Güncellemeler
+1 yıl
Tamam utanıyor da sağa gitti sola gitti opladı zıpladı baktı olmuyor bir güzel yaptı iş başa düşünce nasıl yapılıyormuş 😀😀
3 yıllık bir ilişkim var yenile değil ilişki yaşıyoruz sıcaktan yanımda sürekli çıplak yatıyor kalkıyor ama çişini yapmıyor dün ben küveti doldurdum üzerine duş jeli ile köpürttüm serin serin yatıyordum umarım sıcak Benim oda arkadaşı da banyoya girdi mi 2 saat çıkmaz sevgilim geldi ne olur 2 dakika banyodan çık vc kullancam diyor ya sudan çıkarsam köpük dağılıyor su ısınacak oral bile yapıyorum cisinden mi tiksineceğim diyoorum bayağı bir direndi sağa solda gezdi baktı olmuyor utana sıkıla yaptı 😀😀 neden böyle yapıyor peki çiş yapmak ayıp mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
o zaman önce sen onun yanında işe bak bu kadar kolaydı de alışsın 😂😂😂
Aaaa sanırım ben de hiç yapmadım daha önce hiç dikkat etmemiştim 😀
o zaman yapma zamanın geldi artık 😀
😀😀
Çünkü cinsel ilişkiniz ikiniz arasında olan birbiriniz olmadan eskik olan bir şey ama kişisel ihtiyaçlar insanın kendi başına yapmak istediği bir şey. İnce farklara saygı duyun.
İş başa düşünce gayet de yaptı demek yapabiliyormuş
Yapamaz diye bir şey mi dedim sen zorladığında gidip balkondan aşağıda işeyebilirdi, hatta iş başa düşünce yok köpüğüm bozulur dediğin için bile sinirlenip köpük banyonu bile mahvedebilirdi.
Balkondan aşağı nasıl yapsın Her taraf kamera insan 😀
Sana gıcıklık olsun 😏
Ahdhs canıma değsin eninde sonunda yaktı yanımda 😀😀
Senin amacın farklıymış yaparken sesi bile tahrik etmiştir belki jdjcjc
Sesi gelmedi ki küvetin sesinden
Yine de fenasın
Paşam vc yapacak diye küvet keyfimi bozacak değilim ya 😀
İyi hadi bakalım bundan sonra izlersin:d
Aynen 😀 kötüsü Bir de tam küvetten çıkmak üzereydim o gelmeseydi ona sinir oldum küvette saatlerce uzandım ayaklarım buruş buruş oldu
Çok saçma ben kuzenimle o konuda sıkıntımız yok hiç ikimiz de rahatız
Kuzenle mi yuh
ahahah ya o kadar seks yapıyor oral yapıyorsunuz bi çişten mi utandı
Aynen ya manyak işte Niye öyle oldu ki 😀
işemekten çekinmiş demek ki
Ahshs 😀😀 mantıklı bir açıklama düşünüyorum bulamıyorum
ya hadi avm wcsinde olsa normal derim insan biraz çekiniyor ama sevgilimin yanında da işemeyeceksem artık yani ondan neden çekinir ki insan
Ahshs 😀😀 yani
iyi birkere yapmış ya alışır belki bu arada sende onun yanında çişini yap güzel olur
Sanırım ben hiç yapmadım Evet yaptı demek iş başı düşünce yapılabiliyormuş
e yani neden yapılmasın ki
Yani
artık yaptır sende yap yanında bak böyle yapılır filan de ahaha
Sen Öyle mi yapıyorsun yoksa
sevgili yok ama olursa yanımda işemesini isterim tabi :)))
Özel ilgin var galiba 😀
Galiba öyle :)
Ne acayip bilgileriniz var 😀
Acayip bilgiler derken neyi kast ettin
Acayıp ilgileriniz var diyecektim
çok mu acayip bilmiyorum ama partnerimin işemesini görmeyi merak ediyorum nedense onu da bilmiyorum da yani partnerim benim yanımda rahat olmasını istiyorum aslında
Anlıyorum
değişik bir bakış bir şeyden utanıyor acaba küçük olduğundan mı çekiniyor
her türlü ilişki yaşıyoruz ama o zaman utanması gerekir😀
hım ilginç senden çekinmesi saçma o zaman gördüysen daha önce orada görsen ne olacak ki :)
belki tuvaalette yalnız rahat işini yapmak istiyor
😀😀 doğum yapacak kadın gibi bir oraya yazıyor bir buraya geziyor iş başa düşünce nasıl yaptı çıkmadım ben de küvetten😀
iyi yapmışsın zamanla alışır diye düşünüyorum keyif yap kuvette bu sıcakta en iyisi sende hep tuvalete gideceği zaman kuvete gir mecbur kalsın ya da tut elinden tuvalete götür :)))
Ahdhs manyak bir saate yakın direndi Benim arkadaşım da çıkmadı banyodan oflaya puflaya yaptı 😀
banyo da olan sen mi arkadaş mı yap gitsin kimden çekkineceksin ya
bu arada merak ettim seni
Evde iki tane banyo var bir tanesini de ben bir tanesinde arkadaşım vardı diğer düz olan WC'de kullanılmıyor bozuk olduğu için çamaşır makinesi duruyor orada
Anladım zora bırak o zaman yapıyor işte
Bak tut elinden beraber yapın smdndnd boş ver sen bozma küvet keyfini
Çok acımasızsın dedi bana 😀
Jsnsbsb bir şey yapmadın ki başka aktivitede üstünlük kur bakalım ne yapacak
İşte çıkmadım ya küvetten Hem beyefendiyi yalnız bırakmadım ya ondan
Rahat edemedi msndnd
Daha yakından tanısam?
😀😀 Niye çok mu kötüyüm ben
Bilmiyorum öyle bir sezgiye kapaldım adama ne acı çektirmişsin snnddn
Acı mı çektirmişim Gören de iğneli fıçıya yatırdım sanır 😀
Elinde olsa onu da yaparsın 😂😂😂
Ahdhd o kadar acımasız mı görünüyorum 😀
Bence öyle gel birde yakından tanışalım
Bazıları işeyemez biri bakarnen
Ahdhd 😀😀 saga gitti sola gitti is başa başa düşünce nasıl yaptı demek yapabiliyormuş
Adamı niye zorluyorsun hanım abla, yapmayıversin çişini de
Aaa keyfi bilir yapmasın ama ben de küvet keyfimi o zaman bekleseydi madem niye kanguru gibi hoplayıp zıplıyor Hadi çık ya diyor
Kedi gibi işte , pislik yaparken görmeni istemez.
😀😀 doğum yapacak kadın gibi geziyor Bir sağa bir sola o zaman daha komik duruma düşüyor
Saçma ama zamanla aşar, mesela saçlarını çok sever ama yaptığın yemeğin içinde gorse yemeği yemez
Aaa evet
Bazıları eş ya da sevgililerinin yanında yellenmez mesela. Benim bir arkadaşım var çocukluğumuz beraber geçti , benim yanımda salar affetmez. Bir gün baldızı eşi falan vardı bı baktım hayvan onların yanında gümbür gümbür.
Ahdhs manyek 😀
Altın şarap...
Utanıyor ufaklık
Öyle bir durumda ilişki yaşarken utanırdi😀
Farklı psikolojiler ama
Hoplaya zıplaya gezdi baktı gördü olmuyor işbaşı düşünce ne güzel de yapıyor 😀
Evet uraklik utanıyor sen ufaklığı görünce ne hissediyorsun
Nasıl yani
Penisini görünce ne hissediyorsun
Utanması anlamsız :)
doğum yapacak kadın gibi geziyor Bir sağa bir sola o zaman daha komik duruma düşüyor😀😀 bende çıkmadım küvetten
Mecbur kalmış sonunda :D
Ahdgs 😀😀isb başa düşünce nasıl yapılıyormuş
Ben hiç iplemem. :D Gerekirse zıçarım bile :D
😀😀😀
Trol soru
Saçma
Evet bence de
Sen küvette dururken çiş mi tek sorun😀
Yapmıyor beni sinir etti sağa gitti sola gitti doğum yapacak kadın gibi gezdi baktı gördü olmuyor geldi yaptı 😀