Cinsel Yaşam Seksi sevmeyen var mıdır? Alfa80 Takip Et Master Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ben çok severim. Türevlerini sevmeyen olabilir normal 😊😊 Güncellemeler+1 yıl Hımm bakıyım ağız açık memeler açık bacaklar açık e güzel tamam olması gerekenler olmuş 😉 🤣🤣🤣🤣 Seksi sevmeyen var mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Vardır evet 1 0 Yorumla
To_Be_Honest Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Bne bsbshhs 🙌🏻 1 4 Yorumla Alfa80 +1 yıl Aaaa gerçekten mi. Hepsini mi yolsa kısmen mi? Yorumla To_Be_Honest +1 yıl Kısmen Yorumla Alfa80 +1 yıl Hee kısmen sevmemen normal. Çünkü seks evrensel bişey her canlı birleşmeyi yapar sever Yorumla Alfa80 +1 yıl Peki neleri sever neleri sevmezsinİstersen cevap vermeye bilirsin 😉👍 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Varlar 1 7 Yorumla Alfa80 +1 yıl Evet maalesef peki sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben severim Yorumla Alfa80 +1 yıl Aaaa neden üzüldüm 😞. Hepsini mi kısmen mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlamadım Yorumla Alfa80 +1 yıl Yani sexle ilgili hiç mi birşeyi sevmiyor sun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben severim demiştim Yorumla Alfa80 +1 yıl Aaaaa yannış okumuşum pardon 🥰🥰🥰. E yani sevilmicek bişey değil sonuçta Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nadirdir sevmeyen 1 26 Yorumla Alfa80 +1 yıl Yani anca tranva yaşamış olması ya da zevk alamama falan bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynrn aseksüelse Yorumla Alfa80 +1 yıl Yaa o aslında farklı bişey bence onlara göre seks o anlata bildim mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoo anlamadm bişi Yorumla Alfa80 +1 yıl Aslında günümüz de bile azda olsa hâlâ orgazm yaşamayan yaşayamayan yaşatılmayan kadınlar var maalesef Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet o ayrı bi konu Yorumla Alfa80 +1 yıl Şimdi kendini asexüel olarak tanıtan kişi beden dokunuşu sıvısal teansferler i sevmiyor lar. Beyinlerinde zevk aldıklarını ve bundan hoşlandıklarını söylüyor lar Yorumla Alfa80 +1 yıl Sonuçta buda bi zevk Alma oluyor 😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum ilgilenmiyorum onlarla Yorumla Alfa80 +1 yıl Çok ayrı Bi konu ama çok kanayan bi yara bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet de ona benim yapabileceğim bi şey yok Yorumla Alfa80 +1 yıl 🤣 🤣 🤣 🤣 Bende ilgilenmiyorum genelde bana uymuyor. Nemde sıvı transferi ten dokunumu olacak 😊😊😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani boş ver sen onları napıcan😀 Yorumla Alfa80 +1 yıl E yani sende boş ver bencede. Benim ilgi alanım tamamen seks içerikli beyinide sadece yaparken seks odaklı kullanıyorum 🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ee daha ne. 😀benim zaten işim yok onlarka Yorumla Alfa80 +1 yıl Tamam ozaman biz Seksi sevenlerdeniz hemde en dibine kadar tensel sıvısal beynen 🤣🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen😀 Yorumla Alfa80 +1 yıl Bak şimdi çok konuştuk sexim geldi 😊😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😀😀 halkedersin sen Yorumla Alfa80 +1 yıl 🤣 🤣 🤣 🤣 Deli. Okadar kolaymı o Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değil mi😀 Yorumla Alfa80 +1 yıl Düz mantık bakarsan evet kolay ama değmeli yani en azından benim için öyle. Bu arada hangi şehirdesin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ankara Yorumla Alfa80 +1 yıl Tüh ben İstanbul uzakmış bak yoksa big bang olurdu 🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla Alfa80 +1 yıl Ayrıca angara bebesiyiz adamı üzeriz diyosun yani 😉 🤣🤣🤣 Yorumla Alfa80 +1 yıl Ya karışıyor hep hep gizliler yazıyor normal halde istek at bari 😉😉 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sevmiyorum 0 4 Yorumla SertKaan +1 yıl bir sebebi var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @SertKaan gerekli bir şey değil Yorumla SertKaan +1 yıl bana göre değil diyorsun :)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @SertKaan evettt Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Vardır evet
Bne bsbshhs 🙌🏻
Aaaa gerçekten mi. Hepsini mi yolsa kısmen mi?
Kısmen
Hee kısmen sevmemen normal. Çünkü seks evrensel bişey her canlı birleşmeyi yapar sever
Peki neleri sever neleri sevmezsin
İstersen cevap vermeye bilirsin 😉👍
Varlar
Evet maalesef peki sen
Ben severim
Aaaa neden üzüldüm 😞. Hepsini mi kısmen mi
Anlamadım
Yani sexle ilgili hiç mi birşeyi sevmiyor sun
Ben severim demiştim
Aaaaa yannış okumuşum pardon 🥰🥰🥰. E yani sevilmicek bişey değil sonuçta
Nadirdir sevmeyen
Yani anca tranva yaşamış olması ya da zevk alamama falan bence
Aynrn aseksüelse
Yaa o aslında farklı bişey bence onlara göre seks o anlata bildim mi
Yoo anlamadm bişi
Aslında günümüz de bile azda olsa hâlâ orgazm yaşamayan yaşayamayan yaşatılmayan kadınlar var maalesef
Evet o ayrı bi konu
Şimdi kendini asexüel olarak tanıtan kişi beden dokunuşu sıvısal teansferler i sevmiyor lar. Beyinlerinde zevk aldıklarını ve bundan hoşlandıklarını söylüyor lar
Sonuçta buda bi zevk Alma oluyor 😉
Bilmiyorum ilgilenmiyorum onlarla
Çok ayrı Bi konu ama çok kanayan bi yara bence
Evet de ona benim yapabileceğim bi şey yok
🤣 🤣 🤣 🤣 Bende ilgilenmiyorum genelde bana uymuyor. Nemde sıvı transferi ten dokunumu olacak 😊😊😊
Yani boş ver sen onları napıcan😀
E yani sende boş ver bencede. Benim ilgi alanım tamamen seks içerikli beyinide sadece yaparken seks odaklı kullanıyorum 🤣🤣🤣🤣🤣
Ee daha ne. 😀benim zaten işim yok onlarka
Tamam ozaman biz Seksi sevenlerdeniz hemde en dibine kadar tensel sıvısal beynen 🤣🤣🤣🤣
Aynen😀
Bak şimdi çok konuştuk sexim geldi 😊😊
😀😀 halkedersin sen
🤣 🤣 🤣 🤣 Deli. Okadar kolaymı o
Değil mi😀
Düz mantık bakarsan evet kolay ama değmeli yani en azından benim için öyle. Bu arada hangi şehirdesin
Ankara
Tüh ben İstanbul uzakmış bak yoksa big bang olurdu 🤣🤣🤣🤣🤣
Ayrıca angara bebesiyiz adamı üzeriz diyosun yani 😉 🤣🤣🤣
Ya karışıyor hep hep gizliler yazıyor normal halde istek at bari 😉😉
Sevmiyorum
bir sebebi var mı
@SertKaan gerekli bir şey değil
bana göre değil diyorsun :))
@SertKaan evettt