Kadına arka organdan / anüsten cinsel ilişkiye girmek, ne şekilde olursa olsun kesinlikle haramdır. Şayet kadın bu işe razı olacak olursa, o da büyük günaha ortak olur. Eşler arası bile olsa anal ilişki,livataolarak adlandırılmış olup, yasaklanmıştır.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İlkinde hemen genişlemez ama ne kadar kalın penis girdiğine bağlı hem genişlese bile esnek yapıya sahip olduğu için bir kaç güne eski halini alır.
Öyle değil geniş bir seyler sokarsan ya da anal seks yaparken ileride diskiyi tutamayıp altına kaçırmaya kadar yolu var. Vajinandan zevk almıyor musun?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Kadına arka organdan / anüsten cinsel ilişkiye girmek, ne şekilde olursa olsun kesinlikle haramdır. Şayet kadın bu işe razı olacak olursa, o da büyük günaha ortak olur. Eşler arası bile olsa anal ilişki, livataolarak adlandırılmış olup, yasaklanmıştır.
İlkinde hemen genişlemez ama ne kadar kalın penis girdiğine bağlı hem genişlese bile esnek yapıya sahip olduğu için bir kaç güne eski halini alır.
Hayır genişlemez sadece biraz alışma esnekliği olur
Hemen genişlemez biraz alışma ve deneyim süreci gerekiyor
Ileride sağlık problemleri oluşuyor deneme bence
Ne gibi? Evde elimle denedim bile ama bir şey olur mu
Öyle değil geniş bir seyler sokarsan ya da anal seks yaparken ileride diskiyi tutamayıp altına kaçırmaya kadar yolu var. Vajinandan zevk almıyor musun?
İçine girecek malafat-ı şakşakıyeye göre değişir parmak acıtmaz.
Hayır bir şey olmaz merak etme
Yapmak mı istiyorsun
Yavaş yavaş aça aça yaparsan genişler ama hanzo gibi zorlamadan
geri daralır herhalde zaten
Evet illaki fark eder
Elimle denesemde mi?
İyyyy manyak olma
Acile gider, diktirirsiniz
Yok genişlemez sık sık yaparsan olur
ohooo 13636 fırın ekmek yemen lazım
Ben genişletirim gel
İlkinde genelde catliyor galiba
Tiksinc bişey kadin zevkte almiyor neden yapar ki
Zevk aldım ben
Hadi yaa kadinlar çok iddiali ama sadece erkekler istedigi için yapiyoruz bişey hissetmiyoruz diye
Ama ben evde denedim zevk aldım?
Hee sen fantezi olarak yapmissin o ayri.. fazla kalin şeyler deneme ama yapısı bozulmasin
Yapta gör anayınkını ne biçim acıyır 😂
Kdkdk sen yaptın mı
Yaptım bi sefer😭
Partnerin bencil ya da tecrübesizmiş demekki anal sekste. Normalde kadına acı hissettirmez, hatta orgazm olmasını bile sağlar işini bilen adam ;)
ilkinde pek genişlemez sanırım
Genişlemez yavrum, rahat otur
Hemen genişlemez ama alışır. Deneyecek misin
Yok daha neler
Ne?
Genişlemez saçmalama öyle olsa millet oturamaz makatının üstüne :D
İlkinde 10 gün zor olur sonra alışın
Hemen genişlemez ama sürekli yaparsan genişler.
Hayır zorlanirsin
Hemen genişlemex 1 kerede
Hayır
Hayır
Yok yok
Hayır hayir
Ne zaman genişliyor
Sürekli yapmak lazim
Yapma yapma
Evet genişler yapma
Hayır kim nerden uyduruyor bunları
Düzgün şekilde yapınca çoğu kişi zevk bile alıyor ben arkadaşımla yaptım çok hoşuna gitti