Cinsel Yaşam Bunu alsam erkek arkadaşımın hoşuna gider mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Sizce beğenir mi? Bunu alsam erkek arkadaşımın hoşuna gider mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MK18811938 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Muhteşem ötesi güzel gözüküyor erkekler onları tahrik edici libidosunu yükselten şeyleri sever emin olabilirsin 1 5 Yorumla MK18811938 +1 yıl Teşekkürler sagolun Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim Yorumla MK18811938 +1 yıl Ben çok etkilendim naçizane olarak muhteşem ötesi güzel bir kombin Yorumla Soran +1 yıl Umarım o da böyle etkilenir 🥰 Yorumla MK18811938 +1 yıl Keşke benim de böyle alacağım bir sevgilim olsa Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Simdi sn3in giydigini dusundumde dantelelrin arasindan killar fiskirmis jaratmis bi testis 2 9 Yorumla Soran +1 yıl Bende kıl yok tüm vücudum lazerli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gormeden inanmam Yorumla Soran +1 yıl Gösteriyim mi napıyım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok neyse vazgectin Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten güzel durmaz mı sence? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Arkayi bilememde onde kocaman t*sak ve pipi olcak Yorumla Hayalsizyaşam +1 yıl Tşşkları aldırır kolayı var Yorumla Soran +1 yıl Onlar kocaman değil ki minicik 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin erkekligine soqumm Yorumla
ChooChoo Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Kafam karıştı lan sjsjjs 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden 😅😅 Yorumla
Besara Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Lan yapmayın şöyle şeyler yaaaa sgshhdhhdsh 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne olmuş ne olmuş 😝 Yorumla
CapkınAvukat Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Yanlış cinsiyet mi CD mi? 1 1 Yorumla Soran +1 yıl CD Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Kime alıcan kime 🤔 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kendime Yorumla İstanbul_bey +1 yıl Senin cinsiyetin ne 🤭🤔 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Berbat 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Etkilenmez mi yani? Peki önerebileceğin bir model var mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir erkeğin böyle şeyler giyinmesi... hiç hoş değil ama senin tercihin tabii. Erkek arkadaşına beğendiğin şeylerin resmini atıp "sence hangisi benim üstümde daha güzel durur" diye sorsan daha iyi olur Yorumla Soran +1 yıl Sürpriz yapmak istiyorum. Yine de görüşün için çok teşekkür ederim 🙏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çükklü baynmısınız , yoksa erkekcik mi 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Erkekcik ne oluyor? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendini düdükleten erkek Yorumla Soran +1 yıl Ben femboyum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yani çükklü bayan. Yorumla Soran +1 yıl Minik bir şey var ama bayan olarak yaşıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanlış anlamazsan bir şey soracağım. Sırf meraktan. sorabilirmiyim? Yorumla Soran +1 yıl Sorabilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu zevk alma meselesini nasıl hallediyorsunuz sürekli merak etmişimdir. Analdan giren şey nasıl zevk verir bir insana. Yorumla Soran +1 yıl Bilmem bende hiç yemedim 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Muhteşem ötesi güzel gözüküyor erkekler onları tahrik edici libidosunu yükselten şeyleri sever emin olabilirsin
Teşekkürler sagolun
Rica ederim
Ben çok etkilendim naçizane olarak muhteşem ötesi güzel bir kombin
Umarım o da böyle etkilenir 🥰
Keşke benim de böyle alacağım bir sevgilim olsa
Simdi sn3in giydigini dusundumde dantelelrin arasindan killar fiskirmis jaratmis bi testis
Bende kıl yok tüm vücudum lazerli
Gormeden inanmam
Gösteriyim mi napıyım
Yok neyse vazgectin
Gerçekten güzel durmaz mı sence?
Arkayi bilememde onde kocaman t*sak ve pipi olcak
Tşşkları aldırır kolayı var
Onlar kocaman değil ki minicik 😅
Senin erkekligine soqumm
Kafam karıştı lan sjsjjs
Neden 😅😅
Lan yapmayın şöyle şeyler yaaaa sgshhdhhdsh
Ne olmuş ne olmuş 😝
Yanlış cinsiyet mi CD mi?
CD
Kime alıcan kime 🤔
Kendime
Senin cinsiyetin ne 🤭🤔
Berbat
Etkilenmez mi yani? Peki önerebileceğin bir model var mı?
Bir erkeğin böyle şeyler giyinmesi... hiç hoş değil ama senin tercihin tabii. Erkek arkadaşına beğendiğin şeylerin resmini atıp "sence hangisi benim üstümde daha güzel durur" diye sorsan daha iyi olur
Sürpriz yapmak istiyorum. Yine de görüşün için çok teşekkür ederim 🙏
Rica ederim
Bakim görmeden bilemem : )
Erkek arkadaşına mı ne alaka 😂😂
Çükklü baynmısınız , yoksa erkekcik mi
Erkekcik ne oluyor?
Kendini düdükleten erkek
Ben femboyum
yani çükklü bayan.
Minik bir şey var ama bayan olarak yaşıyorum
Yanlış anlamazsan bir şey soracağım. Sırf meraktan. sorabilirmiyim?
Sorabilirsin
Bu zevk alma meselesini nasıl hallediyorsunuz sürekli merak etmişimdir. Analdan giren şey nasıl zevk verir bir insana.
Bilmem bende hiç yemedim 😄
:D