Cinsel Yaşam Cinsel ilişki yaşadığınız en riskli ortam neresiydi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Cinsel ilişki yaşadığınız en riskli ortam neresiydi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl kızın aile binasında babasının yatak odasında 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Baya riskli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bidaha yapar mısın dersen hayır o zaman 19 yaşımdaydım gençlik ateşi Yorumla
beautylife035 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Üniversite de sınıfta 6 13 Yorumla Soran +1 yıl Yok artık boş ders 🙊🙊 Yorumla beautylife035 +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Güzelmiş 🙊🙊 iyi cesaret Yorumla beautylife035 +1 yıl @cemsie deden de vardı Yorumla Soran +1 yıl Beyin yok millette Yorumla beautylife035 +1 yıl Yazık yani Yorumla Soran +1 yıl Yapamayınca beyni sulaniyo bunlarin Yorumla beautylife035 +1 yıl Yapsınlar tutan mı var Yorumla Soran +1 yıl Cesaret tıp yürek yoksa malum el ile gitgel 🙊🙊🙊 Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla Soran +1 yıl Kayboldu 😊😊 Yorumla MmartKedisi +1 yıl Kısa sürmüştür sanırım ;) Yorumla cemsie +1 yıl Dedemle işin neydi kız🤣🤣 Yorumla
nickbulmayanherif Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Araba, aslında riskli değil ama polise yakalandım işin tam ortasında :D 1 0 Yorumla
Grandecoollime Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Üniversite dersliğinde fena sevismistik. Şimdi olsa hayatta yapmazdım herhalde yakalansak hayatımız kayacakmış az daha. 😀 0 0 Yorumla
Kedicikkkkk1 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 61% +1 yıl Okul sinema apartman orman 3 1 Yorumla Soran +1 yıl Sevgili ile mi hepsi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Eski sevgilimle aydos ormanında yapmıştık 😂😅🤣🤣 ne günlerdi beeee 1 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Avşa gemisinde, kazan dairesindeki tuvalette :) üniversite zamanlarıydı :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl AVM de soyunma kabininde 4 3 Yorumla Soran +1 yıl İyi cesaret 😊😊😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ve tanımıyorum o daha büyük cesaret 😅😅😅😅 Yorumla asddsa07 +1 yıl Nasıl tanımıyorsun? 😳 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Eskiden sevgilimin evinde olmuştu, ailesi uyurken eve almıştı beni ve cahillik işte asla bir daha denemedim 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 914 cevap paylaştı. yaşamadım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Masum kız Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl beden dersi soyunma odası ama ilişki yok 1 13 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sadece soymuştum kızı:) Yorumla Soran +1 yıl Vakit mi yetmedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl cesaret edemedik bir de bakireydi o yüzden. Her yerini gördüm çırılçıplak soyup bir de öptüm elledim o kadar , meme ne kadar da yumuşak birşeymiş Yorumla Soran +1 yıl 🙊🙊🙊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl popo da öyle, kız kıpkırmızı oldu ama yanacak diye korktum:) Yorumla Soran +1 yıl Doğrudur yaşlar kacti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ikimiz de 16 Yorumla Soran +1 yıl Hmmm ideal yas Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gördüğüm ilk memelerdi:) daha doğrusu çıplak ilk kızdı Yorumla Soran +1 yıl Normal Yorumla Cevap sahibi +1 yıl o heyecan başkaydı ama hadi aşkım şimdi gelirler deyip elime yapışmasını unutamıyorum :) Yorumla Soran +1 yıl Anladim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl anılarım depreşti akşam vakti Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Peri bacaları jsdsl 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ormanda ama ayrıntı burada veremem. 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Doktor ofisi 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Doktor senmisin Yorumla Kadirk34 +1 yıl Hiç birimiz... Sadece mekan orasiydi Yorumla Soran +1 yıl Hmmm Yorumla Kadirk34 +1 yıl Yakalanma korkusunun yanında aldığın zevk tartışılmaz Yorumla Soran +1 yıl Dogrudur Yorumla Kadirk34 +1 yıl Peki senin oldu mu Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hastane odası 1 0 Yorumla
NangaParbat Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. asansör :) 0 0 Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Piknik alanı 0 0 Yorumla
Uzm_psk Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok sıkıntılı bi yer 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
kızın aile binasında babasının yatak odasında
Baya riskli
bidaha yapar mısın dersen hayır o zaman 19 yaşımdaydım gençlik ateşi
Üniversite de sınıfta
Yok artık boş ders 🙊🙊
Evet
Güzelmiş 🙊🙊 iyi cesaret
@cemsie deden de vardı
Beyin yok millette
Yazık yani
Yapamayınca beyni sulaniyo bunlarin
Yapsınlar tutan mı var
Cesaret tıp yürek yoksa malum el ile gitgel 🙊🙊🙊
Olur
Kayboldu 😊😊
Kısa sürmüştür sanırım ;)
Dedemle işin neydi kız🤣🤣
Araba, aslında riskli değil ama polise yakalandım işin tam ortasında :D
Üniversite dersliğinde fena sevismistik. Şimdi olsa hayatta yapmazdım herhalde yakalansak hayatımız kayacakmış az daha. 😀
Okul sinema apartman orman
Sevgili ile mi hepsi
Sahilde denize bağlı kurumuş dere yatağında olmuştu
Eski sevgilimle aydos ormanında yapmıştık 😂😅🤣🤣 ne günlerdi beeee
Avşa gemisinde, kazan dairesindeki tuvalette :) üniversite zamanlarıydı :)
AVM de soyunma kabininde
İyi cesaret 😊😊😊
Ve tanımıyorum o daha büyük cesaret 😅😅😅😅
Nasıl tanımıyorsun? 😳
Eskiden sevgilimin evinde olmuştu, ailesi uyurken eve almıştı beni ve cahillik işte asla bir daha denemedim
Ben izlemeyi severim
Ama yaptigim merdiven bosludundaydi😈
soyunma kabini üniversite club bar
yaşamadım
Masum kız
beden dersi soyunma odası ama ilişki yok
sadece soymuştum kızı:)
Vakit mi yetmedi
cesaret edemedik bir de bakireydi o yüzden. Her yerini gördüm çırılçıplak soyup bir de öptüm elledim o kadar , meme ne kadar da yumuşak birşeymiş
🙊🙊🙊
popo da öyle, kız kıpkırmızı oldu ama yanacak diye korktum:)
Doğrudur yaşlar kacti
ikimiz de 16
Hmmm ideal yas
gördüğüm ilk memelerdi:) daha doğrusu çıplak ilk kızdı
Normal
o heyecan başkaydı ama hadi aşkım şimdi gelirler deyip elime yapışmasını unutamıyorum :)
Anladim
anılarım depreşti akşam vakti
Elektrik trafosunun için de
Peri bacaları jsdsl
Ormanda ama ayrıntı burada veremem.
Doktor ofisi
Doktor senmisin
Hiç birimiz... Sadece mekan orasiydi
Hmmm
Yakalanma korkusunun yanında aldığın zevk tartışılmaz
Dogrudur
Peki senin oldu mu