Sevgilimle Şu an farklı şehirlerdeyiz. Bu yüzden bazen nude atıyorum çok özledik birbirimizi. Bu sıra sürekli nude istiyo. Spor salonundan cıktım nude atarmısın, eve geldim nude atarmısın valla bunaldım artık. Neden bu kadar çok istiyor istese internettende nude foto bulabilir? Erkeklerin bu zihniyetini anlamıyorum
Cevabın nedir?
+1 yılTüm adamlar böyle neredeyse
Bebeim özledim resim atsana
Bebeim seksi resimler atsana
Bebeim heyecanlandir beni
Bebeim seninki seni istiyor bir ön fragman sunsana gibi gibi Bende sıkıldım50 Yorumla
Kimseye nude atma yarının ne göstereceğini bilemezsin
60 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılBiriktirip zamanı gelince ayrılacağım dersen şantaj aracı olarak kullanmayı düşünüyor olabilir. Daha kötüsü senden para isteyebilir ya da hoşuna gitmeyecek şeyler yapmaya itebilir.
00 Yorumla
+1 yılAzgınlıktan hepsi 😊 bende anlamam video resim bulabilir yani
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
Ama seni istiyor lakin kafası çalışmıyor 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
31Cevap
Seksi şeylerini atmadan önce şuna bir göz at benzer bir başlık için bir yazı yazdım sen bu yazıyı oku alman gereken dersi al beni yorma. Hiçbir ilişkide nude atılması normal DEĞIL bu gönderiyi telefonuna yüklediğin anda milyonların seyrine sunmuş oluyorsun zaten. Senin canım sevgilin oranı burani görüp 31 çekecek diye, telefonunda fotoğraf galerine erişimi olan her uygulama ve bu uygulamayı yöneten admin bu görsele ulasır. Artık ortalıkta dolaşmaması için hiç bir sebep yok. Şimdi yapacağiniz herşeyi adam gibi olması gerektiği gibi yapın. O dingil sevgiline de söyle bir erkek için kadınının mahremi kendi mahremi sayılır böyle şeyler yapmasın. Bir araya gelin ne yapacaksanız yapın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe uzun ilişkilerimde istedim (1yıl+) ama karşılıklı güvene dayanan bir şey çünkü kendimi tatmin etme noktasında dışa bağımlılığı yok ediyor ben ihtiyacım olduğunda söylüyordum sonra da siliyordum hiçbir zaman kötü niyetli kullanmadım 3 ve 4 yıllık ilişkilerim oldu ve ayrıldık ama sonrasında sildim çünkü o kız artık bana ait değildi, karşılıklı güven varsa çok güzel bir şey insan karakterine de bağlı herşeyi sağa solda anlatan da var kendine saklayanda ben hep kendime sakladım çünkü biraz eski kafalıyım sevgiliyi kendi namusum olarak karım olarak görüyorum, terk edildim ama kötü niyetli kullanmadım çünkü bir zamanlar sevdiğim insanın ayrılda dahi huzurlu hissetmesi mutluluğu benim için çok önemli sonuçta bir zamanlar canımdan çok sevmişim insan canına zarar gelmesini istemez
00 Yorumlayahu internetten bulabilir ne demek? çocuk seni seviyor senden istiyor demek ki. bence doğru yani sevdiğinden olmalı intten değil
10 Yorumla
+1 yılSensin onun icin guzel Seksi ilan amac ciplak kadin değil ciolak sevdiği kadını görmek
40 Yorumlabir düşün acaba niye. İnternetten bulabilecekken senden istediğine göre seni seviyor olmalı.
30 YorumlaÖzlediği belki sen değilsin de bedenindir bu da ayrı bir düşünce.
10 Yorumla
+1 yılMastırbasyon yapıyordur sapıktır santaj yapar kaç ondan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı. Çıplak halin giyinik halinden daha güzelse demek ki :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaştan kendini cinsel obje gostermeyecektin tersleyecektin ayrılınca rezil eder seni
30 YorumlaŞunun ya tamamını İngilizce ya da tamamını Türkçe yazın, çıplak foto ise çıplak foto, nude nedir yaa😀
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılelın degmısken banada atıver hayrına bee.:( benım zalım atmıyor :(
20 Yorumlaseksi fotoğraf ya da çıplak foto istiyorsa ondan sana Hayır gelmez emin ol
10 Yorumla
+1 yılArzu meselesi. Çok yaptık karşılıklı değişik zevkler verir. Dokunamaz ama görür fena bir durum
10 Yorumla
+1 yılÇünkü seni kullanıyor sevmiyor
43 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bu kadar emin konuşabiliyorsun
- +1 yıl
Yaşadım biliyorum eminim
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Senı arzuladıgı ıcın olabilir
Kendıni tatmın edecek cocuk00 YorumlaSevgilin seni s. kmeyi hayal ediyor işte. Başkasını mı hayal etsin?
00 Yorumla
+1 yılGerçek olması sevdiğin olmadı daha çekici
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılseni hayal ederek boşalıyor fena mı :D
12 Yorumla
Soran+1 yılFena
Cevap sahibi+1 yılfenaysa ne güzel hehehe
ne bos bir hayatiniz var...
00 YorumlaAyrılınca şantaj yapacaktır.
02 Yorumla
Soran+1 yılHe he
İğrenç bir sevgilin var 🤗
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Sen gerçeksin ulaşılabilirisn net öyle değil
10 Yorumla
+1 yılAlışmış kudurmuştan beterdir
10 Yorumla
+1 yılSeni dusunmek istiyor demekki 😂
00 YorumlaMalzeme arıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyrıl o zaman zihniyeti begenmiyirssn
00 Yorumlanude nedır?
21 Yorumla- +1 yıl
Çıplak foto.
amacı seks sadece
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece seks yapabilceği kişi ben miyim
cunku abaza
00 Yorumla
+1 yılBanadaaaa
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok saçma
00 Yorumla
+1 yılBize de at😂😂😁😁
10 YorumlaNude ne yaw😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAtma sende
00 Yorumla
+1 yılAtma sen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMikiş
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri