Normalde de ilişki sonrasında hafif yanmalar oluyor ama prezervatif takınca daha çok oluyor. Hele ilişki uzun sürdüyse. Ayrıca OKEY markasını kullanıyoruz yani kalitesiz de değil. Merak ettim sadece bende mi böyle oluyor? Sizin deneyimleriniz nedir? Bir gün önceki ilişkimden sebep hala vajinam hassas.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAslında hepsi para tuzağı. Belli ki prezervatifi yanlış kullanıyorsunuz. Bilimsel araştırma ve geliştirmeler ile dünden bu güne çok yol katetti bu prezervayifler. Sanırım yeteri kadar ıslanmıyorsun, kuru kalıyor ve sğrtğnmeye bağlı olarak ta tahriş oluyorsunuz. Su bazlı kayganlaştırıcı takviyesi ya da kayganlaştırıcılı tip prezervatiften alır kullanır ise partneriniz tüm sorunlar ortadan kalkacaktır...
05 Yorumla
Soran+1 yılAbi sence bu denli basit şeyi biz düşünemedik mi? Koskoca insanız. Islanma problemim yok
- +1 yıl
Evet var, hanfendi. Ve kaldı ki çok bilen sen yumurtlama gününü az çok tahmin etsen bir zahmette hiç prezervatif kullanmadan yaşasan ne yaşayacaksan mesela? Ve zaten bir çok kadın cinselliğin C sinde bile değil zaten. Kimbilir neler yaşanıyor da seks yaptık zannediyorsunuz?
Soran+1 yılİnsanın canı ovülasyon gününde de ilişki isteyebiliyor. En pratik ve güvenli yöntem prezervatif. Ayrıca seks kişilere özgüdür. Sizin belirlediğiniz tarzda ve pozisyonda herkes zevk alacak diye bir şey yok. Kimse hoşnut olmadığı bir şeyi yapmaz.
- +1 yıl
Tahrişin bir kaç sebebi var. Aşırı büyük penis, kuu vajina, doğru yapılmayan pozisyonlar, ritim, uyum, akıl, fikir, düşünce, duygu, korku, alarjik sebepler. Bazen kaliteli de olsa o markada kullanılan kimyasallara aşırı duyarlı olabiliyor, bu tip sorunlar yaşayabiliyorsunuz. Marka değiştirin bence de...
- +1 yıl
''OK çifte haz ve geciktiricili olanı deneyimledik sadece!! İşte sorununun kaynağı bu prezervatip. Geciktiricili prezervatifler maalesef penisi uyuşturarak hissi azaltarak daha fazla sayıda gir çık yaptırmakta ve her gir çık vajina dudaklarına daha fazla sürtünme ve yeteri kadar ıslanma, kayganlık yok ise de tahriş demektir. Lütfen bundan vazgeçin...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
12Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSende lateks alerjisi olabilir, lateks katkısı olmayan prezervatifler tercih edin.
05 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir, önerin var mı?
- +1 yıl
Aynı sıkıntı bende var ( lateks alerjisi, farklı prezervatif kullandıgımda pe-nisimin boyun kısmında kızarıklıklar oluşuyor).
Her markanın var. Ben durex naturals kullanıyorum yeşil-beyaz bi kutusu var. Neyseki 2 ayrı boyu var M ve XL. M beni çok sıkıyor.
Soran+1 yılDurex her yerde bulunmuyor ya
- +1 yıl
Hangi şehirde yaşıyorsun? Sana linkte atabilirim özelden yaz istersen bana. Ben bulmakta sıkıntı yaşamıyorum canım
- +1 yıl
Oket Tenn latekssizmiş, siz hangisini kullanıyorsunuz?
Kullandığı ürüne göre değişe bilir.
Mesela nalelisi var o yanma yapıyor diye duydum 😏😃03 Yorumla
Soran+1 yılOK çifte haz ve geciktiricili olanı deneyimledik sadece
+1 yılEdebilir.
12 Yorumla- +1 yıl
Bu arada denediğiniz prezervatif çifte haz'mış. Onun kabartmasından dolayı da tahriş olmuş olabilir veya arkadaşın söylediği gibi lateks alerjin olabilir.
Soran+1 yılGeciktiricili olanda böyle bir sorun yaşamamıştım aslında ama çifte hazdan kaynaklı olabilir. Uzun sürdüğü içinde olabilir. İhtimaller çok😀 Dün ikisinide kullandık çünkü kestiremiyorum. Ama sadece geciktiricili kullandığımız günlerde bu sorun olmadı
Gizli Üye(18-24)+1 yılAlerjin olabilir prezervatifin hammaddesine.
02 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir, ne zaman geçer hassasiyet
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum. Farklı türleri dene istersen.
Lateks alerjin olabilir
00 YorumlaKondom sokınrı kayıyor zaten 😅tahriş olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyanması daha çok tahrik etmiyormu
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir yanma değil huysuz edici türden
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşimde aynı şeyleri söylüyor niye acaba
07 Yorumla
Soran+1 yılİlişkiden sonra idrarım geldi ama yapamadım mesela aşırı hassas oldu. Baya bekledim idrarımı yapmak için
Cevap sahibi+1 yılEnfeksiyon var muhtemelen vajinanda
Soran+1 yılAma prezervatif olmadan ilişkiye girince olmuyor
Cevap sahibi+1 yılTırtıklı ise tahriş eder, sonucta naylon ondan dolayı
Cevap sahibi+1 yılSulanma problemin var mı
Soran+1 yılHayır yok
Cevap sahibi+1 yılAz sulanma varsa da olabilir diye düşündüm de
Gizli Üye(36-45)+1 yılTirtikliya bayiliyor eşim sorun yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKondom zevk vermiyomis doğrumu tahriş edebilirde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOkey zero
00 Yorumla