Cinsel Yaşam Sekste sizi çok etkileyen şey nedir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Sizi sizden alan Sekste sizi çok etkileyen şey nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Daracık tayt, çoraplar. Bunlarla gelsin. Sertlikten kaçınmasın. 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Rahat olması, tutkuyla sevişmesi, oral en başlıcaları 0 0 Yorumla
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. oral kesinlikle bayılırım gün boyu yapmakan sıkılmam 0 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. kadının istekli ve aktif olması çekingen olmamasıdirtytalk 0 0 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Önümde diz çöküp gözlerimin içine baka baka oral yapıp gırtlağına köklemesi. 0 0 Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Tutkuyla beni isteyen arzulayan partnerimden hissettiğim o istek duygusu 0 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. yani birçok şey var, seks olmadan tahrik olmak çok daha azdırıcı bana göre. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl kafamı a. ına doğru bastııp yalatması sonrada aynısını bana yapması 0 0 Yorumla
RetroIronik Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. Partnerimin dişi kapasitesi... Her Kadın Dişi niteliklere sahip değil... 0 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Testislerimin yalanmasi ve elleriyle kalmalarını ayırıp anal istemesi 0 0 Yorumla
TremM Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl oral bazı pozisyonlar çekici giyim kostümler vs 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kokusu ve seksiliği , karşılıklı oral yapılması 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Onun zevk aldığını görmek 0 0 Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Atesli tutkulu sexin hakkini veren kadin 0 0 Yorumla
CENK_XXL Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Oral 0 0 Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. ses. 0 0 Yorumla
Donfalcone Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Neler neler 0 0 Yorumla
Handsomee06 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Dokunuşlar 0 0 Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Argo konuşmak. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yumurtalıklarıma dokunulmasını seviyorum 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Senin yumurtalığın mı var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Testis işte :) Yorumla Soran +1 yıl Kaksksksk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yumurta sizinki bizimki yumurtalı Yorumla Soran +1 yıl Yo bizim de karnımızda yumurtalık var yumurtalar orada duruyo sizinki testis Yorumla
_-_EvliCift_-_ Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Hersey tahrik ediyor 3 1 Yorumla Kibar4154 +1 yıl Aynen her şey Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Vajinamın yalanması 6 1 Yorumla kanarya001907 +1 yıl Bende bayılıyorum oranın tadına kokusuna Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İstememesi 😍 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet. Tabiki ilk başta istemiyorsa yapmıyorum ama ilişki sırasında dur yapma hayır acıyor falan deyince daha da sertleşiyorum 😍 Yorumla Soran +1 yıl Naz yapması mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evett Yorumla Soran +1 yıl Hım bence de güzel peki ilk başta yok ya istemiyorum falan demesi azdırıyo mu seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Azdırıyo ama kalkıp tecavüz edecek halim yok biraz zorluyorum baktım olmadı bırakıyorum Yorumla Soran +1 yıl tamam anladım sen naz seviyosun hafif cilve gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani bazen abarttığım elini kolunu bağladığım oluyor 🙈 Yorumla Soran +1 yıl Ondan bişey olmazz kız istiyosa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok istemediği zamanlarda 😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Daracık tayt, çoraplar. Bunlarla gelsin. Sertlikten kaçınmasın.
Rahat olması, tutkuyla sevişmesi, oral en başlıcaları
oral kesinlikle bayılırım gün boyu yapmakan sıkılmam
kadının istekli ve aktif olması çekingen olmaması
dirtytalk
Önümde diz çöküp gözlerimin içine baka baka oral yapıp gırtlağına köklemesi.
Tutkuyla beni isteyen arzulayan partnerimden hissettiğim o istek duygusu
yani birçok şey var, seks olmadan tahrik olmak çok daha azdırıcı bana göre.
i kzın fiziğidir bence ve sevişmede sınırları kaldırıyor
kafamı a. ına doğru bastııp yalatması sonrada aynısını bana yapması
Partnerimin dişi kapasitesi... Her Kadın Dişi niteliklere sahip değil...
Testislerimin yalanmasi ve elleriyle kalmalarını ayırıp anal istemesi
oral bazı pozisyonlar çekici giyim kostümler vs
Kokusu ve seksiliği , karşılıklı oral yapılması
Oral yapmak ve tahrik evresi
Onun zevk aldığını görmek
Uzun ön sevisme ve 69😋😋😋
Atesli tutkulu sexin hakkini veren kadin
Oral ve sert olunması
Jartiyer, külotluçorap, topuklu ayakkabı 🙈
Kadınımın boşalırken iniltisi
Oral
Gozlerime bakarak oral seks cekmesi
ses.
Göğüsler,
ne anlamda ama :D
Oral tabiki
Oral kuşkusuz
Neler neler
Dokunuşlar
Domalmayı bilen kadın
Göğüs
Meme
Argo konuşmak.
Selam tavsiye versene
Sertligi
Argo ve küfür peki?
Kadının sert tavırları
Yumurtalıklarıma dokunulmasını seviyorum
Senin yumurtalığın mı var
Testis işte :)
Kaksksksk
Yumurta sizinki bizimki yumurtalı
Yo bizim de karnımızda yumurtalık var yumurtalar orada duruyo sizinki testis
Hersey tahrik ediyor
Aynen her şey
Vajinamın yalanması
Bende bayılıyorum oranın tadına kokusuna
Istek
Sevişmek
İstememesi 😍
Ciddi misin
Evet. Tabiki ilk başta istemiyorsa yapmıyorum ama ilişki sırasında dur yapma hayır acıyor falan deyince daha da sertleşiyorum 😍
Naz yapması mı
Evett
Hım bence de güzel peki ilk başta yok ya istemiyorum falan demesi azdırıyo mu seni
Azdırıyo ama kalkıp tecavüz edecek halim yok biraz zorluyorum baktım olmadı bırakıyorum
tamam anladım sen naz seviyosun hafif cilve gibi
Yani bazen abarttığım elini kolunu bağladığım oluyor 🙈
Ondan bişey olmazz kız istiyosa
Yok istemediği zamanlarda 😀