Arkadaşlar merhaba erkek arkadaşım bayağı ezdi beni. Sen seviyorsun da belli edemiyorsun falan dedi bana. Öyle mi falan ben de gurur yapacağım ve sevmiyorum hayır dedim sonra ona sordum o da sevmediğini söyledi. Zaten ayrıldık yani memnuniyetsizliğini bile dile getiremiyorsun dışarda bizi görenler ayrı sanır yanıma yaklaşımıyorsun dedi. Haklı ama ne yapayım 4 gün boyunca çağırdım eve gelmedi. Beni beğenmedi de bahane aradı işte. Çok bozuldum çoook. Eve çağırdım birlikte olmak istedim fakat soyunduk ve ağzına al dedi sonrasında da asla yatmadı. Neden böyle yaptı bilmiyorum. Neden gelmiyorsun dediğimde de sadece s. eks isteyen bi kız için onca yolu kat edemem dedi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Seni beğenmediği için bahane çıkardığından bu kadar emin olamazsın demek ki gram güvenmiyorsun adamın dedikleri sana bahane gibi gelmiş e dolayısıyla da ayrılmanız çok normal suç sende mi evet peki suçun düşündüğün şey mi hayır suçun çocuğa güvenmemiş olman tek suç bu
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bana güvenmeyenle olmaz dedi zaten o yüzden bitirdi
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle başka planı var başka düşüncesi var Sen sadece şu an kendini düşürüyorsun farkında mısın ve kendini rezil ediyorsun bu tavırdan Davranıştan vazgeçmen lazım
014 Yorumla
Soran+1 yılEngelledi beni
Cevap sahibi+1 yılPeki daha önce de birlikte oldunuz mu siz bu arada Yaşlar kaç
Soran+1 yılHiç olmadık o 32 ben 28
Cevap sahibi+1 yılSiz bununla nereden tanıştınız nasıl başlamıştı meslekleriniz nedir
Soran+1 yılBenim mesleğim yok onun da yok. Öğrenciyiz. İnterntten tanıştık ve buluştuk
Cevap sahibi+1 yıl28 yaşındasın öğrencisin adam 32 yaşında öğrenci mesleği yok kişi gücü yok ya 2 tane bomboş İnsan bir plan yok Program yok evde Sıkılmışsın internete girip bir adam bulmuşsun mu Ona da kendini kaptırıp kendini sunup kendini rezil etme peşindesin Sence şu yaptıklarını mantıklı mı senin Ya bir düşünsene ne kadar mantıklı şu yaptığın bu arada sizin bölümler ne
Soran+1 yılMesleğim olsa yapabilir miydim yani ne alaka? Ne saçmaladın sen
Cevap sahibi+1 yılMesleği ile alakası yok adamın bir mesleği bile yok 32 yaşında ipsiz sapsızın teki ve Sen bu adama ikramlarda bulunuyorsun saçmalık burada arkadaşım
Soran+1 yılHoşlandım ondan yani nesi yanlış bunun. Hoşlandığım için yaptım bunu. Mesleği var veya yok önemsemedim. Sevmek istedim sadece onu gerçekten
Cevap sahibi+1 yılArkadaş Bak şimdi saçma sapan bir şekilde saçma sapan bir şey bir durum içerisinde yol aldığın zaman çok da Sonuçlar iyi noktaya gitmez Sen sevmiş olabilirsin etkilenmiş olabilirsin ama karşı tarafın da aynı etkiye sahip olması lazım karşı tarafın aynı etkiye sahip değilse ancak sadece ve sadece kullanılan bir varlık olursun sen şu an kullanılmaya açık bir varlıksın Niye kendini kullandırıyorsun sen ya Niye Buna müsaade ediyorsun Niye bir duruşunuz yok Bir karakteriniz Yok yanlış yapıyorsunuz arkadaşım ileride çok daha fazla üzüleceksin sen zannediyorsun ki adama kendimi ikram ederim adam da becerir sonra ben de yola devam eder Hayır arkadaş becerse bile becerip Defolup gider eline ne geçecek sevgisi kullanılan bir kadın olarak ortada kalacaksın Bu mu yani yapmak istediğin
Soran+1 yılHayır o değildi. Benim niyetim birlikte olmak her insan gibi yaşamak. Sevgili yapmak istedim sadece suç mu işledim
Cevap sahibi+1 yılAma işte bak seni değersiz hissettirecek bir adamla bunu yapıyor olmak Senin bir kaybın olur Anladın mı ya ben profil açacağım Sen bana yazar mısın
Soran+1 yılYazmam6
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin. Git kendini rezil etmeye devam et üç kuruş adamların altında sermaye ol sen hadi bay
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı.
+1 yılSeni tamamen cepte tutmaya çalışıyor cepte tuttuğu noktada gelir takılır gider
05 Yorumla
Soran+1 yılİstemedi işte ben ciddi düşünüyorum dedi ama bana böyle yaptı ne bileyim acele ediyorsun dedi
- +1 yıl
Yalan dolan bahane ya saçmalama ben bir kızla ciddi düşünüyorsam onu seviyorumdur sevdiğim kızın davetini seve seve kabul ederim
- +1 yıl
Geldiğimde de onu mutlu etmek için fazlasını yaparım
Soran+1 yılHerkese sordum herkes böyle söyledi diyorum kendini ne duruma koyuyorsun haberin var mı diyor bu sefer de
- +1 yıl
Saçmalamış baya ya valla sevindim adına kurtulmuşsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvine geldi ama cinsellik yaşamadınız galiba. Nasıl dayandı ki veya sen mi istemedin?
04 Yorumla
Soran+1 yılBen istedim o yapmadı. Birbirimizi tanıyalım dedi bana istemedi
Cevap sahibi+1 yılBakire misin
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılOndan mı korktu acaba dicem ama o da değilmiş. Biraz libidosu düşük galiba arkadaşın ahahhaha
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen gelirim öyle beni isteyen hatun olsun😅.
00 YorumlaBeğenmemiş olabilir güzel misin?
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzelim. Normalim bayağı üstündeyim
Belasını istiyor heralde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Sen yanlış kişiye gitmişsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılağzına boşaldımı peki?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Seni hak etmeyen biriyle berabersin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuyu anlamadım. Çok anlatım bozukluğu var.
03 Yorumla
Soran+1 yılTekrar oku anlarsın. Almanca Öğretmeniyim normal
Cevap sahibi+1 yılErkek arkadaşın eskorta bile senden daha çok saygı duyar.
Soran+1 yılNeden öyle söyledin
+1 yılsuc degil ama erkek cahil cikti
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bence ayril degmez
00 Yorumla
+1 yılbana gel canım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVücudun kötü mü
00 Yorumla
+1 yılCiddimisin sen
04 Yorumla
Soran+1 yılCiddiyim evet
- +1 yıl