Sizce bunu erkek arkadaşımla paylaşmalımıyım?

ben okumayı yeni öğrenmiştim 1. sınıftım öğretmenimiz bize bir ödev vermişti. Sözlükten türkçe kelimeleri bulup anlamlarını deftere yazmamız için. Karşı komşumda 13-14 yaşındaydı erkek. İkimizin annesi içerde kahve içiyordu o abi de bana ödevim için yardımcı oluyordu. Sonra birden bana gözünü kapat sakın açma dedi ve bana elini ver dedi. Elini şeyine koydu ve gidip gelmeye başladı gözümü açtığımda elim onun penisindeydi. Daha hızlı gidip gelmemi istiyordu ve galiba boşalmıştı. Ve ondan sonraki gün bilgisayarda oyun oynamamız için beni evine çağırmıştı yine aynı şeyi yapıp boşaldı. Ozaman küçük olduğum için bunu hatırlamadığımı sanıyor ama çok iyi hatırlıyorum. Bu durum benim pskolojimi etkiledi mi sizce? Ve şimdi büyüdüm ama birşey değişmedi. Bir çocuğu elimle boşalttım çok kişiyle öpüştüm aklım herşeye eriyor ama mantıklı düşündüğümde yaptıklarıma pişman oluyorum. Bazen neden böyle birşey yaptımki diyorum. Normalde akıllı bir kızım diş hekimliği okuyorum ve dışardan bakıldığında oturaklı sessiz nerde nasıl davranacağını bilen biriyim ve bende bilmiyorum ama bende aşırı derecede bir isteklilik var. Erkek arkadaşımla 3 senedir çıkıyoruz ondan normalde hiçbirşeyimi saklamam herşeyimi anlatırım geçmişte kiminle öpüştüğümü kimi elimle boşalttığımı herşeyimi biliyor. Ve çok kızıyor bana geçmiştekiler yüzünden. O*spuluktan değil o da biliyor öyle biri olmadığımı. Onunlayken gözüm ondan başkasını görmüyor beni çok kısıtlıyor geçmişimden dolayı ama sevdiğim için katlanıyorum. anlatmadığım birşey olursa buzamana kadar bunu benden neden sakladın diye kızıyor ve kavga ediyoruz. ilk defa erkek arkadaşımla cinsel ilişki yaşadım. Ama pişman değilim enazından karşıma adam gibi biri çıktı ve beni sahiplendi. Bunların hepsi benim suçummu? Sizce küçükken yaşadığım olay beni etkiledimi? Yardımcı olur musunuz? Cinsel tacize giriyor mu bu durum?
Güncellemeler
+1 yıl
kimseye anlatamadım utandığım için anneme bile söyleyemedim.
Sizce bunu erkek arkadaşımla paylaşmalımıyım?