Cinsel Yaşam Seks yapmayı gerçekten sevmeyen biri var mı? Faridamammadzada Takip Et Xper 3 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Exim seks yapmaktan nefret ediyodu ve cocuktan bu yuzden ayrildim Seks yapmayı gerçekten sevmeyen biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. vardır evet 0 0 Yorumla
Xx_OlgunBeyefendi_xX Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Cinsellik sevmeyen insanlargerçekten vardır kanka çünkübazılarının libidosu çok düşükolur bazıları da geçmişlebağlantılı olarak kapanırbu durum seni yetersizyapmaz sadece uyumsuzlukyaratır her ilişki bunutaşıyamaz normaldir 🙂 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. benim gibi hanımcık ciddi evlilik düşünen birini bul evlen kullanmasın seni 0 0 Yorumla
Kampçı_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. Sağlık problemi olabilir. Diğer türlü seks bir ihtiyaçtır ve yapılmalıdır 0 0 Yorumla
AykAnk06 Takip Et Guru Yaş: 46 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. Kadına yatakta acımayacaksın.Bunu bilir bunu söylerim. 0 0 Yorumla
hardmann06 Takip Et Xper 6 Yaş: 52 6 ay Çocukta özgüven peoblemi var demekki senin isteklerin çoksa 0 0 Yorumla
BayanRahibee34 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. Saçmalamış bende sevgilin 0 0 Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben bayılıyorum dünyadaki en güzel şey bu 0 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Seninkide harbi cins birisiymiş. 0 0 Yorumla
Benikaalealma Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 689 cevap paylaştı. İlginc 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
vardır evet
Cinsellik sevmeyen insanlar
gerçekten vardır kanka çünkü
bazılarının libidosu çok düşük
olur bazıları da geçmişle
bağlantılı olarak kapanır
bu durum seni yetersiz
yapmaz sadece uyumsuzluk
yaratır her ilişki bunu