Erkek arkadaşı eve geliyor bazen. Henüz 15 yaşında. Benim gözümde hala çocuk ama ergenliğe girdiğini kabullenmeliyim. Ona korunması gerektiğini anlatmaliyim artık.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılAçık fikirli anne, aferin. Sen istesen de, istemesen de, kısıtlasan da olacak bir şeyler zaten, bunun önüne geçemezsin. Temel cinsel bilgileri vermelisin. Adet döngüsü, yumurta, sperm, cinsel ilişki, karşı cinsten hoşlanma, karşı cinse güven duyma, doğum kontrolü, cinsel yolla bulaşan hastalıklar, yakınlaşmak istemediğinde hayır diyebilme, annesiyle yakın ve ona karşı açık sözlü, dürüst olma gibi... Hoşuna gitmeyen durumları seninle paylaşabilmeli, sorularını sana sorabilmeli.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılanne olarak bu sizin yapmanız gereken ama ülke genelinde kötü düşünülen bir konu, ne mutlu ki siz bu konuda eğitici durumundasınız, karşınıza alın tek tek cinsel hastalıklardan bahsedin anlatın yaşamın hayatın ne kadar önemli olduğunu ki sanırım cinselliği düşünmeye başlamış en azından prezervatif önerisinde bulunun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
23Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılSanırsam büyükşehirde muhafazakarlığın daha az baskın olduğu bir yerde yaşıyorsun ama kızın senin gibi bilinçlianneye sahip olduğu için çok şanslı bencede eğitim vermeli Türkiyede okullarda verilmiyor maalesef korunması gerektiğini söylemelisin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani ablacim simdi nicin korunmali onu da anlat, eger senin aklinda oyle 15 17 yaslarinda iliskiye girsin girebilirsin dusuncen varsa sevgilisiyle falan o zaman evet korunsun ama ilerisi icin ogreteceksen cocuk evlenip cocuk sahip olmak istediginde de korunacak degil ya hani. Olaylari oyle yarim yamalak anlatmayin, anlatacaksaniz dogru ve duzgun bi sekilde anlatin ki cocugun kafasi da karisip bulanmasin…
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı. Öncelikle tebrik ediyorum 👏🏻👏🏻 onunla korunması gerektiğini ve nasıl olacağını açık olarak anlatmalısın. En doğrusunu yapıyorsun ayrıca senden gizli saklı bişey yapmaz bu sayede 👏🏻👏🏻
10 YorumlaBulunduğu ülkeyi ortamı öğretsen yeter. Avrupada iranlı gibi olursan dışlanırsın iranda avrupalı gibi olursan idam edilirsin. Serbest bırakmasına bırakta türk erkeklerinide öğret
00 YorumlaÇaktırmadan yemeğine suyuna doğum kontrol hapı rendele her gün. Annelik bunu gerektirir, haberi olmadan koru onu
00 Yorumla
+1 yıl15 yaşındaki çocuğun cinsel ilişkiye girmesine müsaade mi edeceksin
02 Yorumla
Soran+1 yılBen müsade etmezsem ya kısıtlanma travması yaşayacak ya da hiçbirsey bilmeden gidip yapicak yanlış şeyler yapicak belki. Gerçekten bunu isteyip istemediğine emin olmalı ve kararını kendi vermeli. Bu yüzden bu konuda herşeyi bilmeli.
- +1 yıl
Ablacım en azından 18ini beklemesi gerekir diye düşünüyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. O yaşta erkek arkadaş ve eve gelmeler. Nasıl bir aile geniş mezhep
06 Yorumla
Soran+1 yılMüslüman bakış açısına göre oylr
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılHayır.
Bence korunması değil kendini korumasıni anlatmalisin
02 Yorumla
Soran+1 yılNapsin çelik yelek mi giydin
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. O yaş da yanlış bu arada Sizde hata var hanım efendi.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı. Erkek arkadaşı eve geliyor burada durma bekleme bile
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl15 yaş henüz çocuk. Engel ol bir şey yap bu yaşta yaşaması yanlış.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇocukları eğitmek şart. Baskı altında hissetmesi yanlış asıl. Herşeyi anlatıcam ve kendi karar vericek buna. Bu yaştan kendi kararlarını verebilen bir birey olduğunun farkında olmalı. Aptal toplam zihniyeti değil kendi yönlendirmeli hayatini
Cevap sahibi+1 yıl15 yaşında bir çocuk daha hayata dair ne bilgi ne de tecrübe edinmiştir. Ne yaptığının farkında bile olmaz. Cinsellik yaşamayı bu yaşında kendi istese bile ilerde bunu yaşadığı için pişman olabilir. En azından bilinçlenene kadar hayatın farkına varana kadar beklemeli ve bu konuda etkisi olabilecek tek kişi sensin. Sırf kendi kararını kendi versin diyerek hata yapmaya sürükleme çocuğu.
Gizli Üye(18-24)+1 yılablacım ben müslüman bir birey değilim fakat her şeyin bir zamanı var buna müsaade etme. küçük yaşta bunlarla tanışmasın, sen öğreteceğini öğret.
00 Yorumla
+1 yılisin biraz zor bisiler sormsk isterim de gizlisn mersk etrim
00 YorumlaEğitimi ver de yapmalı mı sence
06 Yorumla
Soran+1 yılHeralde. Ona İslami eğitim verip kısıtlayacak halim yok
Soran+1 yılNeden yapmasın peki?
Soran+1 yılOnu kisitlarsam daha çok sorun yaşayacağını düşünüyorum. Kişiliğini kazanamayacak.
+1 yılRahat bırak çocukları sende
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılanlat anlat ne yapıyorsan anlat bilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sana öğretim sende ona ögret
00 Yorumla
+1 yılAferim hatta sen soy onlari
05 Yorumla
Soran+1 yılKendi değer yargılarına göre beni mi yargıliyosun kimsin sen
- +1 yıl
Kes ya
Soran+1 yılKosovaliymis evet ne kadar barbar insanlar olduğunu gördüm kosovalilarin. Yobaz musluman kulturu orada Türkiye'dekinden beter. 2 karili iğrenç zihniyetler bol. Şaşırmamak gerek ahlak anlayışına
- +1 yıl
Ahlak anlayisi 15 yasjndaki cocuga zina yaptirmak mj
Soran+1 yılSizin egitmediginiz çocuklarınız iğrenç zihiyetli insanlar oluyorlar bunu engellemek için çocuğa eğitim vermek gerekir. Birşeyleri yasaklamak değil. Din cahil toplumları yola sokmaya çalışmak içindir. Zina diye bir kavram yok benim bakış acimda
+1 yılMuhtemelen yapıyor ben 16 yaşımda yaptım ilk
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılPedagog a başvurun
00 Yorumla Oha rahatlığa bak
00 Yorumla
+1 yılİşte çağdaş aile. Kutluyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKorunmalimi öğretcebb
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPrezervatif önemli.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler