaman olur merak etme :))
310 Yorumla- +1 yıl
Yorumlarını yakınen takip ediyorum….
- +1 yıl
Yeterince arzulamıyorsun demekki
- +1 yıl
E o zaman temiz değil kişisel bakımına özen göstermiyor
- +1 yıl
Kimisi kuru der kimisi ıslak yaranilmaz😀
- +1 yıl
Bence bu arkadaşın problemi kendisinde değil karşı tarafın bu işi bilmeyişim biraz böyle hayvani içgüdülerle yaklaşması
- +1 yıl
Bunu deneme şansın yok maalesef
+1 yılİlk başta bende sevmedim. Hatta şuanda bile sarmaş dolaş olmayı, yağlı ve ıslak bir insanın tenine temas etmeyide halen sevmiyorum. Bir de her insanın kendine has bir kokusu var. Düşündükçe cinsel ilişkiden soğuyorum resmen. Ancak, bir erkek olarak ilişkinin sonuna doğru alınan o hazzı düşündüğüm zaman hepsine katlanabilirim diyorum. Kişiye değil hissin önemine odaklanınca daha bir anlamlı oluyor.
10 Yorumla
+1 yılBenim de dudaklarım ince sevgilimin de nispeten öyle ama gayet zevkli oluyor öpüşebiliyoruz. Islaklık kısmı normal ama o da çok rahatsız etmez aslında sende neden öyle olmuş anlamadım
26 Yorumla- +1 yıl
Bununla alakası var mıdır ki hiç bilgim yok valla bu konuda ama karşındaki aşık olduğun kişiyse o ıslaklık seni rahatsız etmez öpüşme işi de dudakların ince olmasıyla çok alakalı değil bence
- +1 yıl
Evet çıkabilir öpüşürken normaldir ama aşırı rahatsız etmesi garip yani yavaş yavaş yap kontrol altında tut dudağından taşmasın
- +1 yıl
Başını yana doğru eğ o şekilde olur
- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılAma o öyle yapacak bişey yokta. Çokta ıslak ve sulu olmak zorunda değil partner arası uyumlulukla çözülebilecek bir durum
14 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka seni aşağılıyor saçmalamış alakası yok dudak kücük yda büyük olmasıyla alakası yok kuru da. Öpüşülebilir cıvık ve sulu olmasını engellemenin sizlerin elinde seni eziklemeye çalışmasın buna izin verme
- +1 yıl
Nasıl taktik vereyim şimdi 23 yılık tecrübe varda karşında ama... Şöyle diyeyim san çok fazla yapışma dudaklarına soft akşam ve fazla içine çekme dudaklarını zamanla öğrenirsin anlatmakla biraz zor bu durum 😀
Öpüşmeyi sevmesen de oralı yapmayı yaptırmayı sev. Öpüşmede zamanla olur sjdjjs
13 Yorumla
+1 yılöpüşmek dünyanın en güzel hissi. siz şu an o duyguyu sevmiyorsunuz, tabii karşınızdaki kişi de iyi öpüşmüyor habercisi. öpüşme egzersizleri vardı, araştırmanızı tavsiye ederim. bir de diş fırçalama nedir ya. allah'ın vermesinin ayrılık sebebi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Oek ala sana öpüşmeyi öğretene kadar dikkatli olupislatmadan öpüşmek gerekir yanaklar gıdık ve gerdan memeler islatilmadan öpülür yavaş yavaş diller seviştiğin öpüşmenin zevkini aldıkça tutkuya dönüşür
10 Yorumla
+1 yılAslında sen sevgilini arzulamıyorsun. İşin gerçeği bu.
12 Yorumla- +1 yıl
Sevmek başka şey seks başka şey bunu bir türlü anlayamadı bizim kadınlar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle balon şişirir gibi öpüşemedikten sonrada ne bileyim 🙄😂
22 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂
- +1 yıl
Adam resmen vakumluyor 😂😂
Böyle resimlere bakarak sevebilirsin
20 Yorumla
+1 yılSapyoseksüel biri olarak bende hep saçma ve tiksindirici bulmuşumdur. Ama duygular ve soyut kavramlarla yapılınca bazı şeyler yani dokunmaktan çok hislerle yapılırsa anca bu şekilde aşarsın bu durumu.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDudaklarım yok ne yahu :D Sadece bu tanımlamaya koptum. Herkesin dudakları var
14 Yorumla- +1 yıl
İnce çok
Cevap sahibi+1 yılHmmm, pardon. Yine de fark etmez, öpüşmekten normalde iğrenmek anlamsız -tabii o ten uyumu vs varsa, eğer yoksa itici durumlar nedeniyledir; tat beğenilmez, ağız kokusu vs. sorunları vardır falan filan-
- +1 yıl
Boş geliyo his yok başka yerlerin öpülmesi daha iyi oluyo
Cevap sahibi+1 yılZaten durup dururken, sırf öpüşmek için öpüşülmez ki. Kendiliğinden gelişmesi, sürüklemesi lazım iki tarafı da
+1 yılÖpüşürken kafan nerde ki.. karşındaki çocuk da robot mu..
51 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstemiyorsan öpüşme. Hem erkekler dudaklar yerine göğüsleri emmeyi daha çok seviyorlar.
11 Yorumla
+1 yılAynı sorun bendede var o tükürük tadı iğrenğ geliyo varya gerçekten sevgiğim bi kızla hiç öpüşmedim öpüşsem tiksinmem belki
10 YorumlaSevdiğin bir şeyi yiyor gibi düşün mesela seviyor musun bilmiyorum ama çikolata içtiğini/yediğini düşün.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence dudakların güzel ama sevgilin iş bilmiyor
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen de mi bilmiyon
+1 yılBnde hiç olmadı ama aşırı isterim yani islatmadan öpecek vakumlama dan nazik nazik nerdeee
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılNeden bilmiyorum ama sana ne haz ne heyecan vermiyor demek ki.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Karşındaki kişiye aşık olursan öyle bir öpersin ki dilini bile somurursun
10 YorumlaGerçekten bi duygu hissetsen seversin önüne gelenle öpüşürsen tabi normal
21 YorumlaBenim için sevişmedeki en heyecan verici şey öpüşmektir. Sadece öpüşmek bile benim için yeterli olabilir. Tadını kokusunu nefes alışını hissetmek ahh çok güzeldir.
00 Yorumla
+1 yılÖpüşme şekliyle alakalı olabilir yavaş yavaş dudağa küçük öpücükler kondurarakta yapabilirsiniz öyle belki seni daha çok mutlu eder
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bende agzı kokan bir kız yuzunden artık hıc opusmuyorum
02 YorumlaUlan ya dkdkkdjd sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün 🤣😂
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkes her şeyi sevecek diye bir şey yok. Sen de öpüşmeyi sevmeyiver!
10 Yorumlasende öpüşmezsin o zaman. öpecek okşayacak emecek başka yerlerde mevcut vucudunda...
00 YorumlaMidemi bulandırdın sağol. Tiksindiğin bir şeye mecburmusun sanki yapmaya.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı. Zamanla alışır sin canım belki istediğin şekilde öpüşme olmadığı için hoşuna gitmemiş tir
00 Yorumla
+1 yılIslak öpüşmeyi bende sevmem ıyy
12 Yorumla- +1 yıl
Burdakilerden ne bekliyosun ki tatlım 😏
Salla gitsin
+1 yılaşık olduğuna emin misin öptüğün kişiye?
16 Yorumla- +1 yıl
3 yıllık sevgilim
- +1 yıl
o zaman öpüşmek sana itici geliyor genel anlamda
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Sevmiyorum diye daha çok stres oluyorum ve daha da keyifsiz hale geliyor öpüşmek başka şeylerde sıkıntım yok zaten psikolojik herhalde oral dönemle ilgili olabilir belki anne sütü içmemişim
- +1 yıl
ben sadece 5 ay anne sütü almışım hatta daha az ondan sonra mecburen beni mamalar ile beslemişler buna rağmen sevip aşık olduğum zaman o adamı sürekli sürekli öpmek isterim.. öpmek istemiyorsam savmiyorumdur gerçekten de
- +1 yıl
Ben hiç içmedim abla
Nasıl sevemiyosun ya dünyanın en guzel nimeti güzel ve seni baştan çıkaracak bir ağiz bulamadıysan normaldir
10 YorumlaBana kalırsa çözüm kokudaa….
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Alışmak gerekli bence sen partnerini sevmiyorsun
12 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Tecrübe kazanınca geçer
11 YorumlaSevgilin olursa belki
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGerçekten aşık olsan seversin. Muhtemelen duygusuz bir öpüşme yaşadın
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevmek gerek sadece sevmek o zaman iğrenç gelmez
11 YorumlaAblacım bu köpeklere kemik atmak gibi bi soru olmuş kendi ayağına sıkmışsın öpüşme kardeşim zorunda değilsin
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmemişsiniz… sevdiğinin tırnağının çöpünü… dünyaya değişmez öper durursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalancıyı deve öpsünmü
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılöpüşmeyi bende sevmem
İs sende değil karşi tarafta bitiyor.
10 YorumlaIyy bu gözle bakarsan sevmezsin tabi..
10 Yorumla
+1 yıl😅 zorla güzellik olmaz sevmiyirsan sevmiyorsundur
12 Yorumla- +1 yıl
Ya ne diyim bacım öpülmeyi sevmiyorsun zorla mı öpsün ne istiyon anlamadım
- +1 yıl
Git Sosil ole öpüşmeyi dene balon şişir onu öpmeyi dene bir şeyler dene işte
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılantremanlarla seveceksiniz
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir psikolojiktir
10 Yorumla
+1 yılıslak ve iğrenç çünkü
10 YorumlaDeneyerek öğrenceksin
10 Yorumla
+1 yılSevmek zorunda değilsin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bence zamanla alisirsin amasya
10 YorumlaDudakların gayet güzel
10 Yorumla
+1 yılZamanla tadına ve hazzına vararak
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. İlk defa duydum. Bence bi doktora görün.
10 Yorumla
+1 yılSevdiğin biri olmalı
10 YorumlaSevdiğin biriyle öpüşmeyi deneyerek
10 Yorumla
+1 yılNeler kaçırıyorsun bi'bilsen..
10 Yorumla
+1 yılHani özgürce sevişiyordun noldu bebeğim
25 Yorumla- +1 yıl
Yok kuzum anladık öpüşmeyi bilmiyor mussun yazık acidik sana sen o kadar övün özgürce sevisiyorum diye öpüşmeyi becereme yaziiiikkk dilini de kullanamazsın sen öpüşürken
- +1 yıl
@özgürrkiizz Kanka sen baya kudurmuş gibisin. Herkes öpüşmeye bayılacak diye bir kaide yok. Seni sevenler iki hatta dört dudağın için seviyorsa özgürlük sana çok yaramaz
- +1 yıl
Sana ne la sen kimsin it sana kemik atan mi oldu host
Oral seksi seviyorsun ama
15 Yorumla
+1 yılbakıyım, dudağıun var
16 Yorumla- +1 yıl
o beceremıyor olmasın hayretyani
- +1 yıl
burdan olmaz ama dimi yani. yaz istersen
- +1 yıl
tabiki gel yazayım
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖpüşmeyi nasıll sevmezsinnn