Birini sevdiğimi anladım, onunla ilişki istiyorum. Ne yapmalıyım?

Biriyle özel şeyler yaşadım. Bir değil birkaç kez. Ama bir adımız yoktu. Öyle bir beklentim de yoktu. Ona karşı hoşlantı duyuyordum sadece. Hoşlanıyordum ondan. Çünkü buluştuğumuz da bana sorular soruyor ve benimle ilgileniyordu. Benim hayatımı merak ediyordu, bana iyi davranıyordu. Yapmacık değildi. Onun yanında çok huzurlu hissediyordum, onunla yanyana olmak bile beni heyecanlandırıyordu,. Ayrıca dış görünüşü de iyiydi ve yatakta da iyiydi. Bana bir ara yatakta dedi ki "benimle sevgili mi olmak istiyorsun" bende hayır öyle bir sey düsünmedim hiç dedim. Neden dedi cevap vermedim. Neyse son görüşmemizde de konuşuyorduk karşılıklı ve bana sordu sen sevgili düşünüyor musun dedi. Hayır dedim neden dedi. Çünkü bana çok karışır dedim. O da evet gece hayatın olmaz dedi. Bende sevgilim olsaydı onunla olmayı tercih ederim dedim. Peki biz fucboddy olalım mı dedi. Hayır bana göre değil dedim. Peki niye ben uzun süre görüşürüz diye düşündüm dedi. Bende dedim ki çünkü seni sevebilirim dedim. Yatak ilişkisinden niye beni sevesin ki ne alaka dedi. seksten dolayı demiyorum sen benim sevebileceğim birisin ve ben sevmek istemiyorum yanlış dönemimdesin dedim. Peki beni neden seviyorsun dedi. Sevmek içten gelen bir şeydir bir neden sayamazsın ayrıca henüz sevmiyorum hoşlanıyorum dedim. Neyim hoşuna gidiyor kariyerim mi tipim mi karakterim mi neyim dedi. Konuşmasak bunları konuşmak istemiyorum ben dedim. Ve bir şeyler daha konuştuk sonra benim belimden tutup yüzüme yaklaşırken "benim olmanı istiyorum, benim kadınım olmanı istiyorum sadece" dedi. Bende güldüm ve itip geri çekildim. Ve sonra kötü bi sey yaşadım yani çok kötü. Evden dışarı bile çıkamıyorum o kadar kötü. Ve bu anlarımda aklımdan hiç çıkmadı hala düşünüyorum onu. Özlüyorum onu, hep son görüşmemizi hatırlıyorum. Ayrıca son görüşmemizde birbirimizi instagram takipten çıkarmamızın iyi olacağını söyledim. O da nedenini sordu. Eskisi gibi olalım istiyorum samimiyet istemiyorum dedim. Seni merak ediyorum dedi. Bende olsun böylesi iyi olacak demiştim. Ve geçenlerde benim doğum günümdü. Wpde paylaştım. Benim doğum günümü kutladı teşekkür ederim dedim. Zaten öyle chatleşmiyoruz biz. Diyeceğim o ki ben anladım ki onu seviyorum, onunla olmak istiyorum. Onunla bütün gün sadece evde durabilirim. Hiçbir erkekle buna tahammül edemem onlar beni gezdirmeli, yedirmeli ama onunla sadece oturup sohbet de edebilirim çünkü onu seviyorum. Onu arayacağım görüşmek isteyeceğim ama ilişki istediğimi söyleyeceğim. Nasıl söyleyebilirim, o bunu istemezse nasıl davranmam gerek..

Birini sevdiğimi anladım, onunla ilişki istiyorum. Ne yapmalıyım?