Sık sık seks dışında vakit geçirmek istiyor senin yanında huzurlu hissediyorum vs diyor. Bugün de üniversiteye tek başıma gideceğimi söyledim yanımda olmak istediğini beni götürüp yerleştirmek istediğini söylüyor ve gideceğim yerde uzak bir yer benim için birkaç gününü ayırmış olacak
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Nerede yasiyorsun, uniye nereye gidiceksin, ben Ankara da yasiyorum eger ortak nokta olucaksa yaninda olmak isterim, fb de olabiliriz
Deger veriyor demek ki
Duygusal bağ kurmuş, çok riskli
kesin kurmuş diyebilir miyiz peki
Kurmamış olsa bile çok yakın, tehlikeli sular derim ben
ona söyledim aramızdaki ilişkinin duygusal bir ilişkiye dönüşmesini istemiyorum dedim “neden bilmiyorum ama saygı duyuyorum” dedi bundan bir sonuca ulaşabilir miyiz
adam seviyor işte daha ne istiyorsun
ama hiç duygusal şeyleri dile getirmiyor
ne tür duygusal şeyler
seven insan duygusal şeyler söylemez mi hoşlanıyorum seviyorum vs bizim ilişkimiz fb ilişkisi ama sevgiliymişiz gibi davranıyor tek dediği şey “senin yanında huzurlu hissediyorum” bizi fblikten sevgililiğe götürecek bir adım atmıyor
ben biraz net sınırlar çekiyorum seks dışında görüşmek istemiyorum diye ondan olabilir mi acaba
adam kaç kere teklif etti şunu yapalım bunu yapalım en basitinden kahve içmeyi bile istemedim bu kadar reddetmeme rağmen beni üniversiteye yerleştirdiğim şehre götürüp yerleştireceğini söylüyor değer veriyor ama seviyor mu anlamadım
Şimdi o zaman asıl sen ne istiyorsun seks ilişkisi mi olsun sadece yoksa sevgili gibi mi
seks ilişkisi
ama eğer seversem sevgili de olmak isterim
yani anladığım kadarıyla hem ondan hem ondan diyorsun dimi
hayır ikisi çok farklı şeyler
ben sadece geçmişten gelen kötü tecrübelerimden dolayı sevgili olmaktan korkuyorum bu adamı sevsem bile belki sevgili olmayacağım
ya eğer seversem diyorsun da şimdi seviyor musun ilişki istiyor musun bi onu söyle önce
zaten bu yüzden fb ilişkiler yaşıyorum sevgili yapmamak için
sevmiyorum sevgili de olmak istemiyorum
yani eski deneyimlere bakarak değil gerçekten istiyor musun onu söyle ki ona göre bir yol bulalım ya da ona göre yorum yapabiliyim
Ne var ki bunda?
sırf seks için görüştüğün birine bunları der misin ya da işini gücünü bırakıp 2-3 gününü ayırır mısın
Seks yapıyoruz diye insan olmayacak mıyız? Niye olmasın?
Seviyor demek ki
Fb misiniz
evet
Değer veriyor ozaman sana bırak ne yapmak istiyorsa yapsın sende onu daha çok mutlu et 😊
eğer öyleyse çocuk seninle vakit geçirmek için zaman kolluyo tek amacı cnsellik
Kes lan sesini orrrsssbu sen ne anlarsın
sen kes 1.10
Ám çullaması seni
@2geceee1222 zaten bizim görüşme amacımız en başından beri cinsellik ama sevgiliymişiz gibi davranıyor
erkeklerin sağ solu belli olmuyor dikkat et