Hani gaz kaçırma gibi bi ses neden olabilir sevgilime sorduğumda seninki büyük olduğu için girip çıktığında içinde hava biriktiriyor vs gibi bişey söyledi özellikle sonlara doğru bırt bırt bırt bırt diye ses geliyo bazen kötü geliyor bu ses bana
Güncellemeler
+1 yıl
Bu onun benden önce geçmişte fazla ilişkiye girdiğine mi işaret ediyor?
Sevgilimin seks esnasında vajinasından neden ses geliyor?
Ya öyle gibi ama onunki de çok dar geliyo bana dakikalarca uğraşıyorum girebilmek için iyice ıslanması falan gerekiyo benimkini de kalın diye biliyorum yıllardır 😅 uzun değil ama kalın o da öyle söylüyo
Özellikle dogy yaparken çok oluyor diğer pozisyonlarda bu kadar yoğun olmuyor özellikle Seksi bitirdiğimizde resmen ishal olan biri gibi hava çıkışı oluyor bazen iğreniyorum bazen komik geliyor 😅
Aşırı inliyo ben genelde sesini zorla kıstırıyorum komşular rahatsız olmasın vs diyerek aşırı ıslanıyor penisim nerdeyse beyaz oluyor ve kimi zaman daha ben 2. Kez boşalmadan kendini salıyo yatağa bayılmış gibi yalvarırım yapma çok acıyor diyo işimiz bittiğinde duşa koşuyo soğuk suya oturuyor 15-20 dk yoksa çok acıyo diyo benimki kalın onun ki de dar sanırım
Benimki çok uzun değil ama kalın baya onunki de dar bence ama dediğim gibi o benim ilkim ve dar geniş mevzusunu tartamıyorum bence çok dar gibi geliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
çok doğru söylemiş her giriş çıkışta içeriye hava pompalıyorsun bu da onu dışarı çıkartırken ses gelmesi doğal
Peki büyük olmasıyla falan alakalı mı
sanmıyorum ama takma kafana
Anladım yine de sağol
onun şeyi büyük seninki küçükl geliyorsa içeri hava girer bence
Ya öyle gibi ama onunki de çok dar geliyo bana dakikalarca uğraşıyorum girebilmek için iyice ıslanması falan gerekiyo benimkini de kalın diye biliyorum yıllardır 😅 uzun değil ama kalın o da öyle söylüyo
Bunu söylemek istemezdim ancak daha önce çok * kızlarda denk geldim buna
Nasıl yani?
Çok skmişler onu kardeşim maalesef
Ne alaka
Ic delik genisleyince hava aliyor boyle
Ama bu dediğim olay 40-50 dk civarlarında oluyor o sırada genişlediğinde olabilir mi?
Normal bir şey bu
Hava çıkışı oluyor. Normal.
Bu neden oluyor
Doğal bir şey hava girişi olduğu için. Çok seks yaptığı için değil yani.
Zaten 30-40 dkdan sonra oluyo bu dediğim
penis girip çıkyor giren hava dışarı çıkıyor.
Özellikle dogy yaparken çok oluyor diğer pozisyonlarda bu kadar yoğun olmuyor özellikle Seksi bitirdiğimizde resmen ishal olan biri gibi hava çıkışı oluyor bazen iğreniyorum bazen komik geliyor 😅
doggy de daha çok olur zaten takıntı yapma.
Kral onun benden önce bi ilişkisi olduğu için ve çok istekli enerjisi çok yüksek biri olduğu için ister istemez oluyo ya
her zaman hava çıkışı olur doğal öyle düşün.
Bak onu ne kadar rahatlatsam da ne kadar uzun sürse de hep bi yetebilme korkusu var içimde bu gider mi zamanla en az 60-70 kez yapmışızdır
içinde uzun süre kalmaya bak artı oral yap mutlaka.
Yani ilk posta 30-40 dk ikincisi 50-60 dk sürüyor yani bi seximiz en az 1 buçuk saati buluyor 2 posta sevişme oral dahil
Oral yapıyorum ama çok asidik bi tadı var önceden daha güzel sanıyodum beklediğim gibi olmadı
güzel orgazm olup iyice sulanıyorsa sorun yok. İnliyorsa zevk alıyordur zaten.
Aşırı inliyo ben genelde sesini zorla kıstırıyorum komşular rahatsız olmasın vs diyerek aşırı ıslanıyor penisim nerdeyse beyaz oluyor ve kimi zaman daha ben 2. Kez boşalmadan kendini salıyo yatağa bayılmış gibi yalvarırım yapma çok acıyor diyo işimiz bittiğinde duşa koşuyo soğuk suya oturuyor 15-20 dk yoksa çok acıyo diyo benimki kalın onun ki de dar sanırım
klitorisini yala mutlaka.
çok hzılı girip çıkma tempoyu ayarla.
Aynen bi dahaki yapışımıza yenilebilir çikekli jel gibi bişey alcak anladı biraz tadını sevmediğimi sen yalarken güzel tat al istedim dedi
O çok hızlı ve sert istiyor
duruma göre ayarlarsın neden zevk aldığını bilirsin.
Anladım peki rol yapıyo olamaz değil mi bu kadar şeyde bide eğer zevk almasaydı tekrar yapmak istemezdi değil mi
tekrar istiyorsa memnundur.
Aşırı istiyor çok istekli
Ben istemesem bile o çok istiyor o beni ikna ediyor
aynen devam et.
Anlaşıldı 😅
Çok sağol reis
rica ederim.
Geniş o yüzden
Bu benden önce çok seks yaptığına bir işaret mi
Bi de bana aşırı dar geliyo girmek için dakikalarca ıslanmasını ve genişlemesini bekliyorum
Hayır bakire olan birinin bile geniş olabiliyor bazen ama bilemem ona sor
O da bana çok dar olduğunu söylüyor
Benden önce bi ilişkisi olduğunu biliyorum ama çok az ve kısa
Olduğunu söyledi
👍🏻
Bide sadece bi poziyonda çok oluyor
Sevgilin dogruyu soyluyor tecrubeli😊
Yani onun benden önce tecrübesi olmuş ama o benim ilkim
Dedigim gibi biliyo isi. Ve dogruyu soyluyo
Evet ve bu beni bi tık ürkütüyor jdkdjddk
Kacmasin elden😂
Çok zevkli biri özellikle yatakta çok fantezi vs seviyor dediğim gibi bi tık da ürkütücü dkdldkd
Hangi fantezileri seviyor mrk ettm😂
Kendi gözünü bağlattırıyor sert davranmamı seviyor ve istiyor güzel çamaşırlar kıyafetler alıyor hep vs vs 😅
Sen sevgilini neden boyle anlatiyon😊 karsidakinin hosuna gidebilir bu anlatma tarzin
Anonim hesaplar bi amacım yok?
Tamam sorun yok 😊 peki cuck.0 d seviyonmu😊
Hayır amacım yok dedim ya tekrar ne soruyosun?
Peki k. bakma 😊
Sorun değil
Havadan dolayıdır mal
Mal ne alaka?
Hava giriyor
İşte neden yani
Delik genişliyor sen sokarkende havada giriyor
Bu onun fazla ilişkiye girdiğine mi işaret ediyor
Olabilir ya da seninki çok kalın büyüktür
Benimki çok uzun değil ama kalın baya onunki de dar bence ama dediğim gibi o benim ilkim ve dar geniş mevzusunu tartamıyorum bence çok dar gibi geliyor