Gizli Üye(36-45)+1 yılAslında vajina ya da rahim gazı diye bir kavram yoktur. Çıkan ses ya da gürültü koparan çığlık, vajinada tamamen hava sıkışmasıdır. Erkeğin kadın ile ilişkisi esnasında ya da hemen sonrasında, uyarılma durumunda meydana gelir. Uyarılma esnasında rahim gevşer, uzar ve hava için daha fazla yer açılır. Erkeğin hareketleri ile de “yel çıkmasıgibi bir ses duyulur. İşte böyle bir durumda gelen sese takılmak yerine, eşinizin ya da sevgilinizin üstüne çıkabilir, seksi kendi kontrolünüz altına alabilirsiniz. 😇
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 😊 yardımcı olabildiysem ne mutlu bana 😇
En İyi Cevaplar
+1 yılGarip ama evet çıkıyor kapı gıcırdaması gibi 😂😂
13 Yorumla- +1 yıl
Aksine bazen gülmeme bile beden oluyor
- +1 yıl
Yardımcı olabilseydik ne mutlu bana 😊
+1 yılçok nadir çıkar. rahatsız edici bir ses değil.
12 Yorumla- +1 yıl
np canım
rahatsız olacak kişi yoktur
65 Yorumla- +1 yıl
ah o ses varya o ses.😊😊
- +1 yıl
kesinlikle 😊harika bir müzik sesi gibi😊
- +1 yıl
o ses başka ses onun yerini tutan ses yok :D:D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Doğal olarak olması gereken bir detaydır
12 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet bazı kızlarda bazı sefer olmuşluğu var, içinde git gel yaparken özellikle hızlıca köklediğim anda osurma sesi gibi ses geldiği oldu kızın a*ından, hava sıkışması yüzünden oluyor. ama beni rahatsız etmedi şahsen, duymamazlıktan geldim kızı utandırmamak için, sonuçta onun da kontrol edebildiği bir şey değil, ayrıca o ses çıkınca yavaşlamıştım ses çıkmasın diye, o an o sesi bastıran başka güzel hoşuma giden sesler de oluyor mesela kızın inleme sesi veya git gel yaparken kıza her vuruşta t*şaklarımın da şlaaap şlaaap diye kıza çarpma sesi ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRahatsiz edici bir ses degildir. Testislerimin poposuna vururken cikardigi şlap şlap seslerini bastiramiyor yani bir yandan da popoyi şaplakliyorum istemdisi 😂😂 bu arada affiniza siginarak soruyorum: kapak fotografiniza baktim da fantezilere bayagi aciksiniz. Tavsiyem ise mazoşist degil de sadist taraf olun. Kadinin yatakta vahşileşip sert davranmasi daha guzel haz verir. Hatta bazen şiddet uygulamasi bile 😌🙈
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHemen bakiyorum merak ediyordum fikirlerini, ordan da yazicam okuyunca 🙏
Cevap sahibi+1 yılFanteziler okey, mazoşistlik yok anladim. Peki eşin öyleyse anlayisla karsilik verir misin yoksa bu tarz isteklere girmemeli miyiz?
Cevap sahibi+1 yılTabii ki mutlu edecek. Her beklentini karsilayip mazoşist eğilimlerine karsilik vermeni beklese makul ölçülerde canini yakar misin ve bu talep normal mi onu sordum hocam? 😂
- +1 yıl
Normal bir talep çoğu insan yatakta argo kelimeler sever daha fazla tahrik olur seks oyuncakları (kelepçe, kırbaç... vb) aletler bunlar için vardır aslında sekste amaç rahatlamak mutlu olmak en önemlisi mutlu etmektir partner bu şekilde mutlu olacaksa onun beklentisini ve istğini yerine getirmek lazım
Cevap sahibi+1 yılSeni alanin birak gozunun disarida olmasini, işe bile zor yollarsin akşamı zor eder o adam 😂 benim mazolukta bir tık daha ötesi var tabi ama söylersem o fazla diyip moralimi bozarsin diye korkuyorum 😤
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet. Hava oluşur içerde ve bir şekilde bu hava dışarı çıkar bazen. Bu rahatsız edici bir ses değil ki. Ayrıca aşırı ıslandığı zaman da şakır şukur ses geliyor içerden. Her iki seste rahatsız etmiyor zaten daha çok hoşuna gidiyor erkeğin.
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim. 🌷🌷
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılhangi sesten bahsediyorsun sulanan vajinaya giren çıkan penisin hışırtı sesi mi yoksa, penisi tamamen çıkarıp sertçe vajinaya soktuğunda içeride sıkışan havanın pırrt diye dışarı çıkma sesi mi _?
14 Yorumla- +1 yıl
o ses penisini tamamen çıkarıp partnerini sert beceren erkeklerin marifetidir. inleme sesi ile müthiş bir ambians ortaya çıkar...
- +1 yıl
ilk yaşayan kızlar utanır sıkılır ama erkek için vajinanın genişlediğinin, penisin verdiği zevkle daha fazlasını istediğinin bir göstergesidir.
+1 yılEvet bazı pozisyonlarda oluyor. Dogy de de çok olur.
13 Yorumla- +1 yıl
Yok ses rahatsız olmam ama biraz dikkat dağıtıyor bide bazen ardı ardına tekrarlayinca gülüyoruz ister istemez. Olay bitince de ossurta ossurta becerdin seni diye tii ye alıyorum.
- +1 yıl
Takılma sen doğal bir durum. Sürekli olmaz. Ama ben eşimden öğrendiğim kadarıyla hazırlığını yaparken eğer hani yıkama olayını abartip biraz daha içeri doğru yikadiginda islakliktan daha rahat aralanip içeri hava girmesi ile oluyor muşşs
+1 yılÖyle bir çıkar ki sen ne diyosun sesten sağır olursun 😁
14 Yorumla- +1 yıl
Yok ya ne rahatsızlığı zevkin sesi o zevkin 🔥🔥
- +1 yıl
Rica ederim :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvet ses çıkıyor. Vajinadan gaz ve ses gelmesi vajinaya giren havanın orada sıkışmasından kaynaklanıyor hemem hemem her kadın da olabilir.
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
+1 yılfork fork eder:) napsın nefes alıyo içine penis girince boğulsunmu yavrucak yazık ama onunda canı var:)
22 Yorumla- +1 yıl
evet ama kıyamam ben ona:)
Vajinadan gelen gaz sesi ben de birkaç kez denk geldi çok uzun sürdüğü zaman oluyo ama rahatsızlığı giç düşünmedim
12 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDoğru bazı bayanlarda çıkar gidiğinde bir süre sonra osuruk gibi ses çıkar daha çok domalınca oluyor genelde bayanlar bu ses çıkınca durumdan pek hoşlanmıyorlar fazla genişlemiş oluyor anlayacağın bir süre cinsellik olmayınca kendini topluyor sıkılaşıyor ama bir iki üç derken yine aynı durum arada gülüşmede oluyor bazen genellikle kilolu kukusu büyük bayanlarda oluyor
00 Yorumla
+1 yılEvet hava sıkışması gaz oluşumu yapar , ses çıkar problem değil ne kadar çok seks o kadar iyi seks 😊😊🌹
10 Yorumla
+1 yılGide gele gide gele çıkar o ses :)
hava doluyor o kadar içine
yani rahatsızlık vermiyor tabi :)
Neticede ne olduğunu biliyoruz10 YorumlaBir takım hava sesleri cuppss fııııııvvk ve şak şak şak 💦
12 YorumlaPenisim tüm boşluğu doldurduğu için hiç duymadım 😅
14 YorumlaPompalamaya bağlı genelde çıkartırıyorum o sesi ben rahatsız olmuyorum ama olmasada olur yani
10 Yorumla
+1 yılşlap şlup diye çıkıyor özellikle kadın çok ıslandığında kötü değil bence
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece esneme degil, giris cikis sirasinda hava birikmesi de sese yol acabiliyor.
Sonucu mu?
Kahkahalara bogulan ve sevismek yerine yastik savasina baslayan bir cift 😅10 Yorumla
+1 yılIslaklık sesi sert ilişkide Kaşık sesi ve Boru ötüşü gibi ses çıkar
10 Yorumla
+1 yılAksine tahrık eder 😉 vıcık vıcık tabı hatunu okadar ıslatabılmek lazımkı sesı duyabılesın 😉
10 Yorumla
+1 yılValla 24 cm aletim var istemesede kız peluş oyuncak gibi bağırıyor zaten :)
Not inanmayanlara her türlü kanitlarim.20 Yorumla
+1 yılGülümseyip çaktırnadan daha sert devam ediyorum ben tatlım 😘😎
10 Yorumla
+1 yılIslaklikla penisin içine girip cikmasiyla haliyle ses verir
10 YorumlaPenis boşluğa girerse içini doldurmazsan sesli gaz çıkıyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çıkmaz herhalde niye çıksın
14 Yorumla
+1 yılVajinandan ses çıkarmayan bir penis yerine vajinana salatalik sok daha çok zevk alirsin
00 YorumlaÇıkıyor nefes alıyor omunda havaya suya ihtiyacı var
10 YorumlaŞap şap diye ses çıkar o ses benim felaket hoşuma gidiyo
10 Yorumlahiç denk gelmedi bana
girip çıkarken şak şak sesi çıkıyor ama10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Oluyor çok güzel bir ses
13 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılo ses çıktıkça daha çok vurasım geliyor enfes zevkli
10 Yorumla
+1 yılGerçekten doğru osuruk sesine benzer bir ses çıkar 😂
10 YorumlaEvet osuruk sesi gibi. Bakiremiydin sen?
12 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılVajina osuruğu diyorum ben ona :)
12 Yorumla- +1 yıl
Hayır ama havasını almak gerekiyor :)
+1 yılEvet hele ıslak ıslak daha güzel ses çıkıyor toplar vuruyorda ondan çıkıyor o ses suyu toplara aktığından
00 Yorumla
+1 yılÇıkıyor partnerimden çıktığında çok utanmıştı. Araştırmıştı o zaman. Bu bazı bayanlarda oluyormuş doğal bir şeymiş. Biraz komik olsa da rahatsız edici değil :)
00 Yorumla
+1 yılHem. de öyle boyle degil. Catur çutur çıkar o ses
12 Yorumla- +1 yıl
Hayirr. Gülerim keyif bile alirim
Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Çıkıyor gaz gibi
#emre0012 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılvajina fortlaması deniyor tıpta
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbende çok gülmüştüm
https://eksisozluk.com/am-fortlamasi--107451
Cevap sahibi+1 yılbacakların çok güzelmiş ya bayıldım
ellerimi sokup kalçanı avuçlamak isterdim
Cevap sahibi+1 yılbende sapık çıktım özür dilerim hayallerini yıktığım için
+1 yılen iyi müzik sesinden daha güzel 😊
12 Yorumla- +1 yıl
ah siz kadınlar 😊aklımızı alıyorsunuz 😊
+1 yılGüzel bir sestir o ben begeniyorum
10 Yorumla
+1 yılFolloş oldu ise çıkar rahatsız etmez.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
12 Yorumla- +1 yıl
Hayır aksine tahrik eder içine girip çıkarken hava basıncı sıkışıp aradan sızma yapar çok islaksa daha fazla ses çıkar kadın utanır ama erkek daha çok hoşuna gider giriş çıkışta daha çok kontrolün onda olduğunu hisseder Cesim daha fazla çıkmasını saglar
+1 yılÇıkartabilirsen çıkar:) öter bile
10 YorumlaÇıkar tabiki çıkartmasını bilene
10 YorumlaÇıkar. Huzur verici bir ses o😀
10 Yorumla
+1 yılevet bazen hava kacırıyor
12 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılSesmi çıkıyor
18 Yorumla- +1 yıl
Denedinmi
- +1 yıl
Yok belki ses çıkmamıştır diye dedim