Bi mekanda içtiniz yakınlaştınız dans ettiniz vs. Güveni nasıl sağlıyorsunuz da ilişkiye giriyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Zor bir durum. Ama o noktaya gelen kişiler bunu pek takıntı yapmıyor. Oluruna bırakıyor. Partnerin manyak olma ihtimali tabi ki var. Ama oldukça düşük. Bu mekanlara giden çok sayıda insan, gecenin sonunda bu tarz bir ilişki yaşar. Sadece dikkatli olman yeter. Yani iş o noktaya geldiği zaman, senin istemediğin bir durumla karşılaşırsan, çeker gidersin. Zorla yapacak değil.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Tek gecelik ilişki yaşadığın kişi efendi birisi ise zevkli geçer eğer manyağın birine raflardan seni sakat bile bırakır. Böyle ilişki yaşayan bir hanım tek gecede yaşadıklarını anlattı adam manyağın biriymiş bağyip kadının her tarafını dikmiş uzun süre bütün delikleri bosalip akıtmak ertesi günü evine taksi ile kendini zor attığı gibi 15 gün oturamadigindan bahsetti hayret etmiştim iyi efendi biri e yapmak uygun olur
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. midesiz akılsız insan yaşar bunu
ben titiz biriyim. en başta kişisel temizlik ve bakım konusu ile ruh hali konusunda hassasım. tanımadan güvenmeden ve duygusal olarak en azından beğeni ve bir değer oluşmadan yaşayamama
yahu hiç tanımadığınz biri ile nasıl olur. ya mundar pis biri ise. ya hastalıklı biri ise ya ruh hastasıysa belki organ mafyası. böyle saçmalık olmaz yahu10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Tek gecelik ilişkilerde güven önemsiz. Güveni aramıyorlar. Niye güvenmek gereksin ki?
Adın tadını çıkarıyorlar! 😅
Sevgili olacak değiliz ya! 😅
Benim yok ve olamaz da...00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
29Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılGuven karsilikli her iki tarafta güvenmeli guven vermeli tek taraflı olmaz tek gecelik oldugu en bastan belliyse konusulduysa daha rahat hissedebilirsin kendini sadece hijyenik olsun her zaman herkesle iliskiye girmeyen birisi olsun saygılı olsun tek gecelik yaşadığına degsin haddini ve sinirini bilsin yeter karsilikli birbirini zor durumda birakmayacak anlayisli insanlar olunmalı biraz medeni olunmalı bence en azindan benim denk geldiklerim hep bu çerçevede oldu
00 YorumlaÖncelikle sohbet samimi oluyor farklı mekanda devam etmek burada amac biri begenmediyse bahane uydurup gitmesi yok farklı mekanda devam ediyorsa 1saat sonra bana gecelim denir yuzde yuz de kabul olunur
02 Yorumla
Soran+1 yılAdam belki psikopat onu sohbet ederek ayak üstü nssıl anlatacağım ki 😀
+1 yılBen sevmiyorum. Birlikte olacağım kişiyle en azından belirli bir sohbetim olmasını, belirli bir seviyede arkadaşlık olmasını, düzenli görüşmeyi isterim.
00 Yorumla
+1 yılKadınlara zorla bir çok şey yapıyorlar Videoya alıyorlar ve Diğer arkadaşları da O kızın üstünden geçiyor
01 Yorumla- +1 yıl
Sormak istediklerin olursa yardımcı olurum
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle bir şey yasamadim da sence o kafayla güven arıyor mudur o kişiler
24 Yorumla
Soran+1 yılÇok çok alkollüyken bşle cesaret edemem
- +1 yıl
normal olsan da güven noktasında dikkat edeceğin konular ne olur ki? neden bu kadar önyargılısın soran
Cevap sahibi+1 yıl@albatrosibo kendine değer veriyor demek kii. Herkesle olacak potansiyele sahip değil
- +1 yıl
sen peki ne düşünüyorsun gizli görüşcü
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. O an olursa oluyor Beşiktaş da geçen çok güzeldi hatun yaşadık ve bitti bir daha görmezsin
00 Yorumla
+1 yılİki tarafta ne amaçlı oldugunu bildiği sürece sorun yok.
00 YorumlaTercih etmiyorum. Tanımadığım insanla ilişkiye giremem.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. yorumları okuduğum kadarıyla sen acayip detaylı düşünüyorsun. İstiyorsun ama korkuyorsun da. Tamam korkmada haklısın ama işte o konuşma kısmında adamı tanıyacaksın başka yol yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek gecelik ilişkinin ne güveni olacak ki? Hastalık kapma riski bile tek gecelik ilişkiye girmenin ne kadar aptalca bir şey olduğunun kanıtı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZaten iki tarafta sarhoş oluyo genelde ve amaç belli zaten neden zarar versinler ki?
04 Yorumla
Soran+1 yılRuh hastası belki? Garip fantezileri var? Ya da takıntı yapacak? Bilemem 😅 ilk aklıma gelenler bunlar
Cevap sahibi+1 yılŞöyle diyim o an aklına bişey gelmiyo zaten kondomu taksan yeter hepsi bu 😂 sen hiç sarhoş olmadın sanırımm
Soran+1 yılÇok oldum ama sarhoşken dahi cesaret edemedim
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi erkeğin isteği belli senin de isteğin belliyse sorun yok ama eve gidince yok olmaz dersen sorun olabilir belki ama onun dışında korun yeter keyfine bak 😃
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmaç tek gecelik ilişki yaşamak ama çekiniyorum mu yoksa sadece merak mı
010 Yorumla
Soran+1 yılİkisi de
Cevap sahibi+1 yılYani şöyle düşün o halde en fazla ne olabilir ki cinayetten aranan bir ruh hastası değilse problem yok çünkü istekler eşit olacaktır bunu internetten daha kolay bulabilirsin aslında. Şehir neresi sana direk mekan soyliyim hatta
Soran+1 yılİstanbul
Cevap sahibi+1 yılE tamam gidiyosun Kadıköy Rıhtım a kalabalık ir mekana oturuyosun hoşuna giden birine bakmiyosun zaten devamı gelir. Aslında bende yakınım amaç tek gecelik birşeyse konusabiliriz sjfkwf
Soran+1 yılİt kopuk dolu Kadıköy jdjdjd
Cevap sahibi+1 yılZaten amaç tek gecelik ilişkiyse it kopuk olmalı çünkü umursamaz oluyorlar anladın mı 😀 ses kaydı atayım istersen yaz
Soran+1 yılBeşiktaş'ta önerşn var mı
Cevap sahibi+1 yılElma pup a gitmiştim İstanbul a geldiğimde güzel mekan tavsiye ederim. Ben bursa da oturuyorum ama Nişantaşı ve Beşiktaş a gelip gitmişligim var
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi dilersen konusabiliriz sana kendimi net bir şekilde açıklayablirim 😀 bu senin amacına göre değişir ama fikirlerim sabit kalır söyliyim 😀 aramız yakın sayılır nede olsa 2 saat
Cevap sahibi+1 yılAmaç arada takilmaksa ben güven duyacağın biri olurum zaten hatta onu şuanda da ispat edebilirim
Gizli Üye(25-29)+1 yılhepsini uzun uzun anlatırım dınlemek ıster msın?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen iliski derdindemisin, girecek kisi ariyorsun sanki…
00 YorumlaÇok basit kolkola eve geçiyorsunuz sabaha kadar pompa sonra duş ve ayrılık vakti hoşuna gittiyse tekrar..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1. otel şart
2. korunma
3. performas
5. haz
02 Yorumla
Soran+1 yılTanımadığın biriyle otel de olsa sıkıntı bence
Cevap sahibi+1 yılev daha büyük sıkıntı kimliksiz girmem
biraz tanışıyorsun çekim falan oluyor
sen nasıl ilişkiler tercih ediyorsun
güvenmiyoruz. çaktırma meraklısı değiliz ya hani
22 Yorumla- +1 yıl
@murat2077 erkekler her kadında annesini görmek istermiş derlerdi de inanmadım doğruymuş
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBuradan bul daha güvenli :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİki tarafın da niyeti belli zaten. İşlerini görüp bir daha birbirlrini tanımıyorlar.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDışardayken güvenmek zor ama otel gibi yerlerde daha kolay. Sonuçta her yerde kamera var ve orada sana kolay kolay kimse bir şey yapamaz.
Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Kumar bayanlar için bence
00 Yorumlanesine güvenecekler ki
00 YorumlaYapılırsada korunma olmalı zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 445 cevap paylaştı. Oldu bitti yarın kimse hatırlamıyor ki
00 YorumlaGel beraber deneyelim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıl@OKEY sağolsun
00 Yorumla Gizem
00 Yorumla
+1 yılBenlik değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Icmem ben
00 Yorumla
+1 yılO senin kararın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Içki gevsetiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılYine de bilincin yerindeyse karar alabiliyorsun 😂
+1 yılBul beni anlatayım
00 Yorumla