Partnerinizin hangi davranışı sekste kendinizi değerli hissettiriyor?

1. Boynuma sarılıp saçlarıma kadar olan bölgeyi ve yüzümü sürekli okşaması, bacaklarını belime saracak kadar zevke gelmesi.
2. bana sekste güçlü ve sert olduğum duygusunu verecek işveli bakışlar.
3. Bana teslim olmaktan dibine kadar haz duyduğunu belirtecek ifadeler...
NOT: Benimle ilişki yaşayan herhangi bir kadının yukarıda saydığım her şeyi yapacak havaya girmemesi mümkün değil.
İlişkilerde maalesef Türkiye’de sıkıntı büyük yani onlarca erkeği dinledim onlarca kadını dinledim burada yazılıp çizilenleri sen ikiye böl o ikiye böldüünü tekrar ikiye böl küs insanların ilişki seviyesi anca o kadar yani istisnalar mutlaka vardır ama biz Türk toplum olarak ilişki konusunda gerçekten vasat durumdayız
Cevap
27Cevap
Değerli hissettirmesi için ekstra bir şey yapmasına gerek yok, zaten o raddeye gelene kadar bana değerli hissettirmiş olmalı 😄
Değer daha öncesinden yerleşir sekste ise aktiflik önemlidir.
Aşık olduğum kadın
Onu mutlu ettiğimi hissetrici davranış ve sözleri beni memnun eder. Mimik hareketleri ve kendinden geçmiş yüz ifadesi bile yeterli, söze pek gerek de yok
Öncelikle bencil olmamalı , sınır koyulmamalı , sevdiğini ve sevildiğini hücrelerine kadar hissettirebilmeli veee kesinlikle rol yapmamalı
Dertlendirecek olan nedir? Diye okudum anasını satayım o kadar mı dertliyim ben
Biraz argo konuşması. Bacaklarıyla sarıp yönlendirmesi. Tüm istediklerini söylemesi
Sabah saatlerinde güneş doğarken uyandırması
Masaj terapisi ve dahası
Değerli hissettirnesi gerisi kendiliğinden gelir zaten
İliski anında egomu oksamasi elinin sırtımda gezmesi vede bütünü ile bana teslim olması
Bana bakılarak yapılan oral benim için seksi giyinmesi aktif olması
Bana DM yi açması çok değerli hissettirir :)
Bittikten sonra bi anda çok iyiydin vs.. İçten cümleler kurması çok gurur veriyordu.
Severek isteyerek güzel bir oral yaparak bosalma uyar
İsteyerek ve severek oral seks yapması, girerken gözlerinin kapanması
Erkekliğimi bana hissettirmesi önemli. O an da olsa bana ait olduğunu söylemesi.
valla değer vermeyen kadın seninle sevişmez ya bence öyle en azından
Oral yapması ve ağzına boşalmam sonrada spermlerimi yutması
Mutlu ediyorum. Onu 3 kez boşalttıktan sonra boşaliyorum. Nerelerinden ve nelerden haz aldığını biliyorum
Sevmesi yeterli ben her türlü değerli hissederim
davrandığım gibi davranmasııı
Bana karşı dominant davranmalı
Tutkuyla sevişmek doyamiyorum
İltifat etmesi
Ağzına boşalmama izin vermesi
Öpüşme ve yalamak😍
O istekli olsun kâfi
Harika bir oral
Heryerimi öpmesi
Sarilip uyumak