Kadın cinsellik yaşamazsa yaşayabilir ama erkek belli aralıklarla ilişkiye girmek zorunda mı? Girmezse ne olur? Sırf cinsel olarak tatmin olmak için sevgili olur mu bu yüzden? Vicdanına emin olduğum sevgilim 2 yıllık ilişkisini cinsellik için yaşıyor olabilir mi? Yani bir cinsellik uğruna bir kızın duygularının önemi olmaz mı bir erkek için?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılErkeklerin %99u için cinsellik olmazsa olmaz. Boşalmak insanda birtakım hormonlar salgılatır. İnsan salgıladığı bu hormonlar sayesinde mutlu olur ve düzenli olarak bu hormonlar salgılanmaya devam edince bir süre sonra bağımlılık haline gelir. Uy*şturucu sigara gibi zararlı maddeler de aynı mantıktadır. Erkekler küçüklüklerinden beri rahat rahat mastürbasyon yaptıklarından büyük çoğunluğu bunu bir ihtiyaç olarak görür. Bu alışkanlık belli bir seviyeye geldikten sonra hiç mastürbasyon ya da cinsel ilişki yaşamasa bile rüyasında bir şeyler görerek boşalabilir, boşalmasa bile idrar yoluyla spermleri atar. Kadınların erkeklere göre daha az cinsellik aramasının sebebi küçüklükten beri bastırılıp kendi bedenini yeterince tanıyamamış olması. Hatta bazen kızlar erkeklerden daha istekli olabiliyor, cinsel yaşam konusunda bastırılmış olmamaları yeterli. Cinsellik olmadan iki taraf da gayet yaşayabilir.
Sevgiline gelecek olursak eğer cinselliğe olan bağımlılığı iradesinden üstün geliyorsa sırf cinsellik için her şeyi yapmayı göze alabilir, özellikle libidosu yüksek olduğunda konuşması ve tavırları değişebilir. Kendini hiç belli etmemesi de gayet olası.04 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimle 2 yıldır beraberiz. Benim babam yok. Varken de yoktu zaten. Asabi ve sevgisizdi. Bende başıma buyruktum çok. 19 yaşındayken cinsel beraberlik yaşamaya başladım sevgilimle. Sonra bitti ilişki. Bi kaç ilişkim daha oldu. Onlarda bitti. Bir doyumsuzluk yaşadım nedense bir dönem fb ilişkim de oldu. Cinsellik üzerine espriler vs rahat takılıyordum. Sevgilimle o zamanlar arkadaştık. Daha önce hiç aramızda hiç bir şey yaşanmadı.. sonra bir anda yakınlaştık. Sevgili olduk. 2 yıldır beraberiz. Ama bana yaklaşımı cinsellik gibi hiç gelmedi gayet romantik gayet sevgi dolu. İlişkimiz sadece cinsellik de değil.. beni sevdiğini vs de söylüyor ama yaşlarımız oldu 27-30 aileler tanışsa diyorum geçiştiriyor. Arkadaşlarım bitir ilişkiyi seni kullanıyor diyor. Kullanıyormuş gibi de gelmiyor
- +1 yıl
Buna kullanmak denemez ama halinden memnun olduğu ortada. Tamam seviyor ama evlilik galiba sevgiline göre değil. Bence gittiği yere kadar böyle gitsin istiyor. Sen beraber yaşamak yuva kurmak çocuk yapmak istiyor olabilirsin ama bunlar sevgiline göre değil sanırım. Eğer evlilik senin için önemliyse belki yollarınızı ayırmanız gerekebilir. Daha önceki ilişkilerinde de yanlış bir şey yok. Hayatını istediğin şekilde de yaşayabilirsin zaten ama sevgilin bunları biliyorsa evlenilecek kadın olmadığını düşünüyor olabilir ve eğer öyle düşünüyorsa sevgilin hakkında tek bir olumlu yorumda dahi bulunamam
Soran+1 yılSevgilim bunları biliyor. Arkadaşımken çok kere goy goy yapmıştık.. ama bağnaz biri değil aydın biri olduğunu düşündüm hep. Bildiği için arkadaşlarım öyle düşünüyor. Sevgilim beni evlenecek kadın olarak görmüyor mu bilmiyorum bunu nasıl anlayabilirim daha? Evlilik yuva bahsi geçince konu geçiştiriliyor. Evlilik çok ciddi bir sorumlulukmuş diyor. Ben çalışıyorum, oda çalışıyor. Evli gibi yaşıyoruz zaten evliliğin tüm sorumluluklarını yaşıyoruz. Ailesiyle yaşamıyor. 4 arkadaşıyla yaşıyor. Benimde arkadaşlarım çok güzel vakit de geçiriyoruz çok eğlenceli geçiyor ama rahat hareket edilmiyor tabi. Eski bir ev zaten kontrollü olmak zorunda kalıyoruz arkadaşlarımız yüzünden. En fazla farklı bir eve geçeceğiz. Bende o da ek iş yapabiliyoruz. Sorumluluk üstesinden kalkamayacak insanlar değiliz. Arkadaşlarım kafamı bulandırıyor beni kullandığına dair önergeleri var ; 1. Ben çok açık giyiniyormuşum kıskanmıyormuş
2. Erkek arkadaşlarıyla aynı evde sevgilisiyle yaşatmazmış bir erkek kıskanırmış benim sevgilim kıskanmıyormuş çünkü gözünde ki değerim başkaymış
3. Aramızda ki ilişki ihtiyaç ilişkisiymiş. Duygularından sevgili olan erkek saygılı olur, yavaş olur ama haftasında seks yapmazmış. (Bizim cinsellik hızlı başlamış)
4. 2 yıllık ilişki uzamış lastik olmuş bir ilişkiymiş ilgisi sevgisi kenara dursunmuş çok seviyorsa artık yüzüğünü parmağına takıp ailesiyle tanıştırsınmış.
5. Cinsellik goy goyu yaptığı kızla cinsellik yaşayacağını bildiği için beni seçmiş, haftasında cinsellik yaşatması da bu sebepleymiş…
- +1 yıl
Arkadaşlarını dinle onlar sevgilini görüyorlar ve benden çok daha iyi biliyorlar. Ben de onlara katılıyorum ama sevgilini görmeden doğru bir yorum yapamam. Şunu söyleyebilirim ki onun durumundaki bir erkek evlenmek istemez, hep öyle yaşar. Sende şu an nasılsa aynı öyle hayatına devam edebilirsin sevgilinden ayrılmak istemezsen. Eğer bu şekilde devam etmek istemiyorum, ileride yuva kurmak istiyorum, geçmişimden, boşa yaşadığım hayattan pişman olmak istemiyorum diyorsan ayrılmalısın
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik olmadan her iki tarafta yaşayabilir bu işin erkeği ya da kadını diye bir şey yok ki tarafta kendini farklı yollarla tatmin ederek rahatlıkla ilişkiye girmeden durabilir bu sadece bir Uydurmaca bir erkeğin bir kızla sadece cinsellik için birlikte olması gerçekten aptalca ve bencilce bir davranış
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu sevgilim demiyor. 2 yıldır birlikte olduğum sevgilimin ciddi adımını bekliyorum. Arkadaşlarım öyle diyor. Bekleme boşuna seninle evlenmek istemiyor amacı ihtiyaç gidermek erkekler kadınlar gibi değil 30 yaşında adam otuzbir çekerek rahatlayamaz seninle ihtiyacını gideriyor diyor
- +1 yıl
Bence arkadaşlarında seni yanlış yönlendiriyor o yaştaki bir adam mastürbasyon yaparak rahatlayabilir ama cinsel ilişki kadar zevk almaz bu farklı bir şey biraz derin bir konu bu istersen özelden sana anlatayım neyin ne olduğunu
+1 yılerkekler de ilişkiye girmek zorunda değil. hatta kadınlar kadar da değil bu zorunluluk. daha fazla sabredebilir ler. Erkekler kızları kandırmak için çok gerekliymiş gibi söylerler , inanma.
ama birini zükmek için seviyorum ciddiyim anneme seni anlattım derler.010 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıldır beraberiz zaten 2 yıldır ilişkiye de giriyoruz. Ama ciddi adım atmıyor.. arkadaşlarım evlilik düşündüğü yok ihtiyacını görüyor seninle diyor. Erkekler belli aralıklarla boşalmak isterlermiş rahatlamazlarsa sağlık sorunları olurmuş. Evlenme düşüncesi olmayan sevgilimde bu yüzden benle berabermiş. Yani gelecek hayali kurmuyor mu benimle?
- +1 yıl
:) boşalmak isterler de illede bir kadınla yapmaları gerekmez , yani bir kadının bir erkekle olma isteiğinde daha fazla değil bu istek.
Ciddi adım atmaz. Zaten cinsellik yaşıyorsunuz , hevesini aldıktan sonra ciddiyeti unutur. ihtiyaç gidericisi olursun onun. Vermeyen biriyle evlenir
Soran+1 yılİnsan bu patates mi seçiyorsunuz? Vermeyen alıp aldatılan çok erkek duydum.. ayrıca hevesini almak ne? Bu tek seferlik bir şey değil ki hevesini alasın. Düzenli olarak doğan bir ihtiyaç ve uyum yakaladığın, ten uyumu, zihin uyumu, tecrübe ile keyifli hale gelen bir rutindir seks. Vermeyen bulup alayım onunla evlenip yaparım olmaz ki
- +1 yıl
Sevgilinin sana söylediği bahaneye bakılırsa olacağı bu. Ciddiyete de geçmiyor. HEr erkek için demedim , sevgilin için dedim bir süre sonra bırakır seni diye.
Soran+1 yılSevgilim bahane sunmuyor. Ayrılmıyor da. Ama ailesiyle de tanıştırmıyor. Aslında mutluyuz da çok. Ama ciddi bir adım istiyorum artık bende
- +1 yıl
BEnce bekleme ciddi adım ondan. İhtiyacını gideriyorsun neden evlensin? İlişki haricinde dışarıda zaman geçiriyormusunuz?
Soran+1 yılEvet. Spaya gidiyoruz, sinemaya, spora gidiyoruz beraber
- +1 yıl
Bence sor artık. Benimle ilgili bir planın var mı de. bu laylay lom ilişki bir ciddiyete varmayacaksa bedava kullanılan kız durumundan çık
Soran+1 yılManken kadar güzel, kariyeri iyi olan kız da mı kullanılır
- +1 yıl
Evet kullanır. sahip olduktan sonra sıradan gelir zaten. kızın güzel olması hevesinin daha uzun süremesine sebep olur. ama sanmıyorum evleneceğini.
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler daha fiziksel odaklıdır. Kadınlar gibi her koşulda mükemmeliyet aramazlar. Kadınlarda orgazm beyinde gerçekleşir. Partnerilerini gerçekten benimsemeleri gerekir. Erkekler ise her koşulda herkesle yapabilirler. Beyinden ziyade cinsel organ daha etkili.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı.
+1 yılilişkiye girmek zorunda değil tabi bir erkek ama büyük bir isteğinin olduğu da bir gerçek. Sırf cinsel ihtiyaçları için sevgili olabilir insanlar. kız içinde erkek içinde geçerli bu.
00 Yorumla Kadınlar dışa vurmaz erkekler dışa vurur ondan farklı oluyor yani genel oltak hep dilindedir erkeğin kadın ne kadar çok istesede bunun hakkında konuşmaz
00 Yorumla
+1 yılCinsellik erkekler açısından daha önemlidir ve duyguya daha az önem verirler. Ancak duyguya verilen önem kişiden kişiye değişir. Mesela benim için duyguların zerre önemi yoktur.
00 Yorumla
+1 yılKadınlar daha. istekli ama. yapmadan durabiliyorlar. erkekler biraz daha dayanıksız bu konuda. sanirim
00 Yorumla
+1 yılBu kızlar durduk yere neden kaos çıkarmaya çalışıyorlar bilmiyorum.
10 Yorumla
+1 yılHormonal bir durum sanırım can cekiyor yani istiyosun kalbin hızlı atıyor heyecan basiyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkek üreme istekli bir canlıdır Doğada seks yapmayan hayvan gördün mü?
02 Yorumla
Soran+1 yılSeks yapmak ayıp değil. Ayıp olan seks yaptığı kadını evlenilmeyecek biri olarak görmek
- +1 yıl
Yani bu değişir Kimisi seks yaptıgı ile evlenir kimisi evlenmez Bu olay ilişkide tarafların bakıs acısı ile ilgili Herkesi aynı düşünceye koyamayız
Cinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Kadınların kafasında bu düşünce hep olur o yüzden bunun rasyonel bir cevabı yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle bir şey yok. Zikişmedi diye ölen bir insan hatırlamıyorum.
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma madem veriyorsun artık onun parasız eskortu olmuşsun erkek zikreden duyguya önem vermez zevkine bakar.
Soran+1 yılZikreden duygu ne demek?
Cevap sahibi+1 yılZikreden değil zikerken duyguya bakmaz tatmin olmaya bakar. Eskorta para vereceğine seni ayarlamış bedava çakıyor işte.
Cevap sahibi+1 yılSenin gibileri sevgili ayağına ayarlayıp bedava eskortluk hizmeti alıyor erkekler. Üzgünüm ama durum bu.
Soran+1 yılAma sevgilim öyle bir adam değil. Hem 10 yıllık arkadaşımdı neden önceden değil de sonradan o zaman? 2 yıldır beraberiz biz? Bunca zaman neden yapmadı bir şey?
Cevap sahibi+1 yılYahu eleman zikiyor seni evlenmeden niye seninle ciddi düşünsün zaten istediğini almış ve alıyor. Bunun öncesi sonrası yok gerçek olan sendeki verici potansiyeli görmüş ayarlamış ve haksız da değilmiş ki zikiyor.
Soran+1 yılVerici ne demek ya ne biçim tabir? Ama çok nazik biri o. İnanamıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler evet kadınlardan daha düşkün sekse
hiç reelde yapmasa bile rüyalarda mutlaka boşalır fiziksel bir ihtiyaç bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıloynar oynayan çok var. onu sen bizden daha çok anlaman lazım seks olmadan nasıl olunca nasıl aradaki fark ney
04 Yorumla
Soran+1 yılDavranışlarında bir problem yok çok güzel davranıyor. Romantik sevgi dolu. Ama sevgiliyiz 2 yıldır. Ailesi ile tanıştırmak, ciddi bir adım atmak gibi niyeti yok. Bahsi geçince de geçiştiriyor
- +1 yıl
bence bunun niyeti o işlerde hiç yani evlilikte onun niyeti he şeyinde
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
mesaj atarmısın ya da takip konuşalım
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılyok aynı ikisi içinde
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet bizde size göre daha çok ihtiyaç gibi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. kadınn daha azgndır erkekten dokuz kat fazla
02 Yorumla
Soran+1 yılKaynak?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılkesinlikle farklı
00 Yorumla
+1 yılSiz daha azgınsınızz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem