- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirken bakire olman gerektiğini düşünmüyorsan, evleneceğin erkeğe cinsel geçmişinden dolayı hesap vermen gerektiğini düşünmüyorsan beğendiğin, arzuladığın biriyle, evlenme beklentisi olmadan yapabilirsin, hatta yapmalısın.
09 Yorumla
Soran+1 yılOnlar veriyo mu ben niye hesap vereyim benm hayatım
- +1 yıl
Yapıp, evlenirken de "sana ne, yaptıysam yaptım, ben buyum" diyebilirsin, emin ol diktirip evlendiği adamı kandıran bir kadından çok daha ahlaklı olursun. Malın teki "evlenirken diktiricen o zaman" yazmış. Daha evlenirken bir kadın tarafından kandırılmaya razı erkekler var yani. Evliliğin bir yalan üzerine kurulmasında sakınca görmüyorlar, yeter ki delikte zar olsun. Girilmedik delil kalmamış olsa da olur diyorlar.
- +1 yıl
*Yapıp, evlenirken de "sana ne, yaptıysam yaptım, ben buyum" diyebilirsen olacak
- +1 yıl
Hem, kadının seks yapması niye hata? Onunki can değil mi? Evlenmek istemiyorsa bakire olarak mı ölsün yani?
Soran+1 yılKendine sorsan kız lafı geçince ağzının suyu akar yapmadıklari kalmaz diktirirsen yazmış. poşet dikiyo sanki agznı sktğim. boş ver bu cahil köylüleri. Dürüstlük her konuda önemli aldatmiyorm birisini ztn geçmişte naptigim ne onları ilgilendirir ne başkasını haklisin
Soran+1 yılNe alaka canım evlenmekle. Bakir erkek mi var sevişmeyen erkek mi var da ben o mallara kendimi saklicam
- +1 yıl
Bu toplumda kadınların vajinasından maalesef erkekler sorumlu. Kadınlar da maalesef evlenecekleri erkeğe karşı sorumlu. Boşuna " bağ benim belletirim, *m benim dilletirim" diye pankart açmıyorlar eylemlerde. Bu pankartın anlamı, " *mımdan ben sorumluyum" demek, ki sonuna kadar katılıyorum, bekar veya boşanmış/dul kadınlar için.
Soran+1 yılNamus namus diye gezen namus bekçileri daha düne kadar o din adamları subyanlara tecavüz ediyordu bana kimse din bekçiliği yapamaz evlencegim adam da sorarsa kapı orada derim hayatıma sevdiğim biri girerse niye yapmıyım ölene kadar o gezip tozsn ben ona mi saklicam kendimi sırf ilk ben sktm dicek diye kendini bir halt sancak diye 3cm şeyleriyle. o yüzden umrumda değil acınası şey de bunu yapmayan kadınlar da erkek meraklısı gibi erkekleri savunduğu için namus namus diye diye kadın cinayetlerinden geçilmiyor keşke herkes kör eğitimsiz köylü olmasa
- +1 yıl
Burada iş kadınlara düşüyor. "Bakire olmadığın için seninle evlenmem" diyecek bir erkeğin hayatınızda zaten yeri olmamalı. Sosyal çevrenizde sizi vajinanıza girilmiş veya girilmemiş olmasına göre değerlendirmeyecek erkekler olsun.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Aynı durumdayız yapacağın düzgün biri olmalı birkere yaptım diye ciklet gibi yapışan ikide bir rahatsiz eden biri olmamalidir istediğinde gelip yangını sonduruo efendi? anlayışlı kültürlü biri olmalıdir bu tipi bulamazsak mastürbasyon ya da sexting ile idare etmek en doğrusudur
02 Yorumla
Soran+1 yılOff evet takıntılı tipler çekilmiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSana kalmış bir durum, değecek biriyle yaşanması taraftarıyım ben ama sen geberiyorum diyorsan çevrende de versen alacak en az 10 erkek vardır. Bi bak eli yüzü düzgün kafası çalışan, seninde başını ağrıtmayacak birine ver.
00 Yorumla
Kafana yatan birisini bul. Ama dediğim gibi içine sinen aradığın istediğin kişiyle yap. Birde özelden yazarsan bu konuda çok özel taktikler verebilirim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
+1 yılSöndürür...
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYa ne istiyorsun anlamadım. Evlenirken tabi sorun olur adam kime yaptırdın der sana ya da sahtekarlık yapacaksın evlenirken diktireceksin
026 Yorumla
Soran+1 yılNiye erkekler bakir mi beyin yoksunu
- +1 yıl
Ya ne diyim sen git yat kimle yatıyorsan ne diyeyim ben sana beyni şeyinde olan canlı varlık
Soran+1 yılMal ucuz erkekler için mi diktiricem bir de haha
- +1 yıl
Senden ucuzu olmaz merak etme o yüzden seninle olan senden her zaman kaliteli olur istediğini alır sonra sana güle güle. Neyse sen kendine istediğini yaptır sonra rahatlarsın
Soran+1 yılİstedigini alır ne la beyne bak hırto ben istemesem kullanilmis olurum ben istiyosam böyle bir durum olmuyo cücük beyinli
- +1 yıl
Ah canım ya sen istersin yaparsın sonra tekmeyi yersin kullanılmış olursun. Senin gibiyle dolu meydan. Sonra ağlak ağlak dolaşırlar. Ama neyse beyni olmayana bunu anlatamazsın dediğin gibi olsun sen isteyince bişey olmuyor hatta hep kız kalıyorsun evleneceğin zamanda ben istedim verdim sıkıntı olmaz dersin.
Soran+1 yılDerim hahah awk köylüsü seni marketten poşet mi aliyom ibine senin gibilere veren yoktur merak etme
- +1 yıl
Ah be canım köylü değilim ama köylülere kurban ol. Keşke girdiğim mekanlara tuvaletçi olarak bile girebilen ama aç tavuk kendini darı ambarında sanarmış. Neyse senin gibi cahille çok bile muhatab oldum.
Soran+1 yılNe tuvaleti ya haha cahil diyene bak sie hadi
- +1 yıl
... 🤮
Soran+1 yılYaşlı bunak git karına sahip çık gvt seni karın da yoktur senin gerçi sana kim bakacak haha köylüler bakar
- +1 yıl
Senin anana babana yazık ne diyeyim. Ahlak yoksunu
Soran+1 yılSenin ana baba da yoktur haha
- +1 yıl
Var. Çok şükür onları utandıracak bir harekette yapmadım. Aksine el üstünde tuttum. Evlerinden arabalarına hepsini aldım. Onlara ne yapsam azdır.
Soran+1 yılLa dayı ağzına scym yazma awk
- +1 yıl
Neyse yazmayacağım merak etme. Ama sen uslu bunu düzelt hayat ve yaşam senin eyvallah. Konuyu sen uzattın sordun fikrimi söyledim hoşuna gitmezse cevap vermezsin olur biter.
Soran+1 yılMilletin kızı niye diktiriyo kardeşim erkekler yaparken ben git diktir mi dicem siz de tek taraflı düşünmeyin saygı duyalim
- +1 yıl
Ben zaten saygı duyuyorum herkesin kendi yaşamı tabikide. Ben sana seçenek için söyledim sen hemen parladın.
Soran+1 yıltamam abi anlaştık bu abaza erkekler yatıp kalkıp kızlara yapma namussuzluk diyo ya o ezikler gibi dedin sandım hadi görüşürüz
- +1 yıl
O zaman kusura bakma ikimizde yanlış anlaşıldık. O zaman sen öyle erkeklere fırsat verme
Soran+1 yıltamam canm
- +1 yıl
Tamam bakalım
Soran+1 yıl@gaddarım kafasız ne anlatıyon her yoruma atlama
Soran+1 yıl@gaddarım azmistim senin tipi görünce soğudum midem bulandı haha
+1 yılYani bekaret için soruyorsan ilerdeki evlencegin kisiye göre değişir sorun eden biriyse basın ağrır ama yok sorun etmiyorsa bir şey olmaz
01 Yorumla- +1 yıl
Pardon hastalık açısından soruyorsan kafan rahat olsun diye condom kullanarak sevisebilirsiniz tbi herkeste hasta olacak diye bir kaide yok
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. hastalık açısından sıkıntı olmaz, genel olarak da bunu sorun etmeyecek erkeklere denk gelirsen sorun olmayacaktır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 970 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru insanı bulursan yapabilirsin senin özgür hür iraden
05 Yorumla
Soran+1 yılBulamıyorm istee
- +1 yıl
Kankam sen iyi misin konuşmaya ihtiyacın var mı?
Soran+1 yılNerden kanka olduk la kaskafa
- +1 yıl
Shshhs diğer türlü sıkıcı oluyor ya sevmiyorum 🤣
+1 yılSabah sabah git bi deodarant şişesine otur bari
03 Yorumla
Soran+1 yılAnan otursun ona
- +1 yıl
:( iyi gelir diye dedim ne kızıyon
- +1 yıl
İstanbul da mısın?
Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı. Sabah sabah aynı düşünceler bende de var bu istek nedir yaa böyle 🤦♂️🤦♂️
04 Yorumla
Soran+1 yılOfff
Soran+1 yılİşime yaramiyo
Azcık paraya kıyda kendi vibratör yapay penis falan al dolaşma buralarda haydi abim
03 Yorumla
Soran+1 yılBeyin yoksunu yapayla da bakireligin bozuluyo ne anlamı var kafasiz
Soran+1 yılNiye agritiyim la ne aptal insansınız naş
+1 yılSen iffetini korunman lazım erkeklerde öyle Allahın rızası için helalin olur merak etme. Biriyle yatmak çözüm degil bu gelecegini etkiler pişman olursun
06 Yorumla
Soran+1 yılLa bi sie yobaz kafa
- +1 yıl
Yobaz degilim diger türlü bir degerin kalmaz ama
Soran+1 yılDeğer ne alaka haha sana insan olduğun için değer verirler kardeş amla etle değer veren abazadir
- +1 yıl
Kadın sevilmek ister tabi ilk ama seni kullanırsa garantisi var mı? Terk edip gitmiycegi ya da hamile kalsan arkanda duracakmı? insan nefis taşır kendini garantiye alman lazım dogru insanla
- +1 yıl
Dogru erkek yok cinsel istegin olabilir Herkes elinden tutamaz ömür boyu
Soran+1 yılLa terk etse nolur iyi misin seks yaptım diye evlenecem mi ben terk ederm
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYanıyorsan hortumu atacaksın eline ısıracaksın kendini
00 Yorumla Güvenilir birini bul cinsellik olmasa bile oral veya yüzeysel sevişme ile bir süre idare eder seni
00 Yorumla
+1 yılOkşa mastürbasyon yap sanal seks sexting yap ama real yapma yanarsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 697 cevap paylaştı.
+1 yılKendine farklı hobiler bulursan bu problem ortadan kalkar
012 Yorumla
Soran+1 yılYok kalkmiyo
- +1 yıl
Yavrum boş zamanın olmazsa aklına gelmez
Soran+1 yılYa her dk geliyo
- +1 yıl
Şuanda da mı aklında
Soran+1 yılYes
- +1 yıl
Soğuk su tutsan oraya
Soran+1 yılGel tut
- +1 yıl
burada ban yerim tutarsam😂
Soran+1 yıl:(((
- +1 yıl
Gel hadi
Soran+1 yılİstek atym
- +1 yıl
Bekliyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBekaretini vermeden sevişip rahatlayabilirsin. güzel bi ön sevişme , oral , okşama ve özel bölgelerini yalayan bi partner seni rahatlatabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılBunları yapan birinin de bekareti yok benim gözümde yapmisken yapcam
Cevap sahibi+1 yılYap o zaman , seni tutan kim 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhhh ahh o cinsel yolla bulaşan hastalıklar yüzünden yanıyoruz zaten 😎 ya tanışıp kaynaşmak gerek ya da yanmaya devam.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılf*ck bulcan artık. Güvendiğim biriyle bu iş olur mutlaka
08 Yorumla
Soran+1 yılHe mecbur
Cevap sahibi+1 yılyok mu hiç buddy adayın
Soran+1 yılYok abaza istemiyorum haldir huldur tipler ilgimi cekmiyo
Cevap sahibi+1 yılAbaza haldur huldur bul demiyorum zaten. Çevrenden falan sana ilgisi olan güvenebileceğin yok mu hiç
Cevap sahibi+1 yılHastalık içinde prezervatif taktırcan. Et ete değmicek
Soran+1 yılYok takintili olurlar bana cekemem
Soran+1 yılHe bu mantık bulcam ztn
Cevap sahibi+1 yılçalışıyonmu okuyonmu evdemisin?
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞeyin kuruyana kadar mastürbasyon yap yoksa bu yangın geçmez
00 Yorumla
+1 yılAslında seni kirli sakallı kaslı yakışıklı erkek paklar. Boynunu emecek , göğüslerini ısıracak seni sert becermesi lazım. Anca öyle rahatlarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstekli olman normal ama cinsellik yaşamayı istiyor musun? Önemli olan o. Bekaret önemliyse takılıyorsan yaşşama. sonra üzülebilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılBekaret köylü mağara erkekleri için önemli öylelerine selam vermem ztn ben istiyorm da tecrübeli biri lazım zevk vercek
Cevap sahibi+1 yılTecrübe var tabiki takip edrrsen sohbet edebilirz
+1 yılHaklısın yaş 26 bende aynı durumdayım mastürbasyon kesmiyor maalesef başka seçeneklerle. Tatmin olabilirsin 🤗
00 Yorumla
+1 yılKötü bir şey olmaz benim gibi güvenilir iyi biriyle olursan
01 Yorumla- +1 yıl
Hangi sehir ki? Aynı şehirde yatalım
Gizli Üye(36-45)+1 yılIliskiye girmeden de zevk alabilirsin. Sevgilin ya da sevisebilecegin bir partnerin var mi?
05 Yorumla
Soran+1 yılAlamam
Cevap sahibi+1 yılHmm o zaman cinsel iliskiye hazirsin artik demek ki :) bu kadar istek olustuysa icinde :) dogru partnerle cok guzel bir ilk deneyim yasayabilirsin. Dusundugun arzuladigin biri var mi cevrende?
Soran+1 yılYok kimse
Cevap sahibi+1 yılHmm peki esmer misin kumral mi sarisin mi
Soran+1 yılSananeee
+1 yılevlenmeyeceksen bir sıkıntı olmaz söndür kendini
14 Yorumla
Soran+1 yılSonuçta ilerde illaki evlencem
- +1 yıl
o zaman anal senlik
Soran+1 yılYok ondan zevk almam
- +1 yıl
o zaman seviş biriyle
Güvenilir bı partner bul
010 Yorumla
Soran+1 yılYes bulcam
Soran+1 yılYok karışan biri istemiyorum ztn
Soran+1 yılYasin büyük bakamam bay
şu an aynı durumdayız desem
012 Yorumla
Soran+1 yılNapcaz be birini bulcm artik
Soran+1 yılHalletcez
Soran+1 yılVar mı partner vs
Soran+1 yılAyni
Soran+1 yılArkadaş çevresi
+1 yılAl benden de o kadar bende aynıyım
04 Yorumla
Soran+1 yıl:((
- +1 yıl
Ah şey yapsan da rahatlasam
- +1 yıl
Rahatlatsam
- +1 yıl
?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazı dönemler böyle oluyor hata yapma benkm gibi
28 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılBen biriyle yakinlastim o dönem olmaması gereken biriyle hemde
Soran+1 yılEe ilişkiye mi girdin
Cevap sahibi+1 yılSayılır fazlasıyla şey yaşadık ve kötüsü hâlâ devam ediyor bu arada soruyu beğendim
Soran+1 yılNasıl devam ediyo anlamadım nolcak niye pismansim
Cevap sahibi+1 yılİşte olmaması gereken birisi olduğu için duysan sende iğrenç derdin
Soran+1 yılKimmiş
Cevap sahibi+1 yılSoruyu beğendim takip gönderirsen anlatayım biraz rezil bi durum
Yap gitsin
Ben de böyle bir şey arıyorum01 Yorumla
+1 yılİtfaiye yardımcı olur
00 Yorumla
+1 yılCinsellik yaşamalısın. Uygun biriyle yaşa
03 Yorumla
Soran+1 yılEvlenirken ne dicem gerçi erkekler temiz mi awk
Soran+1 yılHaklisn
- +1 yıl
Ne diyeceksin ki seni beğenen öyle beğensin. Az gelmek istermisin?
+1 yılSıcakların da etkisi var bence
00 Yorumla
+1 yılBiraz konuşalım mı lütfen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSakın böyle bir saçmalık yapma
09 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Cevap sahibi+1 yılÇok pişman olursun emin ol
Soran+1 yılErkeğin bakiri mi var %1 onlara mi pişman olucam benim hayatım
Cevap sahibi+1 yılPeki niye kendini diğerlerine yakıştırıyorsun ki
Soran+1 yılNasıl bebiş anlamadim
Cevap sahibi+1 yılKendini niye yapanlara layık görüyorsun ki
Soran+1 yılSeks kötü bişey mi asko gayet doğal yapanlar p iç veya orspu mu oluyo anneniz babanız yapmadı herhalde
Cevap sahibi+1 yılSen ne tür bir malsı. n ya evliyken yapmayla bekarken yapmayo bir görüyorsan sana brş şet anlatılmaz.
Soran+1 yılBeyne bak sie
Gizli Üye(25-29)+1 yılAman ne sıkıntı olacak yak babam yak.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim gene de bakir erkek istiyom
Gizli Üye(30-35)+1 yılKiminle yapacaksın ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılhangi şehir? seni bi skm
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbakirim bu arada
Gizli Üye(36-45)+1 yılSelam nerdesin yakınsan süper olur?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCevap vermedin
Gizli Üye(30-35)+1 yılKötü falan bir şey yok partner bul seviş iyi gelir
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHangi şehirdesin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİçine almadan rahat edemezsin
00 Yorumla
+1 yılBu bir şike şiki çoğalsın
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılya sabır
08 Yorumla
Soran+1 yılNee
- +1 yıl
yok bir şey yananı görür allah diyeceğim de demedim :D
Soran+1 yılYa ahahahahahahahah çok iyiydii
- +1 yıl
takip edermisin?
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
et sen takip et bak ne diycem. D
Soran+1 yılSie
- +1 yıl
bie
+1 yılSeninle konuşalım
00 Yorumla
+1 yılBilmediğin biriyle girme
00 Yorumlayok mu sevgilin
00 YorumlaTakip etsene konuşalım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabiki sıkıntı olur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılSanala devam.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGit bul birini yap sonuna kadar haklısın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSöndürr
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı. Trolllllll
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Senin tercihin
01 YorumlaHangi ildesin?
04 Yorumla
Soran+1 yılİst
Soran+1 yılSen nerdesn
Yap gitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılGel yapak
Gizli Üye(30-35)+1 yılSürtelim
00 Yorumla